- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.281
Ayyyy çok mutlu oldum desem!Canııııımmm sonuç HCG 209 .83
Ya çok sevindim banada umut oldun canim ayniydi ikimizinde 4. Gun embriyosu sadece 2 embriyo allahım inşallah benimde güzel haberime vermek nasip olur sağlıkla ilerlesin inşallah canim ❤❤Arkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Kötüyü düşünme canım. Her şeyin hayırlısı en doğru zamanda olsun. Çok zor zamanlardan geçiyoruz ama mücadele ediyoruz hepimizBugün dondurulms embriyo transferi olacaktim hastaneden aradılar embriyolar kötüye gidiyor dedi yarına kadar gene takip edecez dedi . Ama bana soracak olursanız düzelme olmaz genede bakacaz yarına kadar dedi çok üzüldüm
Üzülme canım lütfen, moralini bozma. Bir dahaki sefere inşallah. Her şey yolunda gitsin.Kızlar test sonucum negatif
Mehmet hocadayımHangi doktor canım
Çok memnunum, saatlerim randevularım hiç şaşmadı şimdiye kadar. Doktorumada ne zaman bir çağrıda bulunsam hemen dönüş yaptı. Sizin doktorunuz kim?Doktorlarınızdan memnun musunuz? Ben o yoğunluğu yönetememeye başldıklarını düşünüyorum
Randevu saatleri değil de, doktoruma ulaşmakta çok ciddi sıkıntı yaşıyorum. İstanbul dışında olduğum için, mesela transfer öncesi yazdığı reçete hakkında sormam gerekenler için ulaşamadım o gün. Çok can sıkıcı bir durum. Gittikçe sinir bozucu olabiliyor bu şekilde uzun süreler geri dönüş alamamak. Mesajla yazarım doktorumu istersen ama senin doktorun değil en azından öyle diyeyim :)Çok memnunum, saatlerim randevularım hiç şaşmadı şimdiye kadar. Doktorumada ne zaman bir çağrıda bulunsam hemen dönüş yaptı. Sizin doktorunuz kim?
Merkezden ulaşmak çok zor, zaten bağlamıyorlarda telefonu opu sonrasında yaşadım o durumu doktorunun direk cep numarasını iste.Randevu saatleri değil de, doktoruma ulaşmakta çok ciddi sıkıntı yaşıyorum. İstanbul dışında olduğum için, mesela transfer öncesi yazdığı reçete hakkında sormam gerekenler için ulaşamadım o gün. Çok can sıkıcı bir durum. Gittikçe sinir bozucu olabiliyor bu şekilde uzun süreler geri dönüş alamamak. Mesajla yazarım doktorumu istersen ama senin doktorun değil en azından öyle diyeyim :)
Direkt cep telefonu üzerinden arıyorum zaten. Hatta şöyle diyeyim merkezden arayınca en azından başhemşire üzerinden falan ulaşabiliyorum. Öyle can sıkıcı şekilde ulaşamıyorum diyeyimMerkezden ulaşmak çok zor, zaten bağlamıyorlarda telefonu opu sonrasında yaşadım o durumu doktorunun direk cep numarasını iste.
O kötüymüşDirekt cep telefonu üzerinden arıyorum zaten. Hatta şöyle diyeyim merkezden arayınca en azından başhemşire üzerinden falan ulaşabiliyorum. Öyle can sıkıcı şekilde ulaşamıyorum diyeyimdondurulmuş 2 embriyom daha var. Olumsuz sonuçlar almam durumunda hiç düşünmeden dr veya merkez deüiştireceğim sanırım.
Arkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
[/QUsaglikla kucağınıza alınçok sevindim belirti yaşadınız mı benim 2. Denemem çok heyecanlıyım birinci olumsuz olduğu için sanki buda öyleymiş gibi belirti aramaya başladım
Hayırlı duaların için çok tşk ederim Allah razı olsunMutluluğun en güzelini hak ediyorsun şu an. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Hayalî bile güzel, kim bilir yaşamak nicedir ❤❤ sen hayalinin ilk adımını yaşıyorsun, devamı da gelecek
Aynı canım benimde 4.cu gün sadece 2 embriyoydu orta kalite ,Ya çok sevindim banada umut oldun canim ayniydi ikimizinde 4. Gun embriyosu sadece 2 embriyo allahım inşallah benimde güzel haberime vermek nasip olur sağlıkla ilerlesin inşallah canim ❤❤
Hayirli olsun canım rabbim bizlere de gostersin kemal beydi deme doktorunuzValla ailemden önce ilk burayla paylaştım, inşaallah canım rabbimin ikramı kaç ise ona razıyım tabi inşaallahikiside tutar , inşaallah sizlerden de güzel haberler gelir , dogumlarimiza kadar böyle yazışmalara devam ederiz ,Allah'ım hayali bile çok güzel ( ağlamam mutluluktan )
Amin canım çok sağol , evet kemal bey doktorumHayirli olsun canım rabbim bizlere de gostersin kemal beydi deme doktorunuz
Aminnnn canııııımmm amiiinnnn inşaallahYa süper bı haber senin adına çok sevindim. Saglikla kucağına al insallah
Ayyy insallah kuzum durumundan haberdar et insallah gönlüne göre olur evladın seninle olurİnş cnm daha 2. Gununde yım tavsiye ederim yanı ıns bos dönmezsin
Canım ayni gün transfer olmuşuz, ben de şu an hiç bir belirti yok. Inşallah hayırlı haberler alırız. Hepimizin kucağı sağlıkli hayırlı bebislerle dolar. Kaçıncı gün emb.transfer oldu taze mi dondurulmus mu seninki .Merhaba arkadaşlar öncelikle hamiş arkadaşlarımıza allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi bekleme aürecine deki arkadaşlarımada rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin 14 eylül transferim oldu bugün sol bacağım ve sırtıö ağrıyor bundan önceki denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı ve ozamanda 10.gün ssırtım ağrımıştı aranızdaa sırt ağrısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?