Eylül 2017 anneleriii..:)

Kızlaaaarrrr günaydın:)) rüyamda kızım olacağını gördüm:)) ay inşallah yaaa

merhaba bayanlar bizde bugün 5+1 olduk ama benim beta biraz yavaş ilerliyor sanırım doktor cumartesi gel bakalım keseye dedi ama ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum...beta dün 473 dü benim çokmu az acaba geç döllenmemi oldu ki

Geç döllenme olabilir canım doktor değerin normal dediyse normaldir çok stres yapma :)

son adet tarihin ne cnm benle günlerin çok yakın duruyor bir de doktora gittin mi ben henüz gitmedim :)

son adet tarihin ne cnm benle günlerin çok yakın duruyor bir de doktora gittin mi ben henüz gitmedim :)
16 Aralık tatlım 21 bitti ve bn 28 günde olan hiç şaşmaz di 13olacaktim olmadım perşembe cumada olmayınca supelendim cumartesi evde testle silik çıktı gece dayanamayıp acile gittik ve hamile olduğumu öğrendim snra kadın doğum a gttim kesemizi o hafta göremedik çok erkndi pazartesi günü görürüz inşallah

Merhaba kızlar İstanbul Avrupa yakasında doktor öneriniz varmı?

merhaba cnm ne yaptın doktora gittin mi biz bugun 6+1 olduk kese gözüktü ama bebek için erken dedi üstten baktıgı içinmi görmedi acaba korku girdi içime ?

merhaba cnm ne yaptın doktora gittin mi biz bugun 6+1 olduk kese gözüktü ama bebek için erken dedi üstten baktıgı içinmi görmedi acaba korku girdi içime ?
Karından baktığı icindir cnimm. Ben 4+5 te keseyi, 5+3ten kalp atışını gördüm vajinadan

Canım göremedik şimdiye görmeniz lazımdı dedi kese görünüyor bebek kalp atışı duyamadik 15gun süre verdi ya boş gebelik yada geç döllenme dedi beklemek ten başka çarem yok

Kızlar lütfen dua edin bize 15gun süre verdi doktor şimdiye kadar görmemiz lazımdı ve bebegide kalp atışını da dedi inş geç döllenme dir

Kızlar lütfen dua edin bize 15gun süre verdi doktor şimdiye kadar görmemiz lazımdı ve bebegide kalp atışını da dedi inş geç döllenme dir
Canım bende daha görmedim doktor normal dedi 8. Haftada çağırdı o zamana kadar normalmiş panik yapma

Canım bende daha görmedim doktor normal dedi 8. Haftada çağırdı o zamana kadar normalmiş panik yapma
Ne bileyim tatlım doktar demeye dilim varmıyor bi gorsydin tavrını ne yapacağımizi sasrdik o an eşimle aynen başka doktar a gittim 8 haftayı bekloyrz 14subat ta belli olacak bakalim

Ne bileyim tatlım doktar demeye dilim varmıyor bi gorsydin tavrını ne yapacağımizi sasrdik o an eşimle aynen başka doktar a gittim 8 haftayı bekloyrz 14subat ta belli olacak bakalim
İnşallah duyarsın canım benim de ilk gittiğim doktor git artık diye gözümün içine bakıyordu resmen doktorumu değiştirdim bende memnun değilsen değiştir bence. İlk doktor da beni boş gebelik falan diye korkutmustu. Şimdi ki doktorum rahatlattı normal falan dedi bekliyoruz biz de işte :)

Değiştirdim hemen öğlen diğer doktara gttim çok güzel teselli etti bekliycz dedi geç döllenme olabilir dedi bekliyrm bnde

Değiştirdim hemen öğlen diğer doktara gttim çok güzel teselli etti bekliycz dedi geç döllenme olabilir dedi bekliyrm bnde
Bizimki de 6+2 de duyurmadi kalp atışını doktor erken dedi bende garanti olsun diye 8+5 e aldım randevuyu çok evhamliyim çünkü ben canım çok yanlış ama okuduğum her olumsuz şeyden çok çabuk etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…