Eylül 2017 anneleriii..:)

Kızlar herkese merhabalar ben 7+3 hamileyim bu ultrason resmimiz bukadar küçük Ken bebişin herşeyi oluşmuş sizlerde durumlar nasıl sizce normalmi

Kızlar selam nasılsınız.bende gecen persembe gunu gördüm keseyi cok şükür icim rahatladı.15 gun sonra tekrar gidecegim insallah o gun kalp atislarini filan duyarız. Dr sordum bir aylik filan dedi.o zaman 4 haftalik mi oluyor minik.bu da benim minigim.sat 21 aralik .tahmini dogum 27 eylul diyor.1 ayliksa eger dogum ekime mi sarkar acaba

Eklentiler

• 20170202_143319-1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 20170202_143319-1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
merhabaa bende aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyorm kadınlar kulübünü ama yeni üye oldum :) ben ilk gebeliğimi 22 temmuzda 16 haftalıkken düşürdüm sebebi rahim ağzı genişliği olabilirmiş. Şu anda da 8+4 hamileyim ama korkuyorum yine aynı şeyler olur diye gittiğim doktorlor rahim ağzının şuan normal olduğunu serklaja gerek olmadığını söylüyorlar sonradan kısalma ihtimali var ama önemsemediler bende dedim bile bile yine düşmesinimi bekleyeceğim dedim yapacak bişey yok diyolar kızlar uzun oldu kusura bakmayın ama çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim yoksa üzerine gidip dikiş mi attırmalıyım dikiş te riskli diyorlar bu durumda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar iyi hafta sonları biz geçen hafta çarşamba günü gittik 6+1 iken kese var ama henüz bebek yok dedi gözükmeyeblir normal dedi alttanda bakmak istemedi ama meraktan çatlıyorum acaba boş gebelik mi diye boş gebeik belirtisi falan varmı yani benim gögüslerim hasssas yorugunluk var uykusuzluk var lekelenme kanama çok şükür yok yani korkmalımıyım çok stres yapıyorum 13 şubat randevumuz bilgisi olan akıl verse biraz ?

Merhaba arkadaslar bende eylul 2017 anne adayim inshallah hep birlikte sonuna kadar guzel hamilelik gecireriz... bebisim 10 haftalik oldu inshallah hersey yolundadir...2 hafta sonra ikili tarama icin gidicem inshallah iyi gecer...sizden ikili tarama icin bilginiz varsa yaptirdiysaniz lutfen yazarmisiniz...cok sevinirim ♡♡♡ iyilikle kalin kizlar

Merhaba kızlar ben maalesef erken sevinmisim gecen ay kimyasal gebelik olmus sizestres yapmasın diye yazmadım,ama insallah yine çift çizgi gördüm ama bu ay daha sakin adet günümü bekleyeceğim benim umudum Ekim annesi olmak artık sağlıkla gelsin bebişler

Canım gttim bn doktora

Merhaba kızlar bende eylül annesi olucam inşallah mucize bebeğim geldi 1.5 yıl sonra :) 8+1 günlüğüz geç döllenme olmuş adetim göre biraz geriden geliyor. 7+1 iken bebeğimin boyu 1.1 cm Di. Sizler ne durumdasınız nasıl geçiyor hamileliginiz

Günaydın canım ee ne dedi güzel haberler almissindir inşallah :))
Evet tatlım kndi doktoruma gttim herşey çok normal yumurtlama tarihlerini biliyordu kayitliydi önceden yaptırmayı şimdi tam olarak 5haftann içindeyiz tabiki daha duyamz kalp atışlarını erkn dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…