• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

1 Günde 2 doz 100 mg +100 mg progestan iğne , 1 defa oksapar iğne , 1 adet coraspin , 1 adet folik asit , 4 defa estrofem kullanıyorum 🥰🥰

Benim bir öncekinde 5.gün negatif , 6.gün silik çizgi çıkmıştıı ,6.gün kanda da baktırdım pozitifti kimyasal oldu ama 5.gün daha yeni hcg salımı başlıyor aşırı erken ,ümidini yitirme 🙏
Yaaa okadar mutlu oldumki şuan 🥰🥰🥰 inşallah bendede öyle olur

İlac mümessili olduk mübarek 😂😂 gecen seneden kalma yaklasik 4 kutu jelim vardi suan onlari kullaniyorum eger gebelik devam ederse 10-12. Haftalara kadar kullanilacakmis piyasada olmadigi icin bulamazsak muadillerine yonlendirecekler

sonuçlrını aldın mı merak ettim seni

Afedersin b.. Gibi sistem 2 ayda bir doktor değişiyor devlette. Hemşire ayrı küstah dısarda ki sekreter ayrı. İçerisi yer altı mağarası gibi alt kata yapmışlar. Gittiğim gibi stres oluyom zaten😁 durumlardan ötürü ünüversite ye gitmiş bulundum işte. Bende kullnıcam ki o iğneler den sağlık ocağı yazarmıki. Sen bide nasıl kullandığını yazarmısın🤗 doktora danışcam. Zaten Bi düşümde var. Biri de demiyor Bi bakalım neden oldu. Anca sebepsiz infertilite. Bi yumurta toplandı 42 tane. 3 gün hastane de yattım. Bunun adı polikistik over araştırdımm. Biride su hastalığın demiyo.. Ahh ahhh. Çeken biliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin
Devlet alem ya. Muayene olurken tamirciler gelmişti🤦 Günde 7-8 saat beklerdik ne günlerdi bıraktım sonra😅

5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Ben 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendim 🙂 çok erken bir zamanda öğrenmiş oldum. 10.gün 970 12.gün 1400 hcg çıktı. Şimdi 14 haftalık olduk.

Ben 6.gün test yaptırdım. 72 hcg değeriyle ikiz hamileliğimi öğrendim 🙂 çok erken bir zamanda öğrenmiş oldum. 10.gün 970 12.gün 1400 hcg çıktı. Şimdi 14 haftalık olduk.
Allah'ım sana bağışlasın yavrularını 🧿🧿Bende ikiz istiyorum inşallah nasip olur çift embriyo koydurduk 🙏🏻🥰🥰♥️ darısı bizlere

Kızlar farklı lab.da yaptırdığınız beta değerleri farklı çıkan oldu mu? 2 gün önce değerim 750 idi bugün 500 çıktı çok üzüldüm sonra 2 gün önce yaptırdığım yere tekrar verdik 1700 çıktı .cuma tekrar test ver dedi doktorum 😭

Kızlar bugün 9.gün evde normal test yaptım silik ama net silik sanırım hamileyim😭😭😭
Sizin 6.denemeydi sanki hatta yumurtalarınız kaliteli neden tutmadı falan diye sormuştum.Sebep bulunamıyor demiştiniz. Çok sevindim sizin adınıza 🤗 Ümitsizliğe kapılan herkese örnek olsun yılmak yok🥰🙏

Kızlar farklı lab.da yaptırdığınız beta değerleri farklı çıkan oldu mu? 2 gün önce değerim 750 idi bugün 500 çıktı çok üzüldüm sonra 2 gün önce yaptırdığım yere tekrar verdik 1700 çıktı .cuma tekrar test ver dedi doktorum 😭
Farklılıklar olabiliyor sanırım ama senin aşırı derecede farklı çıkmış , hayırlısı hakkında inşallah .

Back
X