• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Vallahi bilmiyorum canım bana kalçadan günde 2 doz progestan verildi bugün progestanda 5.günüm yani transferiminden 4 gün önce baslamami söyledi doktor ama her iki kalcamda apse yapmış morlugunu geçtim tas gibi beze var kocaman ve ağrısı çok . Koldanda oksapar dün transferim sonrası yapıldı ve 10 gün boyunca yapılacakmış kolumda mosmor üstelik ... Bugün akşama doğru acile gidip vurulucam ..
Bende ayni durumdayim canim. Transferimden 4 gun once basladim progestan igneye gunde 2 doz kalcadan vuruluyorum . Transferden sonra oksapara basladim bugun 4. Gunum kalcamin uzerine oturamiyorum yatamiyorum yuruyemiyorum cok kotuyum insallah çektiğimiz acilara deger hayirli sonuclar aliriz hepimiz :KK200:

Kızlar bugün kan tahlili vermeye gitcem çok korkuyorum,endişeliyim,huzursuzum ne olur bana da dua Edin hiç umudum yok.umarim geç tutunmadir da kendimi boşuna üzmüş olurum 😭😭🤲🏻🤲🏻🖐🖐
Sakin ol canım inşallah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut. Allah gönlüne göre versin inşaallah

Benim de 7 ekim doğum günüm. Test günüm 9 ekim ama ben 7 ekimde az çok öğrenmiş olurum idrar kitleriyle. Korkuyorum ama gerçekle de yüzleşmek gerekiyor. Dua etmeye devam 🤲🏼

kızlar transferin 5. günü 6. günü diye sayarken transfer olduğunuz gün dahil olarak mı sayıyorsunuz ? ben unutmuşum kafam karıştı

Kızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nerden bileceğiz son adet tarihimiz mi sayılıyor yoksa yumurtanın toplanıp döllendiği gün mü ?

İnşallah iyi olır herşey,
Kızlar ben çok endişeliyim çok heyecanlıyım korkuyorum...ahhh o test de tek çizgi hep hayalimi moralimi umudumu kırdı 😪yarın için hiç hazır değilim yapmaya amaa eşime güzel hber vermek çok ıstiyorum....bu arada kızlar test derken.8.9.gun yaptım.3.gün embriyosu.yumoslar da iydi ama ne bilim çok korkuyorum🤲🏻🤲🏻😪
[/QUO

Ya kızlar bisey sorucam. Ovitrellenin etkisi ne zaman geçecek. Igneyi gece yaptığım için o günü saymıyorum. Bugün 10. Günü ignenin Testte çift çizgi çıkıyor silik de olsa.

Back
X