- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.261
Hepimiz için hayırlısıŞahane haydi hayırlısı!Benim de 10. Gün
Hayırlı olsun inşaallahkızlar benimde dün bahçecide transferim oldu inşallah güzel haberler alırım
Sağlıklı sıhhatli olacaklarsa rabbim can versinBugün dondurulms embriyo transferi olacaktim hastaneden aradılar embriyolar kötüye gidiyor dedi yarına kadar gene takip edecez dedi . Ama bana soracak olursanız düzelme olmaz genede bakacaz yarına kadar dedi çok üzüldüm
Gözünaydın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşaallah.Arkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Allah razı olsun canımGözünaydın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşaallah.
MaşallahArkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Maşallahdarısı başımıza
Maşallah çok sevindim. Devamı da kat kat artsın inşallah. Darısı bize inşallahArkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Canııııımmm sonuç HCG 209 .83Tüm güzel dileklerim,dualarım seninle canım❤
Allah razı olsun kardeşim, amin rabbim sizlerin evlatlarinada can versin, benimkilerine deMaşallah çok sevindim. Devamı da kat kat artsın inşallah. Darısı bize inşallahbenimde 9. Gün bugün ama ah o cesaret gelmiyor bir türlü. Değerinde maşallah çok güzel, ikiz mi acaba
Amin amin inşallah. O zaman ikisi de tutunmuş belki deAllah razı olsun kardeşim, amin rabbim sizlerin evlatlarinada can versin, benimkilerine de2 transfer yapılmıştı , inşaallah ikiside tutunur sağlıkla gününü ayını doldururlar
Valla ailemden önce ilk burayla paylaştım, inşaallah canım rabbimin ikramı kaç ise ona razıyım tabi inşaallahAmin amin inşallah. O zaman ikisi de tutunmuş belki deay coo güzel yaa maşallah, mutlu oluyoruz boule haberler duyunca
Mutluluğun en güzelini hak ediyorsun şu an. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Hayalî bile güzel, kim bilir yaşamak nicedir ❤❤ sen hayalinin ilk adımını yaşıyorsun, devamı da gelecekValla ailemden önce ilk burayla paylaştım, inşaallah canım rabbimin ikramı kaç ise ona razıyım tabi inşaallahikiside tutar , inşaallah sizlerden de güzel haberler gelir , dogumlarimiza kadar böyle yazışmalara devam ederiz ,Allah'ım hayali bile çok güzel ( ağlamam mutluluktan )
İnşallah mucize olurda hepsi 1.kalite olur Allahtan umut kesilmezBugün dondurulms embriyo transferi olacaktim hastaneden aradılar embriyolar kötüye gidiyor dedi yarına kadar gene takip edecez dedi . Ama bana soracak olursanız düzelme olmaz genede bakacaz yarına kadar dedi çok üzüldüm
Ya süper bı haber senin adına çok sevindim. Saglikla kucağına al insallahArkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Hayırlısı böyleymiş canım.Sağlık olsun.İnşaallah rabbim tez zamanda sağlıkla,hayırla versin.Kızlar test sonucum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?