- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
Hoşgeldin cnimm. Herkes çok yeni burda :) bnde 4+2 yim :)) sen Ağustos veya eylül tüp bebek postundamıydın??Kizlar mrb bende hayirlisiyla eyll annesi olucam benide araniza alirmsnz ben daha 5haftalk hamisim
Bende çarşamba gidicem görebilirmiyim acaba keseyiKızlar hosgeldınız bende keseyi görmeyi bekliyorum insallah hepimiz saglıkla bebişlerimize kavusuruz
Evet canm tup bebektw kimyasal gebelk yasadm kendi kendime kaldimHoşgeldin cnimm. Herkes çok yeni burda :) bnde 4+2 yim :)) sen Ağustos veya eylül tüp bebek postundamıydın??
İnsallah canım nekadarlık hamilesin suanBende çarşamba gidicem görebilirmiyim acaba keseyi
Bu arada hosbuldk canm heycanlandm birdenHoşgeldin cnimm. Herkes çok yeni burda :) bnde 4+2 yim :)) sen Ağustos veya eylül tüp bebek postundamıydın??
Ouyyy maşallah subanallah ya harika valla :))Evet canm tup bebektw kimyasal gebelk yasadm kendi kendime kaldim
Canm hamilelk tak 7.haftalk yaziyo beni doktorum 3subatta cagrdi buyuk ihtimal keseyide kalp atisinida duyablrz dedi seni ne zamana cagrdiKızlar hosgeldınız bende keseyi görmeyi bekliyorum insallah hepimiz saglıkla bebişlerimize kavusuruz
Eski arkadaşları görünce daha bi mutlu oluyorum. Bugün emily nin msjini gördüm düşmüş galiba onun çok üzüldümBu arada hosbuldk canm heycanlandm birden
Çarşamba günü. Daha 4+4 olmuş olcam. Göremicem bnceCanm hamilelk tak 7.haftalk yaziyo beni doktorum 3subatta cagrdi buyuk ihtimal keseyide kalp atisinida duyablrz dedi seni ne zamana cagrdi
Yaaa bende sevindim canm ama emily uzuldum rabbm herkese tez zamanda nasip etsn senn tup bebekmi canmEski arkadaşları görünce daha bi mutlu oluyorum. Bugün emily nin msjini gördüm düşmüş galiba onun çok üzüldüm
Ben adetmden once ogrendm 3haftalktm doktorum 6haftayi bitirelm oyle gorelm dedi ondan 3subata cagrdm 6+4 olcam gttigmdeÇarşamba günü. Daha 4+4 olmuş olcam. Göremicem bnce
Amiin cnim amiin. Evet ilki negatifti. Çok şükür ikincide pozitif oldu. Bide ikiz olabilir dediler ama bakalim pek bi heyecanlıyım :)) tek embriyo transfer edilmişti çok şaşırırım olursa eğerYaaa bende sevindim canm ama emily uzuldum rabbm herkese tez zamanda nasip etsn senn tup bebekmi canm
Bnde adetten önce öğrendim 3+5tim :))Ben adetmden once ogrendm 3haftalktm doktorum 6haftayi bitirelm oyle gorelm dedi ondan 3subata cagrdm 6+4 olcam gttigmde
Degerm kacinci gunde kac cikti canm neden olmasn oladablr rabbm buyukturAmiin cnim amiin. Evet ilki negatifti. Çok şükür ikincide pozitif oldu. Bide ikiz olabilir dediler ama bakalim pek bi heyecanlıyım :)) tek embriyo transfer edilmişti çok şaşırırım olursa eğer
Ay valla bende oyle ogrendm galiba koz ne tesadf bak ikimizde ayniBnde adetten önce öğrendim 3+5tim :))
Canım sata göre 7haftalık olmam lazım ama doktorumun baktıgı kan degerlerine göre gec dollenme olabilir dedi gecen hafta 4haftalık flndı göremedik. Bu haftaya randevumuz var iste besinci haftamızda keseyi görmeye calısıcaz. Allah kalp atıslarını duymayında nasip etsin hepimizeCanm hamilelk tak 7.haftalk yaziyo beni doktorum 3subatta cagrdi buyuk ihtimal keseyide kalp atisinida duyablrz dedi seni ne zamana cagrdi
Amin canm hayirlisiyla hepimize ins gec dollenmedw olsa tutmusya hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsn rabbimCanım sata göre 7haftalık olmam lazım ama doktorumun baktıgı kan degerlerine göre gec dollenme olabilir dedi gecen hafta 4haftalık flndı göremedik. Bu haftaya randevumuz var iste besinci haftamızda keseyi görmeye calısıcaz. Allah kalp atıslarını duymayında nasip etsin hepimize
Amin canım insallah allah saglıklı bir hamilelik dönemi ve saglıklı bi dogum nasip etsin bizeAmin canm hayirlisiyla hepimize ins gec dollenmedw olsa tutmusya hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsn rabbim
9. Gün 326 11. Gün 720 çıktıDegerm kacinci gunde kac cikti canm neden olmasn oladablr rabbm buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?