• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar 5.gün embriosu 6.günüm benimle süreci aynı olan varmi

Hayır cuma günüydü test günüm bikaç gün daha beklemek istedim yüksel çıksın diye 😀 belki saçma ama bilmiyorum hemen cesaret edip veremedim
Bekle canım en iyisini yaptın erken verince emin olamıyor insan cuma günü çok güzel sonuçlar alacaksin

Bence ağır iş yapma , hatta yat WC dışında çok kalkmamaya çalış , blast transferse ilk 4 gün içerisinde tutunma oluyor , ilk 4 gün çok önemli dikkat et yorma kendini , inşaallah o kasık ağrıları tutunmaya işaret olsun , bende öyle oldu ben pozitifi gördüm inşaallah sende de öyle olur , hayırlı uğurlu olsun , 🐣🐣💞🙏
Benim de 5 günüm bugün ilk dört gün kasik ağrım ve batma vardı bugün hiçbirşey yok korkmaya başladım böyle olan varmı acaba 👀👀

Benim de 5 günüm bugün ilk dört gün kasik ağrım ve batma vardı bugün hiçbirşey yok korkmaya başladım böyle olan varmı acaba 👀👀
😬😬 Ben canım , benimde öyle oldu transferden iki gün sonra 2 gün batma oldu sonra hicbirsey yok , 2 gün sonra tekrar bukez biraz daha şiddetli batma oldu , hala da öyle devam ediyor bazen unutuyorum yok gibi bazen de derinden hissettiriyor kendini , inşaallah bukez yavrularımız bizimle , içini ferah tut , elini karnına koy ve çok dua et 💟

Ayy hadi inşaallah rabbim hayirlisiyla ikisini de nasip etsin 🙏 ayy valla çok mutlu oluyorum pozitif haberleri duyunca , bende 7 senedir uğraşıyorum sizin 11 sene olmuş yani ne denirki bunu yaşayan bilir işte , tekrar hayırlı olsun canım , rabbim mutluluğumuzu daim etsin 🙏 ❤❤🐣🐣

Back
X