Eylül 2017 anneleriii..:)

Valla onu bilmiyorum canım 6. Haftada duyuluyor en erken diye biliyorum ama belli olmaz
yine de çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun Allah razı olsun . Bir de hamilelik takvimini sende eklesene çok iyi oluyormuş böle :))) insan bakıp bakıp şimdi böle mi yavrum dio :)))

Ben onu beceremedim canım ya nasıl yapıcam
kişisel bilgilerin var ya canım nickinin üstüne tıklayınca geliyor hani . durum mesajı , avatar , özel başlık vs devam ediiyor hah işte orada hamileik takvimi de var oraya gün ay yıl olarak ekliyorsun aralarına tire koyuyorsun oluveriyo ahanda böle

Çok sağol canım denicem hemen :))

Yaptım ama bu takvim 1 hafta önden gidiyor 6 haftalık gösteriyor ama benim bebişim daha 5 haftalık

Yaptım ama bu takvim 1 hafta önden gidiyor 6 haftalık gösteriyor ama benim bebişim daha 5 haftalık
9 ay 10 günlük olarak hesaplıyor ya omdan diye düşündüm ben ama canım tam da emin değilim açıkça

Ben de bugün gittim bana bakmadı doktor ultrasonla sinir oldum geldim beta istedi yine oda ta saat 5 de cıktı 3422 cıktı beta gözükür mu yarın özel hastaneye gitsem sizce

Ben de bugün gittim bana bakmadı doktor ultrasonla sinir oldum geldim beta istedi yine oda ta saat 5 de cıktı 3422 cıktı beta gözükür mu yarın özel hastaneye gitsem sizce
Bence de özele git canım en azından sorularını falan da sorarsın için rahatlar önümüzdeki hafta bende özele başlıcam artık gözükür tabi bende 3000 kusurlerde gördüm keseyi

Benim değerim 3000 civarı ve karından gayet normal gördük dün. 5.haftaM üstelik. Vajinal gereksiz bence

Bence de özele git canım en azından sorularını falan da sorarsın için rahatlar önümüzdeki hafta bende özele başlıcam artık gözükür tabi bende 3000 kusurlerde gördüm keseyi
Görünüyor benim daha 3000olmadığı halde dün keseyi karından gördük çok şükür.

Doktor size de tedbiren progestan verdi mi? Acaip baş dönmesi ve uyku yapıyor ben de. Üstelik sabah akşam. Ne olacak böyle bilemiyorum.

Görünüyor benim daha 3000olmadığı halde dün keseyi karından gördük çok şükür.
Benim de ilk tercihim karından gormekti ama gözükmedi canım mecbur vajinal ultrason yaptırmak zorunda kaldım korkuttu doktor çünkü keseyi göremezsek dış gebeliktir o falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…