• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bu halsizlik birtek bende mi var ? Ayaklarım tutmuyo ne elim ne ayağım ama daha 3.günümdeyim çift embriyo transferi yapıldı kafamı kurcalamak istemiyorum ama elde değil

12. Gun tüp bebek merkezine gelmemi söyledi doktor. ama ben 10. Gun evde test yaptım pozitif çıkınca sağlık ocağına gittim. Sonra 12. Gun merkeze gidip kan verdim. 14. Gun yine gelip kan vermemi istediler. Yine oraya gittim. Kalp atışı ve kese için 12 gün sonra merkeze gelmemi istediler. Bunun için ücret de istediler. Öyle oluyormuş.
Canım sen demi adana kisla başkente gidiyordun , ben mi karistirdim acaba ? Bu kan testi için mi ücret istediler senden , yoksa kalp atışı için mi istediler ücreti?

Bugun transferin 6.günü test yaptım negatif çıktı
Transferden sonraki beşinci günde blastosist rahim zarının içine yuva yapmaya başlar. Embriyo transferi sonrası rahme tutunma böylece başlamış olur. Transferden sonraki sekizinci günde hcg hormonu salınıma başlar. On birinci gün tamamlandığında hCG hormon düzeyi gebeliğin anlaşılması için yeterli miktarda gelir.

bak canım bunu internette okudum daha erken sıkma canını 8.gun tekrarla

Back
X