• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

:rolleyes:Kızlaaaarrrr :rolleyes:biliyorsunuz bugün kese kontrolümüz vardı , doktor karından muayeneye başladı keseyi gördü , ultrasona göre 5+1 yolk kesesinide gördü çok şükür elhamdülillah:dua::dua: ama benim yüzüm düştü , doktorum sevinmedin bir tepki vermedin dedi, hocam tek keseden bahsediyorsunuz 1 kese daha olacak ilk keseden 5/6 gün sonra tutundu bana hissettim ben iki kese olacak dedim , Başka bir dok. Muayenemi oldun dedi hayir hocam sadece hissettigimi söylüyorum dedim , ozaman bana güven Vaginadan bir bakalım dedi , yok kalsın dediysemde bukez " " beni çok etkiledin bakmazsam aklım sende kalır dedi " ikna etti beni , veeee birde ne görelim ikinci kesemiz de var :nazar::spor: 4+2 tahmin ettiğim gibi 5/6 gün geriden geliyor , doktor çok umutlu bakmadı ama sen bukadar inanmışsın hissetmişsin inanıyorum bununda kalp atışını duyacağız dedi 🙏🙏 git ne yapıyorsan aynen devam et , 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz 💃 Kızlar MAAŞALLAH deyin lütfen :dua::dua: Rabbim şu mutluluğu hepinize yaşatsın inşaallah 🙏 Hayırlısıyla benimkilerede Can versin , nefes versin , güç versin , sağlıcakla kucagima almayida nasip etsin Yüce Allah'ım 🙏🐣 🐣💞💞
Hayırlı olsun canım sağlıkla insallah kucağınada alırsın beni direk kalp atışı ve keseye çağırdı ikisine aynı anda bakacakmis

Back
X