Merhaba, dondurulmuş Embriyo transferi için hazırlık asamasindayim şu an. Pazartesi kontrolüm var gün belirliycez. Siz hangi asamadasinizEvet arkadaşlar eylül ayında kimler ne Zaman transfer olacak toplaşalım bakalım ,
Biz transfer olucaz önümüzdeki hafta. Sonuna geliyoruz artıkMerhaba, dondurulmuş Embriyo transferi için hazırlık asamasindayim şu an. Pazartesi kontrolüm var gün belirliycez. Siz hangi asamadasiniz
Yaa bu hafta sonu mu. Çok az kalmış. Inşallah çok güzel geçer. Sonucu da güzel olsun beklediğimiz haberi alırız ❤❤❤Biz transfer olucaz önümüzdeki hafta. Sonuna geliyoruz artık
İnşallah çok heyecanlıyım böyle değişik duygulardayım ne olacak bakalım.Yaa bu hafta sonu mu. Çok az kalmış. Inşallah çok güzel geçer. Sonucu da güzel olsun beklediğimiz haberi alırız ❤❤❤
Evet çok haklısın aynı zamanda çok özel hisler. Hangi sehirdesinİnşallah çok heyecanlıyım böyle değişik duygulardayım ne olacak bakalım.
İstanbul'dayım canım sen hangi şehirdesinEvet çok haklısın aynı zamanda çok özel hisler. Hangi sehirdesin
Merhabab bende bugün başlıyorum tedaviye toplam ne kadar zamanda transfer aşamasına geldiniz acabaBiz transfer olucaz önümüzdeki hafta. Sonuna geliyoruz artık
Öncelikle hayırlı olsun canım. Vucuduna giren her iğnenin acısı ilk defa mutluluk vererek olacak çünkü sonucu güzel yere çıkacakMrb arkadaslar bende baslıyorum tüp bebek tedavısını önumuzdekı hafta ıns. Ne beklıyo bılmıyorum benı
Aslında kütahya da yaşıyorum ama tedavi için eskisehir acıbadem e gidip geliyorumİstanbul'dayım canım sen hangi şehirdesin
Bebişin gidilen her yol mubahtır olsun hayırlı haberler aldaAslında kütahya da yaşıyorum ama tedavi için eskisehir acıbadem e gidip geliyorum
Zaten kafamda büyüttüğüm kadar zorluk yaşamadım. Ya da her aşamasında daha büyük heves ve heyecanla yaklaştığım için zor gelmedi. Dediğin gibi bebislere feda olsunBebişin gidilen her yol mubahtır olsun hayırlı haberler alda
Biraz anlatır mısınız neler beklıyo benıÖncelikle hayırlı olsun canım. Vucuduna giren her iğnenin acısı ilk defa mutluluk vererek olacak çünkü sonucu güzel yere çıkacak
Bende bu ay başlıyorum ınsallah p. Tesı gıdıcem draHerkese merhaba!Ben de Eylül sonu olmazsa Ekim başı gibi tedavi sürecine başlayacağım.Salı günü hsg çekimim var hocanın yorumlarına göre iğneler vs başlayacak bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?