• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar normalde geçtiğimiz cuma günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şükür. Transferden sonra 6. günüm bugün ve 5. gün embriyosu cuma günü de test günüm. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar sizce ? Net sonuç olmadığını biliyorum elimde bir tane test var onu yapmak istiyorum :)
Bugün yapma canım çıkmaya bilir 😉

tamam canim tesekkur edwrim bisey daha sorucam embriyolari bir gun önce mi cözduruyorlar arayip haber veriyorlar mi
Transferim önceden belliydi zaten ama transfer günü laboratuvar dan sabahtan aradılar akşam saatine randevu verdiler , yani benim tahminimce bence o gün çözdüler net bilgi değil ama kendi tahminim

5. Gün embriyosu canım. Tek embriyo benim. 4aaydı. Ama biiyosun kalitesi çok önemli değil. Bak benimki 5. Gün olduğu halde geç tutunmuş gibi. Seninki daha 3. Gün, biraz sabret. Kafanı bundurumdan uzak tut.
Bacaklarimdada ağrı var arada.kasik ağrısı geçti.ilk tedavimde lekelenmem olmuştu tutmadı ,bu transferimde yok .olması mi lazım olmaması lazım bilemedim. Eminim.burdaki kızlar verdikleri bilgiler doğrudur umarım guzelnsonuc alırım-aliriz🤲🏻

Kızlar normalde geçtiğimiz cuma günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok şükür. Transferden sonra 6. günüm bugün ve 5. gün embriyosu cuma günü de test günüm. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar sizce ? Net sonuç olmadığını biliyorum elimde bir tane test var onu yapmak istiyorum :)
Adet olmama durumuna çok da sevinme canım ilaçlardan dolayı zaten adet olunmuyor, olan da var ama çok nadir bir durum bu. Test olayına gelirsek bence bir kaç gün daha bekle daha kesin bi sonuç çıkar. Hamileysen bile, şuanda kan tahlilinde çıkma olasılığı yüksek olsa da idrara daha karışmamış olabilir.

Yarın ilk idrarla yap çıkar canım

Adet olmama durumuna çok da sevinme canım ilaçlardan dolayı zaten adet olunmuyor, olan da var ama çok nadir bir durum bu. Test olayına gelirsek bence bir kaç gün daha bekle daha kesin bi sonuç çıkar. Hamileysen bile, şuanda kan tahlilinde çıkma olasılığı yüksek olsa da idrara daha karışmamış olabilir.

Zaten bu cuma test günüm yarın ya da 8. gün elimdeki son testi yapayım diyorum teşekkür ederim :KK200:

Transferim önceden belliydi zaten ama transfer günü laboratuvar dan sabahtan aradılar akşam saatine randevu verdiler , yani benim tahminimce bence o gün çözdüler net bilgi değil ama kendi tahminim
Benimde belli sabahtan burda olun öglrden sonra olcak transferin dediler

Back
X