• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bende çok araştırıyorum bazı doktorlar garanti olsun diye hemen ilk denemede Rahime çizik atıp yıkayıp öyle transferi yapıyorlar ama benim doktorum da şu an için ilk denemede yapmadığını tutmazsa şayet İkinci de histereskopi yapıp çizik atılabileceğini söyledi 😕
Canm benim doktorumda ilk denemem tutmayinca cok sasirmisti herseyim normaldi 2. Denemden once histereskopi yapip rahime cizik atti sonraki ay transfer oldum ve pozitifti tutmustu ama nasip bos gebelik oldu

Hanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
İğneyi dik tamamı girecek şekilde titretmeden yaparsan ilaç dağılırken hissetmezsin çekerkende iğneyi dik çek bunlar benim yaparken gördüğüm detaylar

4 saat önce bi aklıma geldin ama nickini hatırlayamadım yazamadım merak ettim seni. Rabbim hayırla sonuçlandırsın İnşaAllah moralini bozma. iyi düşün iyi olsun. dua edelim. hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...

Nolur güzel şeyler söyleyin bana elim ayağım titredi şuan yeni yaptım

Eklentiler

• 0906F243-3F46-4B4D-B181-E168B3D33AAB.webp
    0906F243-3F46-4B4D-B181-E168B3D33AAB.webp
    48 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar benim 3.gün embryosu 12 eylül transfer günü test günü 24 eylül yapsam birşey çıkar mı? Ilk deneme ilk deneme hep olumsuz oluyor yazılmış

Pozitif canımım hayirl8 olsun kaçıncı gün 😊
Bugün 7.günüüm dün çıkmadı diye çok üzülmüştüüm bu sabah öylesine yaptım desem yeridir çok mutluyuuum inşallah kandada yüksek çıkar da mutluluğum yarım kalmaz 🙏🏻 Darısı bekleyen herkezin başına inşallah ❤️

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirim... herşeye rağmen çok şükür bir kızım var ona dünyasına kardeş getirmeyi çok istiyorum...
rica ederim kuzum amin İnşaAllah. anlıyorum seni inan. Allah-u teala bağışlasın evlatlarımızı öncelikle. ben de oğluma kardeş olsun istiyorum hayırlısı ile. hakkımızda hayırlısı
bol bol dua edelim

Back
X