- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
Beta HCG değerin kaç ki adetin ne zamanÇok teşekkür ederim Canm inşallah hayırlı haberler veririm benim daha çok yeni biraz beklemem gerekecek sabredeceğim artık
Bizde dün duyduk Rabbime şükürler olsun. Benimde hiç bulantı yok canım uyku çok sadece bazen yiyeceklerden soguyorum acikinca geçiyor :)Selam Kızlar,
Bende Allah nasip ederse 01.09.2017 de anne olacağım. Mide bulantım yok çok şükür sadece uykuuuuuuu var 7+3' üm kalp atışlarını bugün duyduk. Harika bir duygu
Canım çok geçmiş olsun üzülme bende yaşadım aynısını geçen haziranda temmuzda son adetimi oldum gene hamile kaldım şükürler olsun inşallah seninde olur hemencecik kimyasal gebelik sonrası çok çabuk hamile kalınıyoKızlar kimyasal gebelikmiş düştü bugün çok üzgünüm
Allah tamamına erdirsin canım kaç haftalık hamilesin :)merhaba kızlar ben de hamileyim ama daha muayeneye gitmedim
teşekkür ederim canım 6 haftalık daha :) ama sabah bulantılarım çok oluyor gün boyu midem bulanıyor sürekli birşeyler atıştırıyorumAllah tamamına erdirsin canım kaç haftalık hamilesin :)
Bende 5 haftalık hamileyim canım ama hiç mide bulantısı falan yaşamıyorum sadece çok acıkıyorum o kadar bende mı tuhaflık var çözemedimteşekkür ederim canım 6 haftalık daha :) ama sabah bulantılarım çok oluyor gün boyu midem bulanıyor sürekli birşeyler atıştırıyorumsizde de oluyo mu böle ?
yk canım yaa 5 haftalıkken ben de pek hissetmiyordum yeni yani başladı benim de, haftasonundan beridir böyleyim. özellikle sabahları istifra ediyorum. Hatta geçen hafta ne güzel hamileliğim iyi gececek demek ki diye sevniyordum ya sonra böle oldu işteBende 5 haftalık hamileyim canım ama hiç mide bulantısı falan yaşamıyorum sadece çok acıkıyorum o kadar bende mı tuhaflık var çözemedim
bulantıların filan olmazsa iyi düşün bence , inşaAllah rahat bir hamileiğin olur canımBende 5 haftalık hamileyim canım ama hiç mide bulantısı falan yaşamıyorum sadece çok acıkıyorum o kadar bende mı tuhaflık var çözemedim
Amin canım inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz doktoruma soyledim benim hiç belirtim yok diye normal 6. Haftadan sonra başlar dedibulantıların filan olmazsa iyi düşün bence , inşaAllah rahat bir hamileiğin olur canım
aynen canım daha ben gitmedim muayeneye sen gttin mi ? kese filan gözüküyor mu şimdi ?Amin canım inşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz doktoruma soyledim benim hiç belirtim yok diye normal 6. Haftadan sonra başlar dedi
İlk dün gittim beta HCG bakalım yarın gel dedi bugün tekrar gittim 3000 lerde çıkmış değer vajinal ultrasonla gördü keseyiaynen canım daha ben gitmedim muayeneye sen gttin mi ? kese filan gözüküyor mu şimdi ?
inşaAllah benimki karından görünür yaa daha bir de vajinal ultrason var demiİlk dün gittim beta HCG bakalım yarın gel dedi bugün tekrar gittim 3000 lerde çıkmış değer vajinal ultrasonla gördü keseyi
5000 ve üzerine çıkınca değer karından görünüyormuş ama doktorum bana vajinal ultrason sakıncalı değil bu değerlerle keseyi göremezsek dış gebelik riski olur diyince korkudan baktirdim ben ama değer 5000 olana kadar beklerim dersen bekleinşaAllah benimki karından görünür yaa daha bir de vajinal ultrason var demibu işler çok zormuş yaa kadın olduğumu yeni yeni anlıyorm :)
peki tam o değer ne kadarlıkken oluyor ki canım bir bilgin var mı ? yok zararından değil de insan utanıyor işte ne bilim5000 ve üzerine çıkınca değer karından görünüyormuş ama doktorum bana vajinal ultrason sakıncalı değil bu değerlerle keseyi göremezsek dış gebelik riski olur diyince korkudan baktirdim ben ama değer 5000 olana kadar beklerim dersen bekle
Bu değer 5. Haftanın sonlarina doğru oluyormuş canım ama daha önce baktirdiysan beta 2 günde bir 2 kat artıştan hesaplayabilirsin :)) valla bende utaniyodum ama doktor bakmıyor bile direk ultrasona bakıyor rahat ol yanipeki tam o değer ne kadarlıkken oluyor ki canım bir bilgin var mı ? yok zararından değil de insan utanıyor işte ne bilim
inşaAllah benimki gözükür yaa, geçen hafta sadece kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinde, randevuyu doktordan bu hafta alabildim ancak işteBu değer 5. Haftanın sonlarina doğru oluyormuş canım ama daha önce baktirdiysan beta 2 günde bir 2 kat artıştan hesaplayabilirsin :)) valla bende utaniyodum ama doktor bakmıyor bile direk ultrasona bakıyor rahat ol yani
Kaç çıktı kan tahlilinde canım beta bende adetten 2 gün önce yaptırmıştım sağlık ocagindaki doktor bekle bir hafta ondan sonra doktora git dedi ondan bende bu hafta gittiminşaAllah benimki gözükür yaa, geçen hafta sadece kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinde, randevuyu doktordan bu hafta alabildim ancak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?