Erken gitsem belki göremem bu sefer evham yaparım diye geç aldım canım :)iyi duruyosun ben olsam catlardim ama iyi yapıyosun gittiginde görürsün kesin
iyi yapmışsın ama artık gözükür ah o evhamlar yok mu zaten kendi kendimizi korkutuyoruz inşallah herşey yolunda gider :)Erken gitsem belki göremem bu sefer evham yaparım diye geç aldım canım :)
Amin canım inşallah yolunda gider herşey Rabbim hayırlısını versin :)iyi yapmışsın ama artık gözükür ah o evhamlar yok mu zaten kendi kendimizi korkutuyoruz inşallah herşey yolunda gider :)
Oyyy masallahKızlar herkese merhabalar ben 7+3 hamileyim bu ultrason resmimiz bukadar küçük Ken bebişin herşeyi oluşmuş sizlerde durumlar nasıl sizce normalmiEki Görüntüle 1948170
amin canım hepimiz için öyle Allah kolay hamilelik nasip etsin :)Amin canım inşallah yolunda gider herşey Rabbim hayırlısını versin :)
Sağol canım sende durumlar nasıl gittinmi drOyyy masallahne guzel canım mınnak
Hayır canımSağol canım sende durumlar nasıl gittinmi dr
Nasıl sabrediyorsun herhangi bir sorun varmı yokmu hiçmi merak etmiyosun iyi sabırlısınHayır canımhenuz gıtmedım doguma gıderım ben 21 İNDE hala bekliyorum
Kızlar selam nasılsınız.bende gecen persembe gunu gördüm keseyi cok şükür icim rahatladı.15 gun sonra tekrar gidecegim insallah o gun kalp atislarini filan duyarız. Dr sordum bir aylik filan dedi.o zaman 4 haftalik mi oluyor minik.bu da benim minigim.sat 21 aralik .tahmini dogum 27 eylul diyor.1 ayliksa eger dogum ekime mi sarkar acaba
Canım gttim bn doktoraVajinal ultrasona bir kere girdim 5+3 te doktor korkuttu keseyi gormezsem dış gebelik diye, kese için vajinal yaptırdım o kadar. Şimdi ki doktorum zaten vajinale çok sıcak bakmıyor ondan bebeği rahatsız etmeyelim boşuna 8. Haftada gel dedi kalp atışı için. Doktor herşey normal dedi ama burda 6 haftalıkken falan kalp atışını duyan bir sürü insan var onları okuyunca korkuyorum doğal olarak. Hayırlısıyla bir duysam kalp atışını rahatlicam :) sen yaptırdın mı canım hiç vajinal
Günaydın canım ee ne dedi güzel haberler almissindir inşallah :))Canım gttim bn doktora
Evet tatlım kndi doktoruma gttim herşey çok normal yumurtlama tarihlerini biliyordu kayitliydi önceden yaptırmayı şimdi tam olarak 5haftann içindeyiz tabiki daha duyamz kalp atışlarını erkn dediGünaydın canım ee ne dedi güzel haberler almissindir inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?