Eylül 2017 anneleriii..:)

Kızlar bende şimdi geldim doktordan. Sata göre 5+3 benim. Karından baktı kese göründü. Ama vajinal bakıyım detaylı dedi hazır deilim dedim . Hazırlıklı gitmedim çünkü.

Bazen böyle kasıklarımda ağrılar oluyor, normal sanırım o da:) sizdede var mı pekkii

Ayyy olmazmı canım hep adet olucakmısım gibi bi agrı ama yanında bulantı var, kokulara hassasiyet var, saat bası idrara cıkmak var yani normal böle seyler :)

Doktor size de tedbiren progestan verdi mi? Acaip baş dönmesi ve uyku yapıyor ben de. Üstelik sabah akşam. Ne olacak böyle bilemiyorum.
Evet canım tedbiren verdi aynen coookkkkk uyku ve baş dönmesi yapıyor mecbur yapacak bişey yok bende hiç mide bulantısı yok aksine kilo aldım ya sık acıkıyorum

Evet canım tedbiren verdi aynen coookkkkk uyku ve baş dönmesi yapıyor mecbur yapacak bişey yok bende hiç mide bulantısı yok aksine kilo aldım ya sık acıkıyorum
Tuzlu ayran biraz yatıştırdı benim baş dönmemi sen de bi dene istersen. Doktor bol su iç dediği için 2-3 litre su içmeye çalışıyorum açlık baya azaldı. Çünkü sudan dolayı sürekli şiş karnım artık az yiyorum. Yoksa ben de ilk günler gibi yesem 20 kiloyla ancak bitiririm herhalde

Kızlar benım burnum akıyo hapsurup druyorum sabahtan beri. 5-6 haftalık hamileyim sizce bu durumdan kurtulmak için yapabileceğim birseyler varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…