Yok artık valla evet okul öncesi ogretmniyim bu kadar olmaz diycm şaşkınimEvet canım sende mı ogretmensin yoksa
Bende fen bilgisi öğretmeniyim canım kısmet işte :)Yok artık valla evet okul öncesi ogretmniyim bu kadar olmaz diycm şaşkınim
Ciddiyim diyecek söz yok buladim gerçekten neyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBende fen bilgisi öğretmeniyim canım kısmet işte :)
Tatlim ne güzel işte keyfini çıkar herşey Yolunda imiş rabbim sana bağışlasın kızını ve doğacak minigini dert etme bnm de yok denecek kadar az yani sıkıntı yaratıyoruz kendimize iyi düşünüp ıı şeyler yaşayalımSlm kızlar bende eylül annesiyim 2.ye gebe yim 6+4 Günlük her şey gayet yolunda geçiyor kızlar ama hiç mide bulantısı yaşamıyor um sanki gebe değilim ilk çocuğum da ilk haftalarda mide bulantısı gaz baş ağrısı halsizlik oluyordu bunda hiç öyle sorunlarım olmadi ilk çocuğum kiz çok şükür
Aynn tatlım ya sürekli olsa yiyip icemesek daha mı iyi kişiden kişiye değişiyr bak senn ilkinde nasıl şimdiki nasıl belki ilerleyen haftalarda olacak ayyyy nereden dedim diycksn şimdi uzat ayaklarını çıkart keyfini minigimize can sıkıntısı gönderme annesiHaklısın tadını çıkaralim
hayırlı olsun cnm saglıklı kucağına alırsın inş bende 6+3 üm bendede yok hiç mide bulantısı hamile gibi hissetmiyorum kendimi bi kaç kişi o zaman erkek olcak falan dedide saglıklı olsun farketmez benim için :)Slm kızlar bende eylül annesiyim 2.ye gebe yim 6+4 Günlük her şey gayet yolunda geçiyor kızlar ama hiç mide bulantısı yaşamıyor um sanki gebe değilim ilk çocuğum da ilk haftalarda mide bulantısı gaz baş ağrısı halsizlik oluyordu bunda hiç öyle sorunlarım olmadi ilk çocuğum kiz çok şükür
Amin canım :)Ciddiyim diyecek söz yok buladim gerçekten neyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
ben duymadım cnm geçen hafta 5+1 günlükken gittiğimizde keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi kalp atısı için 7 subatta randevum var allah izin verirse o gün duyucazPeki kızlar sizler bebeği görüp kalp atışını duydunuzmu
Peki kızlar sizler bebeği görüp kalp atışını duydunuzmu
Peki kızlar sizler bebeği görüp kalp atışını duydunuzmu
inşallah görürsün canım döllenme zamanına göre degısıyo sanırım kımı 7 inci haftada kimi 8 e girerken görüyo kimi 6 haftada ben tam 6 haftalıkken gördümBiz daha ne beybimize gördük ne kalp atışını dua edin bizede olurmu hoş geldin S selmanehirselma
sen canım doktora gitmedin mi 1 hafta oldu sanırım konusmustuk senleAmin canım :)
Evet tatlım 8bekliyrz bakaliminşallah görürsün canım döllenme zamanına göre degısıyo sanırım kımı 7 inci haftada kimi 8 e girerken görüyo kimi 6 haftada ben tam 6 haftalıkken gördüm
Ayın 10 unda gidicem canım biraz geç aldım bilerek garanti olsun diye :)sen canım doktora gitmedin mi 1 hafta oldu sanırım konusmustuk senle
iyi duruyosun ben olsam catlardim ama iyi yapıyosun gittiginde görürsün kesinAyın 10 unda gidicem canım biraz geç aldım bilerek garanti olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?