• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ya allah senden razı olsun tam buraya geldim dün nakil oldum aşırı halsizim yorgunum karnımda çok belirgin bir ağrı yok ama korkunç yorgunum doğrulamıyorum bu kadar halsizlikle bebekler tutunabilirler mi 😔😔😔 bu arada opu sonrası 3 gün yürüyemedim ağrıdan ama o zaman bile bu halsizlik yoktu. Huzursuzum :( normal mi bilmiyorum bir de beni dün nakilden sonra 3 saat yatırdılar. Odada soğuktu ondan mı bilmiyorum
Opu sonrası bende de halsizlik yoktu. Şuan iyi uyuduğum halde gözümü açamıyorum uykum var.İlaclardanmis. Saglikli bı embriyo tutunur canım😊 Sağlıksızsa ne yapsak olmaz.Kismet🙏

Tutmamış olsa bile ilaçları kullandığımız sürece adet olmayız diye biliyorum. İns adetle ilgisi yoktur.Yerlesme olsun inşallah 🙏🙏
Aynen. Benim de ilk denemede tutmamıştı. Ben de madem tutmadı neden adet olmadım dedim. Zaten ilaçlardan dolayı olmazsın demişlerdi.

Ilk 3 gun ben de ozellikle sabah ilk kalktigimda inanilmaz bel agrisi çektim. Ve uyku hali. Hafif agri ve sanci olabilir demisti doktorum.taze transferse yumurtaların uyarilmasindan kaynakli agrilat olabilir. Gecmis olsun ins sıkıntısız atlatirsin sureci
Inşallah teşekkür ederim hepimiz sıkıntısız atlatalım

canlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin :nazar: :KK200:
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn :anneadayı:
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım :KK66:

Canım benim de transferim oldu tabloda oldu diye düzeltebilirsin :)

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
@Mucize027 eylüloldu:anneadayı:
@selanikgelini15 eylül
Violett90 Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu:anneadayı:
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
fionawoody fionawoody 22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
@Liyam2317 eylüloldu
@hayat2828
@uranus3522 eylül
@Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
@ysmn10965 eylülOLDU:anneadayı:
@kristalbardak5 eylüloldu
@Papatya 827 eylül:anneadayı::anneadayı:
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre19 eylüloldu
@Elaikra814 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
D Durutuna21 19eylülOldu
@esdueke16 eylül
@Evlatttttt7716 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
Joanne11 Joanne11 21 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
duavehayal duavehayal
@Oyku2216 eylül
@kalkyerineyat7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu
@mermaid256 eylüloldu:anneadayı:
@Selinby6110 eylüloldu:anneadayı:
@ebrudnmz12 eylüloldu
@meliskipr10 eylüloldu
@nurcanan14 eylüloldu
@Bir6114 eylüloldu
@Miscicek14 eylüloldu
M Melike5151 14 eylüloldu:anneadayı:
@Minik_ceylo24 eylül
@Sedaaabzesr26 eylül
@esmer91:anneadayı:
@basted17 eylüloldu
@kardelenim2419 eylüloldu
@smr00:anneadayı:
@nerimannek19 eylüloldu
Benimde 26 Eylül'de transferim oldu.😊 21 Eylül olarak kalmış listede.

Yarın canım buradaki okuyan herkesten dua bekliyorum inşallah Allah hepimizin yardımcısı ve Hızır Aleyselam yanımızda olsun 🤲🤲
Rabbim yar ve yardımcınız olsun burda tüm evlat hasret çeken hepimiz için dua ediyorm evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🧚‍♀️🧚‍♂️

Bir şey soracam ben ikinci günündeyim transferimin ama hiçbir agrım sızım yok burda iki günde kaşık agrısı çeken duydum ayakları ağrıyanlar ben de bir tuhaflık mı var hiçbir şikayetim yok ilk günler olur mu ki?

Back
X