- 8 Eylül 2020
- 81
- 95
- 8
- 47
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.241
Aminnnn inşallahRABBİM hepimizin gönlündeki muradını nasip etsin insaAllahDaha beni aramadılar sabah ararlar büyük ihtimal
Anladım teşekkürler gerçekten tüp bebek olayı her açıdan zor Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallahHayır canım toplam. Embriyo sayısını önemi yokmuş. Dondurma işlemi 2200 tl
Benim de öyleydi 8. Günerken gebelik testinde 9. Gün kanda çıktı☺5. Gün embr taze transfer oldu canım
Taze transferde tutuyorBenim de öyleydi 8. Günerken gebelik testinde 9. Gün kanda çıktı☺
Evet canım bugün 6. GünBen de Fulya’da canım :) transfer oldu mu?
Hangi doktor canımBende bahçeci fulyadayım
Yaa çok güzell bende 8. Gün kan vermek istiyorum bi yandan da korkuyorumBenim de öyleydi 8. Günerken gebelik testinde 9. Gün kanda çıktı☺
Hayırlı olsun kan da kaç çıktı acabaBenim de öyleydi 8. Günerken gebelik testinde 9. Gün kanda çıktı☺
Dondurulmuşlar ne transfer edilecekHayırlısı olsun canım ben geçen çarşamba gittim 7.4 mm idi pazartesi tekrar gel dedi 20. Gün oluyor bakalım yarın ne diyicek süreç baya uzadı burda reglim yaklaştı dedim acelenmi var dondurulmuş duruyo emriyolar dedi
İnşallah bu ay hayırlısıyla transferim gerçekleşir
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versintransfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
Mrb canim senin test günün bugun sanırım inşallah pozitifi görürsünBende seninle aynı durumdayım canım , toplam 9 yumurta toplandı 4.cü güne 2 embriyo kaldı , diğerleri çöpdoktora sorduğumda "blast evresinde zaten" dedi oyuzden 4.cü gün diye takılma dedi bana , ve orta kalitede embriyolarım, bende de hep bir şüphe malesef oluştu , acaba embriyo 5.gune gitmeyecekti oyuzden risk almayalım 4 de donduralim mi dediler diye , umarım öyle değildir gerçi ben 2 gün sonra test yaptıracağım , inşaallah bunlar birer vesveseden ibaret kalsın bizim için , Allah yüzümüzü güldürsün 2.ci gün embriyosu da bana çok tuhaf geliyor fakat o şekilde de hamile kalan var , hep 3 ve 5.ci gün embriyolarına alışınca galiba 2 ve 4 ü benimseyemiyoruz Oooo yine uzun uzun yazmışım neyse gönlünü ferah tut Yoktan var eden Rabbim gönlümüze göre versin inşaallah canım
Allah razı olsun canım , sabah gidip test verdim biz sizi arıycaz dediler , haber bekliyorum artık , inşaallah en hayırlısı olmuştur hakkımdaMrb canim senin test günün bugun sanırım inşallah pozitifi görürsün
İnş cnm daha 2. Gununde yım tavsiye ederim yanı ıns bos dönmezsinEvet arkadaşlar Erhan beye yaptırmış o da çok iyi diyorlar ilgili diyorlar çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın insallah ben de basket düşünüyorum
Şahane haydi hayırlısı!Evet canım bugün 6. Gün
peki yaşınız kaç ? doktor şu sebepten böyle olur dedi mi?Bızım ilk denemede embriyo kalitemiz guzrldı ama sonuc negatıf
Hadi hayırlısı canımAllah razı olsun canım , sabah gidip test verdim biz sizi arıycaz dediler , haber bekliyorum artık , inşaallah en hayırlısı olmuştur hakkımda
Sağol canımHadi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?