Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ya çok sevindim banada umut oldun canim ayniydi ikimizinde 4. Gun embriyosu sadece 2 embriyo allahım inşallah benimde güzel haberime vermek nasip olur sağlıkla ilerlesin inşallah canim ❤❤

Kötüyü düşünme canım. Her şeyin hayırlısı en doğru zamanda olsun. Çok zor zamanlardan geçiyoruz ama mücadele ediyoruz hepimiz kocaman sarıldım sana

Doktorlarınızdan memnun musunuz? Ben o yoğunluğu yönetememeye başldıklarını düşünüyorum
Çok memnunum, saatlerim randevularım hiç şaşmadı şimdiye kadar. Doktorumada ne zaman bir çağrıda bulunsam hemen dönüş yaptı. Sizin doktorunuz kim?

Çok memnunum, saatlerim randevularım hiç şaşmadı şimdiye kadar. Doktorumada ne zaman bir çağrıda bulunsam hemen dönüş yaptı. Sizin doktorunuz kim?
Randevu saatleri değil de, doktoruma ulaşmakta çok ciddi sıkıntı yaşıyorum. İstanbul dışında olduğum için, mesela transfer öncesi yazdığı reçete hakkında sormam gerekenler için ulaşamadım o gün. Çok can sıkıcı bir durum. Gittikçe sinir bozucu olabiliyor bu şekilde uzun süreler geri dönüş alamamak. Mesajla yazarım doktorumu istersen ama senin doktorun değil en azından öyle diyeyim :)

Merkezden ulaşmak çok zor, zaten bağlamıyorlarda telefonu opu sonrasında yaşadım o durumu doktorunun direk cep numarasını iste.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hamiş arkadaşlarımıza allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi bekleme aürecine deki arkadaşlarımada rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin 14 eylül transferim oldu bugün sol bacağım ve sırtıö ağrıyor bundan önceki denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı ve ozamanda 10.gün ssırtım ağrımıştı aranızdaa sırt ağrısı olan varmı

Merkezden ulaşmak çok zor, zaten bağlamıyorlarda telefonu opu sonrasında yaşadım o durumu doktorunun direk cep numarasını iste.
Direkt cep telefonu üzerinden arıyorum zaten. Hatta şöyle diyeyim merkezden arayınca en azından başhemşire üzerinden falan ulaşabiliyorum. Öyle can sıkıcı şekilde ulaşamıyorum diyeyim dondurulmuş 2 embriyom daha var. Olumsuz sonuçlar almam durumunda hiç düşünmeden dr veya merkez deüiştireceğim sanırım.

O kötüymüş inşallah gerek kalmaz evladını alırsın kucağına

Mutluluğun en güzelini hak ediyorsun şu an. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Hayalî bile güzel, kim bilir yaşamak nicedir ❤❤ sen hayalinin ilk adımını yaşıyorsun, devamı da gelecek
Hayırlı duaların için çok tşk ederim Allah razı olsun
Ya çok sevindim banada umut oldun canim ayniydi ikimizinde 4. Gun embriyosu sadece 2 embriyo allahım inşallah benimde güzel haberime vermek nasip olur sağlıkla ilerlesin inşallah canim ❤❤
Aynı canım benimde 4.cu gün sadece 2 embriyoydu orta kalite , rabbim bu mutluluğu daim ederek sanada , herkese yaşatsın inşaallah

Hayirli olsun canım rabbim bizlere de gostersin kemal beydi deme doktorunuz

Canım ayni gün transfer olmuşuz, ben de şu an hiç bir belirti yok. Inşallah hayırlı haberler alırız. Hepimizin kucağı sağlıkli hayırlı bebislerle dolar. Kaçıncı gün emb.transfer oldu taze mi dondurulmus mu seninki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…