• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar bişey sorucam acaba bu iğneler bana bsey mi etti , KUYRUK SOKUMU KEMİĞİM çok ağırıyor asla oturma ve uzanma pozisyonum yok ayakta durmak zorunda kalıyorum acidan kızmayın ama bir benn mi bu kadar progestan iğnesi kalçadan yiyiyorum günde 2 kere progestan vurguluyorum ve bugün açıdan artık yer yok diye tutamadım kendimi ağladım 🙏🏻🙏🏻 Allah'ım hepimizin muradını duasını kabul etsin
Ya sizi cok iyi anlıyorum, ben de daha 1 tane yaptırdım popomun üstüne oturamıyorum da yatamıyorum da, aşılama oldum 5 kere gün aşırı yaptırcam, yarın diğer tarafa yaptırcam, benım sormak ıstedıgım sızde de sancı oluyor mu, acaba ıgneden dolayı mı sancı ve batma cekıyorum ben?

Devlet alem ya. Muayene olurken tamirciler gelmişti🤦 Günde 7-8 saat beklerdik ne günlerdi bıraktım sonra😅
Ay oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallah

Kizlar transfer gününu nasıl geçirdiniz ben çok korkuyorum hareket ettikce..bı beş dk yürüdüm sanki yok gibi geliyor:((
İlk 3 gun yedim ictim yattim 😂😂 saka bi yana agirlikli olarak uzandim oturdum ama sifir harekette degildi evde dolastim suyumu kalktim kendim aldim vs vs. Suan bisey hissetmemen cok normal coook asiri dikkat etmenede gerek yok. Zan gectikce zaten daha hareketli olacaksin evde

Ay oda bişey mi tam transfer olucam tadilat varmış 4 ay ertelendi. Bende o bodrum kat yenileniyor sanıyom gittim muayeneye bişey olduğuda yok. Neyse 2.transfer im sakin oluyorum verecek olan rabbim. nasip olsun inşallah
Hastalara hiç haber vermiyorlar ki. Öyle sebepsizce bekletiyorlar 🤭 amin inşallah 🙏

Canım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.
5+2 de yapilan ultrason vajinal miydi canım. Nasıl baktı.

Canım benimde betahcg değerlerim cok yüksek çıktı. 8.gün 156 10. Günde 560 idi. Herkes ikiz diye yorumladı ama 5+2 de ultrason yaptı doktor. Bariz tek görünüyor. Bu haftada kalp atışı için gideceğiz.2 embriyo transfer edildi hala umudum var. Senin kaçıncı haftada kesinleşti ikiz olduğu? Acaba sonradan ikinci kese görünebilir mi? Şu an 6+3 deyim. Cumartesi muayeneye gideceğim.
İkizlerde en az 4 katı artış oluyor tanıdığım tüm ikizler öyle oldu sizin tam 4 katı olmamış

Ben de dün transfer oldum. Hastanede yattıktan sonra eve geçtiğimde uzandım bütün gün bir tek lavaboya kalktım birkaç kere. Onun dışında ananas ve kabak çekirdeği yedim ekstra olarak. Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum.
[/QUOTE cevabın için teşekkür ederim canım bende ilk gün olduğundan biraz fazla korkuyorum, hayırlısıyla bı gecseydi 12 gün...

Kızlar 6 cı gün kanda 0.100 çıkıp 12 ci güne yükseleni oldumu ? Ya doktorum bı yaptığınız test bişey ifade etmiyor kaile dahi almıyorum 12 ci hün yapın asla ama asla ilaçları aksatmayın dedi . Çok kötüyüm saat 3 den berri ağlıyorum .

Back
X