- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
1.000 lerdeydi canım o zmanKaç çıktı kan tahlilinde canım beta
O zaman senin karından bile görünebilir vajinale gerek kalmaz bence :)1.000 lerdeydi canım o zman
inşaAllah canım dediğin gibi hesap yapıyorum çıkar gibi ama kalp atışını duyabiliyor miyiz peki karından ?O zaman senin karından bile görünebilir vajinale gerek kalmaz bence :)
Valla onu bilmiyorum canım 6. Haftada duyuluyor en erken diye biliyorum ama belli olmazinşaAllah canım dediğin gibi hesap yapıyorum çıkar gibi ama kalp atışını duyabiliyor miyiz peki karından ?
yine de çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun Allah razı olsun . Bir de hamilelik takvimini sende eklesene çok iyi oluyormuş böle :))) insan bakıp bakıp şimdi böle mi yavrum dio :)))Valla onu bilmiyorum canım 6. Haftada duyuluyor en erken diye biliyorum ama belli olmaz
Ben onu beceremedim canım ya nasıl yapıcamyine de çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun Allah razı olsun . Bir de hamilelik takvimini sende eklesene çok iyi oluyormuş böle :))) insan bakıp bakıp şimdi böle mi yavrum dio :)))
kişisel bilgilerin var ya canım nickinin üstüne tıklayınca geliyor hani . durum mesajı , avatar , özel başlık vs devam ediiyor hah işte orada hamileik takvimi de var oraya gün ay yıl olarak ekliyorsun aralarına tire koyuyorsun oluveriyo ahanda böleBen onu beceremedim canım ya nasıl yapıcam
Çok sağol canım denicem hemen :))kişisel bilgilerin var ya canım nickinin üstüne tıklayınca geliyor hani . durum mesajı , avatar , özel başlık vs devam ediiyor hah işte orada hamileik takvimi de var oraya gün ay yıl olarak ekliyorsun aralarına tire koyuyorsun oluveriyo ahanda böle
Yaptım ama bu takvim 1 hafta önden gidiyor 6 haftalık gösteriyor ama benim bebişim daha 5 haftalıkkişisel bilgilerin var ya canım nickinin üstüne tıklayınca geliyor hani . durum mesajı , avatar , özel başlık vs devam ediiyor hah işte orada hamileik takvimi de var oraya gün ay yıl olarak ekliyorsun aralarına tire koyuyorsun oluveriyo ahanda böle
9 ay 10 günlük olarak hesaplıyor ya omdan diye düşündüm ben ama canım tam da emin değilim açıkçaYaptım ama bu takvim 1 hafta önden gidiyor 6 haftalık gösteriyor ama benim bebişim daha 5 haftalık
Çözdüm şimdi muhtemelen 6. Haftanın içinde olduğu için öyle gösteriyor 5+4 şuan çünkü yanlış yok yani :)9 ay 10 günlük olarak hesaplıyor ya omdan diye düşündüm ben ama canım tam da emin değilim açıkça
Bence de özele git canım en azından sorularını falan da sorarsın için rahatlar önümüzdeki hafta bende özele başlıcam artık gözükür tabi bende 3000 kusurlerde gördüm keseyiBen de bugün gittim bana bakmadı doktor ultrasonla sinir oldum geldim beta istedi yine oda ta saat 5 de cıktı 3422 cıktı beta gözükür mu yarın özel hastaneye gitsem sizce
o da olabilir kuzum :)Çözdüm şimdi muhtemelen 6. Haftanın içinde olduğu için öyle gösteriyor 5+4 şuan çünkü yanlış yok yani :)
Benim değerim 3000 civarı ve karından gayet normal gördük dün. 5.haftaM üstelik. Vajinal gereksiz bence5000 ve üzerine çıkınca değer karından görünüyormuş ama doktorum bana vajinal ultrason sakıncalı değil bu değerlerle keseyi göremezsek dış gebelik riski olur diyince korkudan baktirdim ben ama değer 5000 olana kadar beklerim dersen bekle
Görünüyor benim daha 3000olmadığı halde dün keseyi karından gördük çok şükür.Bence de özele git canım en azından sorularını falan da sorarsın için rahatlar önümüzdeki hafta bende özele başlıcam artık gözükür tabi bende 3000 kusurlerde gördüm keseyi
Tıpkı benBende 5 haftalık hamileyim canım ama hiç mide bulantısı falan yaşamıyorum sadece çok acıkıyorum o kadar bende mı tuhaflık var çözemedim
Keşke bende soğusam yemeklerden :)Bizde dün duyduk Rabbime şükürler olsun. Benimde hiç bulantı yok canım uyku çok sadece bazen yiyeceklerden soguyorum acikinca geçiyor :)
Benim de ilk tercihim karından gormekti ama gözükmedi canım mecbur vajinal ultrason yaptırmak zorunda kaldım korkuttu doktor çünkü keseyi göremezsek dış gebeliktir o falan diyeGörünüyor benim daha 3000olmadığı halde dün keseyi karından gördük çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?