Eylül 2017 anneleriii..:)

Kızlar hosgeldınız bende keseyi görmeyi bekliyorum insallah hepimiz saglıkla bebişlerimize kavusuruz
Canm hamilelk tak 7.haftalk yaziyo beni doktorum 3subatta cagrdi buyuk ihtimal keseyide kalp atisinida duyablrz dedi seni ne zamana cagrdi

Yaaa bende sevindim canm ama emily uzuldum rabbm herkese tez zamanda nasip etsn senn tup bebekmi canm
Amiin cnim amiin. Evet ilki negatifti. Çok şükür ikincide pozitif oldu. Bide ikiz olabilir dediler ama bakalim pek bi heyecanlıyım :)) tek embriyo transfer edilmişti çok şaşırırım olursa eğer

Amiin cnim amiin. Evet ilki negatifti. Çok şükür ikincide pozitif oldu. Bide ikiz olabilir dediler ama bakalim pek bi heyecanlıyım :)) tek embriyo transfer edilmişti çok şaşırırım olursa eğer
Degerm kacinci gunde kac cikti canm neden olmasn oladablr rabbm buyuktur

Canm hamilelk tak 7.haftalk yaziyo beni doktorum 3subatta cagrdi buyuk ihtimal keseyide kalp atisinida duyablrz dedi seni ne zamana cagrdi
Canım sata göre 7haftalık olmam lazım ama doktorumun baktıgı kan degerlerine göre gec dollenme olabilir dedi gecen hafta 4haftalık flndı göremedik. Bu haftaya randevumuz var iste besinci haftamızda keseyi görmeye calısıcaz. Allah kalp atıslarını duymayında nasip etsin hepimize

Amin canm hayirlisiyla hepimize ins gec dollenmedw olsa tutmusya hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsn rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…