Eylül 2021 anneleri

Selam hanımlar,
Ben de bugün doktora gittim. Nasib olursa Eylül annesi olacağım.
Doktor 5+5 dedi, 2mm, kalp atışı yok, ve kanamam vardı 4 gün önce bir kere oldu. Onun haricinde sürekli hafif kahverengi akıntım oluyor. Doktor da dedi kanama gözüküyor, tam gelişmemiş olabilir. Yani olumsuz sonuçlanabilir. Haftaya randevu verdi.

Aynı durumları yaşayan var mı?

Inşallah kötü bisey yoktur belkide yerleşme kanamasidır

Insallah bende ilk iki gebeliğim de 5 haftalıkken gittiğimde kese vardı bebek yoktu 7 haftalıkken kalp atışlarını da duyduk bunda biraz gec gittim 6 +2 iken duydum
Evt dün baya araştırdım
5 haftalık bebek bile gözükmüyormuş çoğu zaman. İnşallah haftaya duyarım.
Kanama alanı var sadece beni tedirgin eden inşallah normal ilerler

Merhaba kızlar bende eylül annesi olacağım galiba ama Ağustos sonu da olabilir
Hadi hayırlısı olsun inşallah bende 3. 'ye hamileyim üçüde aynı mevsime denk geliyor büyük kızım 28 ağustosda doğdu küçük kızım 3 eylülde doğdu bu bebeğin de tahmini doğum tarihi 10 eylül bakalım

Maşallah ne güzel tutturmuşsunuz öyle

Hamilelik nasıl gidiyor hanımlar
Umarım iyi gidiyordur. Bitmey3n lekelenmelerim var Gecen hafta ilk defa gitmiştim keseyi ve bebegi gördük. Cuma yine acile gittim kanamam oldu. Yarın gorecez inşallah kalp atışını duyarim hiç hamile moduna giremiyorum henuz

Siz de nasıl herşey yolunda mı?

Inşallah herşey yoluna girer sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın bende yeni kabullendim hamile olduğuma yorgunluk uyku hali mide bulantısı kusma afedersiniz öyle geçiyor

Inşallah herşey yoluna girer sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğini kucağına alırsın bende yeni kabullendim hamile olduğuma yorgunluk uyku hali mide bulantısı kusma afedersiniz öyle geçiyor
Amin teşekkür ederim, tüm bekleyen anne adaylarına rabbim sağlık ve sağlıkla bebeklerini kulaklarına almayi nasib etsin, size de kolaylik versin güzel heyecanlar bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…