• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benimde 6. Günde çok çok silik çıkmıştı duşa girmeden yaptım baktim birşey yok koydum kenara duştan çıkınca atmak için aldım ki aşırı silik bir çizgi 😍güzel gelişmeler oluyor demekki dikkat et kendine 😊
hemen çıktı canım 2 dakka içinde şok oldummmm rabbime şükürler olsun🤲🥰

Pazar akşam baktirmistim birde bu akşam 2 gün var arada
Yanı tam iki kati olmamış ama yine de güzel bence. Kani verdiğiniz saatlerde önemli olabilir. 48 saat olursa iyi. Doktorunuz yorumlayacaktır mutlaka. Tekrar kan vermenizi iste4 muhtemelen. Ters bir durum olsa belki böyle yükselmezdi ☺☺ inşallah kat kat artsın her şey güzel olsun ❤❤

Yanı tam iki kati olmamış ama yine de güzel bence. Kani verdiğiniz saatlerde önemli olabilir. 48 saat olursa iyi. Doktorunuz yorumlayacaktır mutlaka. Tekrar kan vermenizi iste4 muhtemelen. Ters bir durum olsa belki böyle yükselmezdi ☺☺ inşallah kat kat artsın her şey güzel olsun ❤❤
İnşallah bir aksilik olmaz artmaya devam eder herşeyin hayırlısı ❣️🙏

Kızlar transferin 5 ci günü sabah erkenden kalkıp test yaptım kocaman bi tek çizgi

benimde bugun 5. günü cuma günü test yapmayı düşünüyorum, sende bikaç gün bekle tekrarla istersen
Cuma tekrarlıycam canım ama çok tanıdığım var 5 ci gün yapıp çıkan bendr ha gayret dedim . Keşke yapmadamıydım bilmiyorum

Back
X