Yazık ... İnsanlar insanlara düşüncelerini söylemek yerine rahatlıkla kötüye çekip satasabiliyor , ağzımı toplamami söyleyen sensin durduk yere beni uyaran sensin ? Artık ne tehdidi ise ,güzellikle konuşmayan sensin .. ve bende anne adayıyım benim burada uzulmeme neden olan sensin ? Sana diyorum ki arkadaşım kalbinin ekmeğini ye inşallah !!! Senin beni durduk yere germeye ,üzmeye , hakaret etmeye ne hakkın var ????? Burda insanlar genel olarak anlamış sen neyin derdindesin , Allah seni de görüyor beni de emin ol . Ve senin karşında insan var , sen kaldırıp benim anneliğimi ise hiç sorguyalamazsin ... Ki anneliğin ne olduğunu kimin ne olduğunu ancak Allah bilir . Sana diyorum ki benn nasıl buradan üzüldügumu belirtiyorum sende bir daha kimsenin sanalda da olsa canıni yakma . Hoşçakal . Bebeğini Allah sana bağışlasın ama kimsenin anneligine laf etme . Sen hamilesin benim olduğum bile belli değil belki de şuanda senin yüzünden kaybediyoe bile olabilirim bunun mebali kimin uzerine . Bulaşma insanlara durduk yere kimse sizin stres topunuz değil