- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Bazılarında hic belirti olmuyor rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar tüp bebek tedavisi ile hamileyim 2 ocakta transfer oldum ilk beta hcg 72 ikinci 140 çıktı, 28 ine doktora gideceğiz. Hiç belirttim yok akıntı, mide bulantısı falan hiç yok normal mi?
Bende bugün gittim kalbini de duydum çok duygulandım 3. Gebeliğim ilk gebelik gibi heyecanlı geçiyorAynıyız canımbende salı gidicem keseyi görmeye
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunBenim ilk gebeliğimaslında daha öncede iki kez güzel haber aldık ama devam etmedi kusa sürdü inşallah bunda öyle olmayacak 5 hafta5 gün diyor aplikasyonlar cokta anlamıyorum tecrübeli arkadaşlar vardır burda mutlaka
Kaç haftalıktı canımBende bugün gittim kalbini de duydum çok duygulandım 3. Gebeliğim ilk gebelik gibi heyecanlı geçiyor
6+2 haftalık canımKaç haftalıktı canım
Bende pazartesi gidecem bakalım çok heycanli bu ikinci ama yine de heycanliAynıyız canımbende salı gidicem keseyi görmeye
Kaç haftalık duydun canım 5+5 gidecm inşallah duyarımBende bugün gittim kalbini de duydum çok duygulandım 3. Gebeliğim ilk gebelik gibi heyecanlı geçiyor
Ben dün gittim keseyi gördümBende pazartesi gidecem bakalım çok heycanli bu ikinci ama yine de heycanli
6+2 iken duydum şimdi 6+6 yimKaç haftalık duydun canım 5+5 gidecm inşallah duyarım
Yarın keseyi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım belki kalp atışı bile duyabiliriz.6+1 oldukEe hanımlar hamilelik nasıl gidiyor
Hayırlı olsunBen dün gittim keseyi gördüm
Hayırlısıyla duyarsın inşllah bizide haberdar etYarın keseyi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım belki kalp atışı bile duyabiliriz.6+1 olduk
Mutlaka yazacağım çok heyecanlıyımHayırlısıyla duyarsın inşllah bizide haberdar etbende 6+2 iken duydum kalp atışlarını 3. Gebeliğim diğer iki hamileliğimde 7 haftalıkken duydum
Eveeet bugün mercimeğin kalp atışını duydukAllahım isteyen herkese nasip etsin.
mrhb kac haftaliksinEylülde doğum yapacak olanlar sizleri buraya alalım
masallah ben 5 hafta7 haftalık oldum 7+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?