Merhaba size bir sorun olacak. Ben yumurta toplamı işlemi yaptıktan 10 gun sonra adet oldum. Adetim bittikten sonra iki uc gün sonra ufak kanamalarim oldu. Sizin de oldu mu?merhabalar benimde önümüzdeki salı randevum var transfer için tarih belirleyeceğiz bir aksilik olmazsa. 2 ay önce opu yapıldı. 2 tane 5. Gün embriyom var. İnşallah tutar sağlıkla hayırla..
Olsun böylesi hayırlı olacak demek ki güzel haberleri veririz inşallah birbirimizeKlomen ve femara denedim bir işe yaramadı kendiliğinden olsun diye de yaklaşık 3 yıldır bekledik ama yine bir şey olmadı.Tüpler tıkalıysa hsg ile açılıp hamile kalanı ben de çok duydum ama ümidim pek yok.Vakit kaybetmek istemedik denk gelir de olursa eğer oh ne ala :)
Olsun 5. Gün olması güzel 3. Gün olsa şüphe oluyor biraz gönlünü ferah tutBu arada benim yalnızca 1 adet dondurulmuş yumurtam var5. gün embriyosu .
Olsun 5. Gün olması güzel 3. Gün olsa şüphe oluyor biraz gönlünü ferah tut
Aynı şeyleri düşünüyorum herkes farklı yorum yapıyor. Ama genel olarak sağlıklı beslenme protein miktarını arttırmayı öneriyorlar. Ben pketli gıda hazır ürün yemiyorum. Alkol sigara vs yok, hamur işi kızartma abur cubur yemiyorum, şeker tüketmiyorum, Çiğ kuruyemiş , bol sebze meyve bu şekilde dikkat etmeye çalışıyorum. Aşırıya kaçmadan ama yarın dr a gidince soracağım özellikle yeme içme konusunuAynen öyle doğru valla. Bide acaba transferden sonr yenilmesi gereken şeyler var mı bilgin var mıdır
Hiç bozma moralini nasip ne göstereceği belli olmaz. Boşuna kendini strese sokmuş olursun.. Her şey olaCağına varıyor bol bol güzel düşünüp dua et canımMerhaba benim de bugün transferim yapıldı 6 adet döllenmiş yumurtadan bir adet 3. Gün taze embriyo transfer edildi. Transfer edilenin kalitesi çok güzelmiş fakat digerlerinin gelişimi pek iç açıcı değilmiş 5.gune giderse dondurulcak gitmezse tek embriyo ile bu sureci tamamlamis olacağım Moralim çok bozuldu sizce diğer emriyolarla ilgili olumlu bir gelişme olur mu kizlar
Evet benim oldu çok az kahve rengi koyu renkli lekelenme oldu. Bende bir hafta sonra regl oldum. Hatta 4 temmuzda toplama oldu 9 temmuzda regl başladı. Dr söylemişti 5-10 güne olursun diye. Doktorlarınız muayene esnasında görüyorlar yumurtaların gelişim sürecini rahim durumunu, bir de herkesin regl döngüsü farklı oluyor yumurta çatlama günü vs. Bu yüzden normal olduğunu düşünüyorum.Merhaba size bir sorun olacak. Ben yumurta toplamı işlemi yaptıktan 10 gun sonra adet oldum. Adetim bittikten sonra iki uc gün sonra ufak kanamalarim oldu. Sizin de oldu mu?
Cok tesekkur ederim.Evet benim oldu çok az kahve rengi koyu renkli lekelenme oldu. Bende bir hafta sonra regl oldum. Hatta 4 temmuzda toplama oldu 9 temmuzda regl başladı. Dr söylemişti 5-10 güne olursun diye. Doktorlarınız muayene esnasında görüyorlar yumurtaların gelişim sürecini rahim durumunu, bir de herkesin regl döngüsü farklı oluyor yumurta çatlama günü vs. Bu yüzden normal olduğunu düşünüyorum.
merhaba bir şey sormak istiyorum transfer işlemi bir sonrki reglden sonra mı oluyor ?Merhaba, geçen hafta ctesi opu işlemim yapıldı. Embriyolarım donduruldu ve genetik incelemeye gittiler. Onların dönmesini bekliyorum heyecanlaBenimde transferim ya eylül sonu ya da ekim ayında olacak. Toplama işlemi ve sonrasına ilişkin kafanızda ne varsa sorabilirsiniz ama transfer sürecini bende bilmiyorum bizim de ilk denememiz☺
Taze mi yoksa dondurulmuş transfer mi olacağınıza bağlımerhaba bir şey sormak istiyorum transfer işlemi bir sonrki reglden sonra mı oluyor ?
Benimde pazartesi oldu transferim değişkenlik gösterir merak etme. Bende ilk gün 21 tane döllendi 2. Gün 22 ye çıktı 5. Gün 11 e düştü kendi aralarında tekrardan döllenebiliyor öyle düşünüp transfer zamanını zehir ediyorsun. Tadını yaşa biraxMerhaba benim de bugün transferim yapıldı 6 adet döllenmiş yumurtadan bir adet 3. Gün taze embriyo transfer edildi. Transfer edilenin kalitesi çok güzelmiş fakat digerlerinin gelişimi pek iç açıcı değilmiş 5.gune giderse dondurulcak gitmezse tek embriyo ile bu sureci tamamlamis olacağım Moralim çok bozuldu sizce diğer emriyolarla ilgili olumlu bir gelişme olur mu kizlar
Doktora gittiğin günden itibaren 20 günü buluyor tedavi süreci canımhanımlar reglin 2 yada 3.günü tedaviye başlanıyor ya transfer işlemi bir sonraki reglinizden sonra mı oluyor
Evet canım haklısın daha rahat olmam gerekiyor ve deneyeceğim. Sana 5. Gün embriyosu mi verildiBenimde pazartesi oldu transferim değişkenlik gösterir merak etme. Bende ilk gün 21 tane döllendi 2. Gün 22 ye çıktı 5. Gün 11 e düştü kendi aralarında tekrardan döllenebiliyor öyle düşünüp transfer zamanını zehir ediyorsun. Tadını yaşa birax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?