Seni bn mı çevremde herkes olumlu düşünüyor bir bn acabalarla bogusuyrm resmen resmn ayniyiz 6+2veya 3du bizimde vajinal ultrason a girdinmi pekiBizimki de 6+2 de duyurmadi kalp atışını doktor erken dedi bende garanti olsun diye 8+5 e aldım randevuyu çok evhamliyim çünkü ben canım çok yanlış ama okuduğum her olumsuz şeyden çok çabuk etkileniyorum
Vajinal ultrasona bir kere girdim 5+3 te doktor korkuttu keseyi gormezsem dış gebelik diye, kese için vajinal yaptırdım o kadar. Şimdi ki doktorum zaten vajinale çok sıcak bakmıyor ondan bebeği rahatsız etmeyelim boşuna 8. Haftada gel dedi kalp atışı için. Doktor herşey normal dedi ama burda 6 haftalıkken falan kalp atışını duyan bir sürü insan var onları okuyunca korkuyorum doğal olarak. Hayırlısıyla bir duysam kalp atışını rahatlicam :) sen yaptırdın mı canım hiç vajinalSeni bn mı çevremde herkes olumlu düşünüyor bir bn acabalarla bogusuyrm resmen resmn ayniyiz 6+2veya 3du bizimde vajinal ultrason a girdinmi peki
İşte o gün yaptı boş gebelik diyen doktor keseyi karnımdan göremedi ister sen diğer türlü bakalım yok filan dedim merak ya neyse gördük keseyi bebek de gorunmuyr kesede kalp atışında yok haftaya kadar olmazsa kürtaj dedi diğeri de evet bu haftalarda duymamiz ve bebeği görmemiz lazımdı bunun örnekleri ni daha önceki hastalrimda yaşadık sabretcez gorucez dedi düşünme olmayan bir şeyi düşünerek yapabilirsin beyninde kura kura dedi gayet rahatlattı yaniVajinal ultrasona bir kere girdim 5+3 te doktor korkuttu keseyi gormezsem dış gebelik diye, kese için vajinal yaptırdım o kadar. Şimdi ki doktorum zaten vajinale çok sıcak bakmıyor ondan bebeği rahatsız etmeyelim boşuna 8. Haftada gel dedi kalp atışı için. Doktor herşey normal dedi ama burda 6 haftalıkken falan kalp atışını duyan bir sürü insan var onları okuyunca korkuyorum doğal olarak. Hayırlısıyla bir duysam kalp atışını rahatlicam :) sen yaptırdın mı canım hiç vajinal
Aynen canım bana da öyle demişti simdi ki doktorum 5. Hafta erken bebeği görmek için demişti. 6. Haftada bu doktora gitmeye başladım ilk önce keseye bakıyoruz kese gözüküyor şimdilik yeterli herşey normal falan dedi hatta kese bile baya büyümüştü olumsuz birşey dememisti yani. Bakalım artık kismetimizde ne varsa onu gorcez. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasılsa yaşatır :)İşte o gün yaptı boş gebelik diyen doktor keseyi karnımdan göremedi ister sen diğer türlü bakalım yok filan dedim merak ya neyse gördük keseyi bebek de gorunmuyr kesede kalp atışında yok haftaya kadar olmazsa kürtaj dedi diğeri de evet bu haftalarda duymamiz ve bebeği görmemiz lazımdı bunun örnekleri ni daha önceki hastalrimda yaşadık sabretcez gorucez dedi düşünme olmayan bir şeyi düşünerek yapabilirsin beyninde kura kura dedi gayet rahatlattı yani
Aynen öyle rabbim kucağımiza almak nasip ettiyse kimse hiç bir şey önüne geçemez buda şimdilik bizim sinavimiz Rabbime dua etmekten başka caremiz yok hakkımızda hayırlısı olsunAynen canım bana da öyle demişti simdi ki doktorum 5. Hafta erken bebeği görmek için demişti. 6. Haftada bu doktora gitmeye başladım ilk önce keseye bakıyoruz kese gözüküyor şimdilik yeterli herşey normal falan dedi hatta kese bile baya büyümüştü olumsuz birşey dememisti yani. Bakalım artık kismetimizde ne varsa onu gorcez. Yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasılsa yaşatır :)
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin benden daha önce gidiceksin doktora bana da ver güzel haberi merak ederim :)Aynen öyle rabbim kucağımiza almak nasip ettiyse kimse hiç bir şey önüne geçemez buda şimdilik bizim sinavimiz Rabbime dua etmekten başka caremiz yok hakkımızda hayırlısı olsun
Canım bnm durum karışık nasıl bn hem devlet e hem özele gidiyrm devlletekinden hamile kalmadan ince çok memnunum izinde pazartesiye ona randevu almış bulundum iptal etmedim salı günü ozeldeki gel herşey Yolunda gidiyrmu bakalım dedi ve 14subatta kesin sonucu alırız dedi pazartesi ve salı üst üste gidicem 14une gerek kalmaz inşAmin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin benden daha önce gidiceksin doktora bana da ver güzel haberi merak ederim :)
İnşallah gerek kalmaz canım hemen duyarsın bende ayın 10 unda gidicem inşallah biz de duyarız :)Canım bnm durum karışık nasıl bn hem devlet e hem özele gidiyrm devlletekinden hamile kalmadan ince çok memnunum izinde pazartesiye ona randevu almış bulundum iptal etmedim salı günü ozeldeki gel herşey Yolunda gidiyrmu bakalım dedi ve 14subatta kesin sonucu alırız dedi pazartesi ve salı üst üste gidicem 14une gerek kalmaz inş
İnş ikimizde neredeyse aynı yz değişik durum olan gunler sadece rabbim bu heyecanı yaşattı inş duyup kucagimiza da almayı nasip eder yasatr tatlimİnşallah gerek kalmaz canım hemen duyarsın bende ayın 10 unda gidicem inşallah biz de duyarız :)
Bana da günde 1 avuç fındık ceviz yiceksin 2 bardak süt iciceksin dedi. Suyu da söyledi ama onu ben zaten çok içiyorum. Progestan sanırım düsükleri engelliyomus benim doktorum vermedi kalp atışı duyulana kadar sagliksizsa vücut atsın dedi şükür ihtiyacım olmadı hiç kanama falan olmadı Allah'tan :) hangi sehirdesin sen canımBirde canım bnm çok su iç dedi doktorum bana sanada soyledimi böyle bir şey ve ceviz fındık ye dedi bulantılarin oluyrmu dedi birde bana progestan düşüğu önleyici rahim duvarı ni kalinlastrmak için verdi dengemi bozdu resmn uyu uyu
Aynen bndede hiç kanama olmadı doktordan doktora değişiyor işteBana da günde 1 avuç fındık ceviz yiceksin 2 bardak süt iciceksin dedi. Suyu da söyledi ama onu ben zaten çok içiyorum. Progestan sanırım düsükleri engelliyomus benim doktorum vermedi kalp atışı duyulana kadar sagliksizsa vücut atsın dedi şükür ihtiyacım olmadı hiç kanama falan olmadı Allah'tan :)
Aynen canım hangi sehirdesin :)Aynen bndede hiç kanama olmadı doktordan doktora değişiyor işte
Çankırı tatlımAynen canım hangi sehirdesin :)
Uzakmisiz izmirdeyim bende :)Çankırı tatlım
Ama neredeyse aynı şehirde aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz rabbim karşılaştırack işte destek olcakmisiz demekki birbirimizeUzakmisiz izmirdeyim bende :)
Evet canım inşallah hayırlı haberler alalım da bebislerimiz sağlıkla doğsun inşallah birbirimizi takip edelim burdan haberleşelim :)Ama neredeyse aynı şehirde aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz rabbim karşılaştırack işte destek olcakmisiz demekki birbirimize
Tamam kuzum tamm bak bnde çok araştırdım ağladım şuan yüzüm uçuk içinde ama doktarun bir bildiği var demekki diyelimki boş gebelik napabilirz ki elden gelen bir şey yok hayırlısı böyleymiş demekten Rabbim o duruma düşürmeden inş güzel haberler almamızı nasip ederEvet canım inşallah hayırlı haberler alalım da bebislerimiz sağlıkla doğsun inşallah birbirimizi takip edelim burdan haberleşelim :)
Bi dk bir dk sende mı ogretmensinEvet canım inşallah hayırlı haberler alalım da bebislerimiz sağlıkla doğsun inşallah birbirimizi takip edelim burdan haberleşelim :)
Evet canım sende mı ogretmensin yoksaBi dk bir dk sende mı ogretmensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?