- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.981
Ben de doktorumu aradım şimdi durdu devam ederse arayın ama ben endişelenmeyin kırmızıysa sorun dedi o daCanım doktor dün bana pruloton verdi. Kahve geliyo değince. Sorsanmı dok. Ama endişelenme bnm hala geliyo. Kırmızıysa sorun dedi.
Üzgünüm canımEvet 9-10. Günde test yapsaydım çift çizgi cikacakti sevinecektim. Bekleyince düştü tabi
Kuzum kendi doktoruma gitmedim ben başka doktora gittim ben adet gunumde transfer oldum zaten kendi doktoruma bugun ultosunu herseyi attim o kesin bisey der herladePeki adet tarihine göre mi değerlendirdi transfer tarihine göre mi benim sizinle çok benzer ya o yüzden soruyorum
Adetimin 25.gunu transfer oldum o gun hatta adet gunumduPeki adet tarihine göre mi değerlendirdi transfer tarihine göre mi benim sizinle çok benzer ya o yüzden soruyorum
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah. Belki bende duyarım olmadı 1 hafta daha bekliyecez mecbur sağlıklı olsunlar da bekleriz.Ben 25. günde duydum kalp atışını
Progestan kapsül haricinde iğnesini de kullanıyormusun canım inşallah Bi daha leke görmezsinBen de doktorumu aradım şimdi durdu devam ederse arayın ama ben endişelenmeyin kırmızıysa sorun dedi o da
Prolutex kullanıyorumProgestan kapsül haricinde iğnesini de kullanıyormusun canım inşallah Bi daha leke görmezsin
Aynen canım yeterki sağlıklı olsunlarMaşallah Allah tamamına erdirsin inşallah. Belki bende duyarım olmadı 1 hafta daha bekliyecez mecbur sağlıklı olsunlar da bekleriz.
Bana da onu vermişti ilk istediğim zaman bulamıyordum ilçe de olduğum için hemde pahalı geldi bize benimkini değiştirdi kalçadan olanı verdi çok gerekli mi bilmiyorum yaa çok zor oluyor bu kadar ilaç kullanmak keseyi gördükten sonra çok ihtiyaç değilse kullanmak istemiycem. Kızım da sadece crinone jel kullanmıştım progestan olarakProlutex kullanıyorum
Hergun İlk idrarla tekrarla canim vardir benceProgestron kullanıyorum onda hcg yokki. Bilmiyorum yarın olsa da yine yapsamsabah 6da tuvalete kalkmışken yaptım testi sonrasında zaten uyuyamadım. Sevinsemmi sevinmesemmi onu da bilmiyorumki
Evet gerçekten çok ilaç kullanıyoruz inşallah işe yarar da kucağımıza almak nasip olur.Bana da onu vermişti ilk istediğim zaman bulamıyordum ilçe de olduğum için hemde pahalı geldi bize benimkini değiştirdi kalçadan olanı verdi çok gerekli mi bilmiyorum yaa çok zor oluyor bu kadar ilaç kullanmak keseyi gördükten sonra çok ihtiyaç değilse kullanmak istemiycem. Kızım da sadece crinone jel kullanmıştım progestan olarak
Aminn inşallahEvet gerçekten çok ilaç kullanıyoruz inşallah işe yarar da kucağımıza almak nasip olur.
Gebelik hesaplamanizi sordumA
Adetimin 25.gunu transfer oldum o gun hatta adet gunumdu
amin allah razı olsunGörmedim arkadaşım saolasın Allah razı olsun. Allah sanada herkese nasip etsin
Sağol canimm kısmet artık. Simdi aşılamaya başladım. Rapor cikmiyor bana. Özeldeki tüp bebeği rapor yerine saymadilar. İkici aşılama sartmis.Tup bebek tutmayana aşılama mi olur ya ne sacma kurallar.Üzgünüm canımzamanı değilmiş diyelim, üzme kendini.
Gebelik hesaplamanizi sordum
[/QUOTE 5 hafta 2 gunlukmus kendi doktorum aradi söyledi simdi
10 güne kadar normal diye duymuştum.Kızlar selam. Bugün şükür keseyi gördük fakat sata göre 5+4 olmam gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı 1 hafta çok büyük sıkıntı mı neden böyle oldu ve aranızda benim gibi olan var mı
KızlarrrrKızlar selam. Bugün şükür keseyi gördük fakat sata göre 5+4 olmam gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı 1 hafta çok büyük sıkıntı mı neden böyle oldu ve aranızda benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?