Hemen yapılmıyor mu transfer nıye 2 ay bekledınızmerhabalar benimde önümüzdeki salı randevum var transfer için tarih belirleyeceğiz bir aksilik olmazsa. 2 ay önce opu yapıldı. 2 tane 5. Gün embriyom var. İnşallah tutar sağlıkla hayırla..
Dinlendirme oldu. Hemen yapılmayabiliyor. Ben 2 regl bekledim.Hemen yapılmıyor mu transfer nıye 2 ay bekledınız
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Hsg den sonra 1 2 ay bekleseydin ciddi problem yoksa. Kendiliğinden hamile kalabiliyor bazı kişiler hsg den sonraHerkese merhaba!Ben de Eylül sonu olmazsa Ekim başı gibi tedavi sürecine başlayacağım.Salı günü hsg çekimim var hocanın yorumlarına göre iğneler vs başlayacak bakalım :)
Kaçtane yumurta toplanmıştı sizdenmerhabalar benimde önümüzdeki salı randevum var transfer için tarih belirleyeceğiz bir aksilik olmazsa. 2 ay önce opu yapıldı. 2 tane 5. Gün embriyom var. İnşallah tutar sağlıkla hayırla..
Güsel haberlerini paylaşırsın inşallah bende çok heyecanlıyım daha transfer olmadı. 12.gün pozitif çıksa bile gene korkuyorum 2 günde 1 test yapılıp artışa bakılacak ya ya artmazsa diyorumBenim dun transfer oldu. Eylulde bekleyecegim ben de baya bir gun
Simdii aşama aşama gidicez önce pozitifi görmeye heyecanlanıcaz sonra artışa böyle çok stres yüklenirsin.Güsel haberlerini paylaşırsın inşallah bende çok heyecanlıyım daha transfer olmadı. 12.gün pozitif çıksa bile gene korkuyorum 2 günde 1 test yapılıp artışa bakılacak ya ya artmazsa diyorum
Toplam 11 di ama 6 tanesi olgunmuş, 5 döllendi, 3. Güne hepsi gelmişti. Ancak 5. Güne 2 tane kaldı. 2 tane donduruldu. Benim çikolata kistimde var. Bi tarafta yumurtalaR geç gelişiyorKaçtane yumurta toplanmıştı sizden
5.gün embriyosu daha kaliteli olur diyorlarToplam 11 di ama 6 tanesi olgunmuş, 5 döllendi, 3. Güne hepsi gelmişti. Ancak 5. Güne 2 tane kaldı. 2 tane donduruldu. Benim çikolata kistimde var. Bi tarafta yumurtalaR geç gelişiyor
Aynen öyle bakalım nelerle karşılaşacağozKızlar inşallah bekleyen herkesin olumlu sonuçlanır hayırlısıyla . Zor bir süreç ama her bekleyişin mükafatı vardır. ☺
Başarı oranı daha yüksek diyorlar, biraz da nasip her ne kadar kaliteli de olsa olmasada nasibimizde varsa oluyor. Takdir inşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimize nasip olur. Elimden geleni yapmaya çalışcam.5.gün embriyosu daha kaliteli olur diyorlar
Aynen öyle doğru valla. Bide acaba transferden sonr yenilmesi gereken şeyler var mı bilgin var mıdırBaşarı oranı daha yüksek diyorlar, biraz da nasip her ne kadar kaliteli de olsa olmasada nasibimizde varsa oluyor. Takdir inşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimize nasip olur. Elimden geleni yapmaya çalışcam.
Klomen ve femara denedim bir işe yaramadı kendiliğinden olsun diye de yaklaşık 3 yıldır bekledik ama yine bir şey olmadı.Tüpler tıkalıysa hsg ile açılıp hamile kalanı ben de çok duydum ama ümidim pek yok.Vakit kaybetmek istemedik denk gelir de olursa eğer oh ne ala :)Hadi hayırlı olsun şimdiden. Hsg den sonra 1 2 ay bekleseydin ciddi problem yoksa. Kendiliğinden hamile kalabiliyor bazı kişiler hsg den sonra
Adetin iki yada üçüncü yada tedaviye başlanıyor kişiye göre 10 12 günlük bir ilaç kullanım süreci var sonrasında yumurta toplama işlemi yapılıyorbu arada kızlar kaçıncı günü tedaviye başlıyorsunuz süreç nasıl ilerliyor lütfen bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?