Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Merhaba, geçen hafta ctesi opu işlemim yapıldı. Embriyolarım donduruldu ve genetik incelemeye gittiler. Onların dönmesini bekliyorum heyecanla Benimde transferim ya eylül sonu ya da ekim ayında olacak. Toplama işlemi ve sonrasına ilişkin kafanızda ne varsa sorabilirsiniz ama transfer sürecini bende bilmiyorum bizim de ilk denememiz

Merhaba herkese

Bende yumurta toplama sonrası Lucrin iğne vuruldum tekrar yumurtlamayayım diyeymiş şimdi adetimi bekliyorum adetin ikinci günü gideceğim transfer için rahmimi hazırlayacaklar, ilaçlar falan vereceklermiş transfer tahmini ne zaman olur bilmiyorum ama hemşire ilaçlara başladıktan sonra 20 gün içinde transfer oluyor demişti. Transferim Eylül'ün ortalarına denk gelecek büyük ihtimal. Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhabalar benimde önümüzdeki salı randevum var transfer için tarih belirleyeceğiz bir aksilik olmazsa. 2 ay önce opu yapıldı. 2 tane 5. Gün embriyom var. İnşallah tutar sağlıkla hayırla..
Merhaba size bir sorun olacak. Ben yumurta toplamı işlemi yaptıktan 10 gun sonra adet oldum. Adetim bittikten sonra iki uc gün sonra ufak kanamalarim oldu. Sizin de oldu mu?

Olsun böylesi hayırlı olacak demek ki güzel haberleri veririz inşallah birbirimize

Merhaba hanımlar. Pazartesi günü transferim olacak inşallah. Daha once de yazmıştım. 9 tane 5. Gün embriyom var. Her şey güzeldi, transfere de çok az kaldı. Ama bugün doktorum rahim biraz küçük dedi. Böyle bir şey ile karşılaşsan var mı. Bu aşamaya gelene kadar söylememişti bunu

Ben geldim kızlar son adet tarihi 19 agustos başladı ama ilginçtirki bugün lavoboya gittigimde iç çamaşırında kan vardı . Ultrasonla konttol edilmemi istedi türkiyedeki tüp bebek doktorum beklenilen adet tarihine 16 gün vardı çünki . Bugün gittiğimde yumurtalar küçük rahimde bi kanama var rahim 6 mm ölçüldü diye estrofeme başladım 11 eylül tekrar uktrason günüm rahime bakılacak şaşırdım kaldım 16 gün önce adetmi olunur bu ay ama duphaston diye bi ilaç kullandım dengemi bozmuş olabilirmiş sonuçta hormon ilacı denildi

Merhaba benim de bugün transferim yapıldı 6 adet döllenmiş yumurtadan bir adet 3. Gün taze embriyo transfer edildi. Transfer edilenin kalitesi çok güzelmiş fakat digerlerinin gelişimi pek iç açıcı değilmiş 5.gune giderse dondurulcak gitmezse tek embriyo ile bu sureci tamamlamis olacağım Moralim çok bozuldu sizce diğer emriyolarla ilgili olumlu bir gelişme olur mu kizlar

Aynen öyle doğru valla. Bide acaba transferden sonr yenilmesi gereken şeyler var mı bilgin var mıdır
Aynı şeyleri düşünüyorum herkes farklı yorum yapıyor. Ama genel olarak sağlıklı beslenme protein miktarını arttırmayı öneriyorlar. Ben pketli gıda hazır ürün yemiyorum. Alkol sigara vs yok, hamur işi kızartma abur cubur yemiyorum, şeker tüketmiyorum, Çiğ kuruyemiş , bol sebze meyve bu şekilde dikkat etmeye çalışıyorum. Aşırıya kaçmadan ama yarın dr a gidince soracağım özellikle yeme içme konusunu

Hiç bozma moralini nasip ne göstereceği belli olmaz. Boşuna kendini strese sokmuş olursun.. Her şey olaCağına varıyor bol bol güzel düşünüp dua et canım

Merhaba size bir sorun olacak. Ben yumurta toplamı işlemi yaptıktan 10 gun sonra adet oldum. Adetim bittikten sonra iki uc gün sonra ufak kanamalarim oldu. Sizin de oldu mu?
Evet benim oldu çok az kahve rengi koyu renkli lekelenme oldu. Bende bir hafta sonra regl oldum. Hatta 4 temmuzda toplama oldu 9 temmuzda regl başladı. Dr söylemişti 5-10 güne olursun diye. Doktorlarınız muayene esnasında görüyorlar yumurtaların gelişim sürecini rahim durumunu, bir de herkesin regl döngüsü farklı oluyor yumurta çatlama günü vs. Bu yüzden normal olduğunu düşünüyorum.

Cok tesekkur ederim.

hanımlar reglin 2 yada 3.günü tedaviye başlanıyor ya transfer işlemi bir sonraki reglinizden sonra mı oluyor

merhaba bir şey sormak istiyorum transfer işlemi bir sonrki reglden sonra mı oluyor ?

Benimde pazartesi oldu transferim değişkenlik gösterir merak etme. Bende ilk gün 21 tane döllendi 2. Gün 22 ye çıktı 5. Gün 11 e düştü kendi aralarında tekrardan döllenebiliyor öyle düşünüp transfer zamanını zehir ediyorsun. Tadını yaşa birax

Evet canım haklısın daha rahat olmam gerekiyor ve deneyeceğim. Sana 5. Gün embriyosu mi verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…