- 17 Ocak 2021
- 42
- 21
- 18
- 43
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Merhaba,Merhaba kızlar tüp bebek tedavisi ile hamileyim 2 ocakta transfer oldum ilk beta hcg 72 ikinci 140 çıktı, 28 ine doktora gideceğiz. Hiç belirttim yok akıntı, mide bulantısı falan hiç yok normal mi?
Merhaba, iyiyim bende hala öyle bulantı falan yok arada bel ağrısı oluyor yorgunluk halsizlik var. Kalp atışını duydunuz mu? Perşembe gün kontrolüm var umarım her şey yolundadırMerhaba,
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim,transferim 1 Ocak:) Ne durumdasınız? Bende de hiç belirti yok
Hayır yarın duymak için gidecegız ama aşırı streslıyım ben deMerhaba, iyiyim bende hala öyle bulantı falan yok arada bel ağrısı oluyor yorgunluk halsizlik var. Kalp atışını duydunuz mu? Perşembe gün kontrolüm var umarım her şey yolundadır
Hayır yarın duymak için gidecegız ama aşırı streslıyım ben degeçen gittiğimizde kese küçük demişti tedirginliğim iyice arttı yarın ne olacak bilemiyorum
Inşallah canım haberdar et biziMerhaba, iyiyim bende hala öyle bulantı falan yok arada bel ağrısı oluyor yorgunluk halsizlik var. Kalp atışını duydunuz mu? Perşembe gün kontrolüm var umarım her şey yolundadır
Mide bulantısı filan var mı9 haftalık olduk bugün
Amin inşallah bizde 11+1 oldukKızlar biz 10+1 olduk bu haftabebek bekleyen tüm anne babalarımızın bebekleri sağlıkla gelsin
Yok hiç olmadıMide bulantısı filan var mı
Benim diğer iki kızımda günde 2 3 kere kusuyordum afedersiniz bunda günde 1 kere ama midem çok bulanıyor gerçi 2 3 gündür birazdaha iyiyimYok hiç olmadıbaya sakin geçiyor çok şükür
Benim ilk gebeliğim de çok oluyordu ikincide de oluyordu bunda pek olmadı9.haftada kasık bel ağrısı artan oldu mu?
Cinsiyete erken ya 12.hafta içindeyim. İkili tarama yapanlar var mıSelamun aleyküm neler yapıyorsunuz annelerim kaç haftalık oldunuz cinsiyeti öğrendiniz mi
Ben yapmadım hiç-bir hamileliğinde bunda da yapmayacam ki doktor zorunlu görmediCinsiyete erken ya 12.hafta içindeyim. İkili tarama yapanlar var mı
Ben dün 14 haftalık oldum Dün gittim doktora baya bi uğraştıktan sonra tahminde bulundu ama kesin değil dediCinsiyete erken ya 12.hafta içindeyim. İkili tarama yapanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?