- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Canım senin lekenmen veya akıntın oldu mu kahverengi aynı haftadayızEylülde doğum yapacak olanlar sizleri buraya alalım
Hayir hiç olmadı canım benim 3. Gebelik daha hic doktora da gitmedimCanım senin lekenmen veya akıntın oldu mu kahverengi aynı haftadayız
Merhaba canım bende 5 haftalık gebeyimBenim ilk gebeliğimaslında daha öncede iki kez güzel haber aldık ama devam etmedi kusa sürdü inşallah bunda öyle olmayacak 5 hafta5 gün diyor aplikasyonlar cokta anlamıyorum tecrübeli arkadaşlar vardır burda mutlaka
Evet canım bulantım oluyor bazen, sürekli yatış haliMerhaba canım bende 5 haftalık gebeyimBelirtilerin var mı?
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet canım bulantım oluyor bazen, sürekli yatış hali
Ahh kıyamamm geçmiş olsunEvet canım bulantım oluyor bazen, sürekli yatış hali
Sağol canımAh
Ahh kıyamamm geçmiş olsun
Son adet tarihim 16 Aralık nasipse 22 Eylül olacak bu hafta kontrole gidecem inşallahEylülde doğum yapacak olanlar sizleri buraya alalım
Eylülde doğum yapacak olanlar sizleri buraya alalım
Hayırlı olsun inşallah benimde 4 aralıkSon adet tarihim 16 Aralık nasipse 22 Eylül olacak bu hafta kontrole gidecem inşallah
Aynıyız canımSon adet tarihim 16 Aralık nasipse 22 Eylül olacak bu hafta kontrole gidecem inşallah
Şişkinlik,gögüs hassasiyeti başka bir belirtim yok rahat geçiriyorum sanırımSağol canımatlatırız bu günleride sende varmı belirti?
5+3 oldukŞişkinlik,gögüs hassasiyeti başka bir belirtim yok rahat geçiriyorum sanırım
Çok şükür inşallah böyle devam ederŞişkinlik,gögüs hassasiyeti başka bir belirtim yok rahat geçiriyorum sanırım
İnşallah canım hamile olduğuma inanamıyorum bu nedenleÇok şükür inşallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?