• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar duştan çıktım az önce, kanepeye ötürünca bir baktım bacağıma kan akmış. Çok kötü oldum , hemşireyi aradım, doktor normal demiş ama bildiğin adet gibi oldu. Hemen ayağımın altına yüksek minder koydum , uzanıyorum. Böyle bir şey olan varmi
Canım endişelenme. Benım 8.günden beri sürekli kanamam var. 6. Haftaya kadar geldik hala kanamam oluyor. Bildiğin regl kanaması gibi. Cok şükür şimdilik iyi kuzucuk. O yuzden dua et moralini hiç bozma .

Canım endişelenme. Benım 8.günden beri sürekli kanamam var. 6. Haftaya kadar geldik hala kanamam oluyor. Bildiğin regl kanaması gibi. Cok şükür şimdilik iyi kuzucuk. O yuzden dua et moralini hiç bozma .

Allah razı olsun canım, inan çok korktum .Ilk 4 gün hiç leke olmayıp, bugün duştan sonra olunca kendimi suçladım, sıcak miydi su acaba dedim . Birde balkonu yıkayıp, çamaşır sermiştim, ondan çok korktum. Sonra tekrar gelmedi , bende uzanıyorum şimdi bisey yapmıyorum.

Prolutex diye bir progesteron iğnesi. Hazır enjeksiyon halinde değil. Sıvı çözelti var içinde. Igneyi kendin alıp yapmak lazım ya da mecbur hastaneye gideceksin. Göbekten yapılıyor. Aslında kas içine de uygulanabiliyormus ama bana özellikle göbekten dediler.
Bu iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz mesela sağlık ocağında yapılır mı ama onda da hafta sonu kapalı ben hayatımda kendime hiç igne yapmadım 🙈🙈

Kızlar kan verdim 25.9 ve sonuç yine kimyasall çok üzgünüm rabbim hepinize sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş
Benim Sonucum da geldi negatif ilaçları kesip adetin gelmesini bekliyeceğim 5-6 gün sürermiş
Kuzular canınızı sıkmayın. Yılmak yok Allah nasip edene kadar yeniden demek lazım. Dualarımız sizinle.

Evet canım ben 13 haftalık hamileyim.
Canım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.

Back
X