• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Normal muayeneden farkı yok canım , çok kolay , idrara çok sıkışık gitme sakın , ben sadece 1 litre ye yakın su içtim 3 kez tuvalete gönderdiler düşün, zaten hemşireler kontrol ediyor idrar kesenin doluluk oranını ama beni dinle çok su içip gitme
Canim sen bebişini ne zaman gordun

5+1 de çağırdılar canım o gün iki kese gördük canım , bir bebeğim geriden geliyor oda 4+2 günlük dedi , 5+1 in yolk kesesi oluşmuş ama dedi , hayırlısıyla kalp atış gününü bekliyorum bende
Kalp atisi icin nezaman cagirdi karindan mi bakiyor canim 5+1karindan mi gorundu keseler

Yok
Benimd e kemal bey canim hastahanede yatirmiyorlar mi
canim yatırmıyorlar , transferden sonra hemen kaldırıyorlar , sizin düşündüğünüz gibi hemen düşecek bir yer değil diyor tutacaksa tutacak içini rahat tut dedi , yatma ile tutmanın bir alakası yok zaten tutunma 4 5 gün sonra oluşuyor dedi , gerçektende öyle oluyor , o yüzden sende rahat ol , transferinden önce transferin sırasında çok dua et ama

7
Okadar uzuluyorum ki boyke hikayeleri okuyunca. Bende ktü tip fakuktesindeyim ama sekreterinden hemsiresine okadar iyilerki doktorumda oyle. Cok onemli bu surecte etrafindaki insanlarin tavri vallahi uzuluyorum ya tamam saglikcilar isleri zor ama oraya gelen hicbir hastanin isi onlardan kolay degil herkes derdine derman ariyor birde kotu muamele yazik ya
Devletten tedavi sürüyorsa farklı hocadan eğer ücreli muayne oluyorsaniz malesefki farklı muamele görüyorsunuz😔

Back
X