- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.001
Merhaba mm yada cm olarak bisey söyle mi doktor?Kızlar selam. Bugün şükür keseyi gördük fakat sata göre 5+4 olmam gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı 1 hafta çok büyük sıkıntı mı neden böyle oldu ve aranızda benim gibi olan var mı
Stres yapma canim benimde var 5 gunluk fark normalmis zaten transfer zamanimiz ortada gebeligin olustugu donem az cok biliniyor o yuzden son adetle fark normaldirKızlar selam. Bugün şükür keseyi gördük fakat sata göre 5+4 olmam gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı 1 hafta çok büyük sıkıntı mı neden böyle oldu ve aranızda benim gibi olan var mı
Kese zamanida kalp atisini ilk gordugumuz zamanda son adete gore su hafta diyoduk ama dun gittim kalp atisini dinledik olcumler yapildi 5 gun geri dustuk. Doktor bu usg kagidini kaybetme ilerde son adetinle uyumsuzluk olursa bunubistiycez senden dedi. Bence en iyisi usg nin olctugu haftayi ogrenmek.Ben haftasını sorduğumda daha belli değil dedi doktor. Kalp atışı duyulduğunda haftası tam belli olur demişti. Siz keseyi görmeye gittiğinizde söylemiş direk. Bana niye söylemedi acaba
Ama transfer tarihine göre hesaplayıncada 1 hafta gerideStres yapma canim benimde var 5 gunluk fark normalmis zaten transfer zamanimiz ortada gebeligin olustugu donem az cok biliniyor o yuzden son adetle fark normaldir
0.72 cm nasıl iyi miMerhaba mm yada cm olarak bisey söyle mi doktor?
Benim 0.6cm di. 5+0 iken. Bence iyi.0.72 cm nasıl iyi mi
Ay şükürBenim 0.6cm di. 5+0 iken. Bence iyi.
Ben belli bi sure geride olmanin normal karailandigini biliyorum doktorun bisey soylemedimiAma transfer tarihine göre hesaplayıncada 1 hafta geride
O an heyecandan soramadım genel olarak sorun yok dediBen belli bi sure geride olmanin normal karailandigini biliyorum doktorun bisey soylemedimi
Tüp bebek te döllenme günü belli oldupu için sata göre takip edilmesine gerek yok doğru da çıkmaya bilir. Transfer günü ne göre hesaplayıcılar var internette ordan bakabilirsiniz ama en doğrusu ultrason da görülen dir bazen ileri bazen geri çıkabiliyor bu normal.Kızlarrrr
3. Gün embriyosu hesapladım transfer gününden ama 6 gün gerideTüp bebek te döllenme günü belli oldupu için sata göre takip edilmesine gerek yok doğru da çıkmaya bilir. Transfer günü ne göre hesaplayıcılar var internette ordan bakın en doğru sonuç orda. Ya da emriyonuza göre kendiniz hesaplayın 5.gün embriyosu ise 5 gün geri gidip Bi 2 hafta daha eksiltin onu sat olarak hesaplayın haftası daha net belli olır
Kese zamanida kalp atisini ilk gordugumuz zamanda son adete gore su hafta diyoduk ama dun gittim kalp atisini dinledik olcumler yapildi 5 gun geri dustuk. Doktor bu usg kagidini kaybetme ilerde son adetinle uyumsuzluk olursa bunubistiycez senden dedi. Bence en iyisi usg nin olctugu haftayi ogrenmek.
Ben transfere göre hesaplayınca da, sata göre hesaplayınca da aynı hafta çıkıyor. Tam yumurtlama gününde transferim yapıldı sanırım. Ama tabi cihazın ölçtüğü daha doğrudur diye düşünüyorum o yüzden şu an net bilmiyorum haftamı. Doktor tahminen 5 hafta demişti kese 110mm idi.Ama transfer tarihine göre hesaplayıncada 1 hafta geride
Hımm geriden geliyor olabilir o zaman ama anlamadığım döllenme belliyken ultrason da niye aynı çıkmaz ki ben de ilk muayeneye perşembe günü gidecem benim hesabıma göre 6+1 de gidicem bakalım ne çıkacak bende meraklandım şimdi3. Gün embriyosu hesapladım transfer gününden ama 6 gün geride
Bende merak ediyorum sorun olmaz inşallah benim gibi olan başka kimse yok muHımm geriden geliyor olabilir o zaman ama anlamadığım döllenme belliyken ultrason da niye aynı çıkmaz ki ben de ilk muayeneye perşembe günü gidecem benim hesabıma göre 6+1 de gidicem bakalım ne çıkacak bende meraklandım şimdi
İnşallah canım sorun değil bence Bi çok kişide öyle oluyor sat a göre aynı çıkmaya biliyor normal gebeliklerde de erken döllenme geç döllenme diye söylüyor doktorlar bide de açıklayıcı Bi cevap verseler rahat etsek.Bende merak ediyorum sorun olmaz inşallah benim gibi olan başka kimse yok mu
Valla Allah yardımvımız olsunİnşallah canım sorun değil bence Bi çok kişide öyle oluyor sat a göre aynı çıkmaya biliyor normal gebeliklerde de erken döllenme geç döllenme diye söylüyor doktorlar bide de açıklayıcı Bi cevap verseler rahat etsek.
Normal gebeliklerdede usg olcumunden snra geriye dusmeler olabiliyor. O yuzden son adet usg arasi 10 gune kadar fark olabilir diyolar zaten bir kac haftaya netlesiyorBen transfere göre hesaplayınca da, sata göre hesaplayınca da aynı hafta çıkıyor. Tam yumurtlama gününde transferim yapıldı sanırım. Ama tabi cihazın ölçtüğü daha doğrudur diye düşünüyorum o yüzden şu an net bilmiyorum haftamı. Doktor tahminen 5 hafta demişti kese 110mm idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?