ayy çok güzel :) Benim adet tarihime göre 4+7 yiz bugun. Cuma gunu 5+1 olucaz kese görünür mü tatlım. SeNİN Kİ GÖRUNDU MÜÜ
Bazen böyle kasıklarımda ağrılar oluyor, normal sanırım o da:) sizdede var mı pekkii
Evet canım tedbiren verdi aynen coookkkkk uyku ve baş dönmesi yapıyor mecbur yapacak bişey yok bende hiç mide bulantısı yok aksine kilo aldım ya sık acıkıyorumDoktor size de tedbiren progestan verdi mi? Acaip baş dönmesi ve uyku yapıyor ben de. Üstelik sabah akşam. Ne olacak böyle bilemiyorum.
Tuzlu ayran biraz yatıştırdı benim baş dönmemi sen de bi dene istersen. Doktor bol su iç dediği için 2-3 litre su içmeye çalışıyorum açlık baya azaldı. Çünkü sudan dolayı sürekli şiş karnımEvet canım tedbiren verdi aynen coookkkkk uyku ve baş dönmesi yapıyor mecbur yapacak bişey yok bende hiç mide bulantısı yok aksine kilo aldım ya sık acıkıyorum
Selam Kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür ve galiba benimde ikiz :)))Merhaba kizlarben tup bebek ile hamile kaldım ..ve büyük ihtimalle ikiz
Değerlerin ne çıktı cnm hayırlı olsun bu aradaSelam Kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür ve galiba benimde ikiz :)))
Teşekkürler cnımm seninde hayırlı olsun. 9. Gün 316 11. Gün 720 çıktı. Senin nasıldıDeğerlerin ne çıktı cnm hayırlı olsun bu arada
10.gün 363 12.gün 950.7Teşekkürler cnımm seninde hayırlı olsun. 9. Gün 316 11. Gün 720 çıktı. Senin nasıldı
Yanii yakın bencee :)))10.gün 363 12.gün 950.7
Kaçıncı gün embriyosu ve transferin ne zamandi.kontrole gittinmi ?beni 15 gün sonra çağırdılar ..Yanii yakın bencee :)))
5. Gün embriyosuydu. 10 ocakta transfer oldum. Çarşamba günüde çağırdı doktorKaçıncı gün embriyosu ve transferin ne zamandi.kontrole gittinmi ?beni 15 gün sonra çağırdılar ..
Himm.bnm de 5.gün embriyosu 11 ocak transfer . Bana 15 gün sonraya gel dedi.direk kalp atışı sanırım5. Gün embriyosuydu. 10 ocakta transfer oldum. Çarşamba günüde çağırdı doktor
Ay ne güzel ya. Ben kese görebilirmiyim acabaHimm.bnm de 5.gün embriyosu 11 ocak transfer . Bana 15 gün sonraya gel dedi.direk kalp atışı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?