İhtimal her zamAn var spermler 3-5 güne kadar yaşıyor diyorlar kaldı ki forum tek ilişkiyle gebe kalanlarla doluKızlar 22 sini değerlendirdik eşim iş için belli bir süre yok. Bugün 25 Eylül ovulasyon pik oldu. Gebelik ihtimali varmıdır sizce ?
İhtimal var ama düşük kuzum 4 gün geçmiş oluyor çatlamaya kadarKızlar 22 sini değerlendirdik eşim iş için belli bir süre yok. Bugün 25 Eylül ovulasyon pik oldu. Gebelik ihtimali varmıdır sizce ?
Teşekkür ederim benimde o civardaydı bana da 25 mg hap verdi 20 gün sonra kan baktır dediTatlım geçmiş olsun ben de aynı şekilde regl 3. Günü hormon verdim tsh 5 e yakın çıktı senin kaç çıkmıştı? Ben de ilaca başladım 25mg 1 haftadır kullanıyorum henüz sen ne zamandır kullanıyosun acaba ne zamana etki eder düşer ben de çok merak ediyorum.
Bende öyle düşünüyorumİhtimal var ama düşük kuzum 4 gün geçmiş oluyor çatlamaya kadar
KesinlikleBence görünmekte fayda var bende yeni öğrendim .
Tebrik ederiiim çok sevindim, hayırla sağlıkla gelsin inşallahKızlar günaydın
Ben galiba hamileyimDün erken test yaptım silik çıktı. Kan verdim 48 çıktı. Yarın da güzel yükselirse inşallah
Darısı isteyen herkesin başına. İnşallah güzel haberlerinizi alırız birer birer
sat 4 eylül bat da 29 eylüldü canım. İnşallah sağlıkla kavuşuruzTebrik ederiiim çok sevindim, hayırla sağlıkla gelsin inşallahSat tarihin ne zamandı? Benim 28 Ağustos, aynı zamanlarda kucağımıza alırız inşallah
Benim bugün 14üncü gün dahada yapmadım erkendir diye. Çok erken henüz bekleyinGunaydin kizlar bugun benm iğnemin 10. Günu erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce degisir mi
Inşaallah erken diyedir cok üzuldm ben igneden sonra merakimdan 5. Günü de kaset test yaptm yine negatif cikti acaba ignemi işe yaramadi cok merak ediyorm Allah hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşaallahBenim bugün 14üncü gün dahada yapmadım erkendir diye. Çok erken henüz bekleyin
Bu testten bende almıstım pik noktasını böyle gosteriyor bi sonraki çatlama olacak değerlendirin benceKızlar selam bugün döngümün 13. Günü 15-16 yumurtlarım ovüye başlayayım dedim bugün, böyle çıktı sanki pik olmuş da geçiyo da çatlayıp silincek gibi durmuyo munormalde daha belirgin olurdu test bozuk olabilir mi dersiniz çünkü her zamanki gibi 3 damla damlattım
Canım o pik değilmiş galiba pik budurBu testten bende almıstım pik noktasını böyle gosteriyor bi sonraki çatlama olacak değerlendirin bence
Kız bende oyle gorundukten sonra silindi keşke devam etseydim abuwww ben şokşuanCanım o pik değilmiş galiba pik budurbugün de eşim yok ne şanslıyım yine bu ay daa
Ahahhahsj Biz böyle uğraşırken takvimsiz tek ilişkiyle gebe kalanlara selam olsunKız bende oyle gorundukten sonra silindi keşke devam etseydim abuwww ben şokşuan
Nasıl denk getiriyorlar acaba o mübarek güneAhahhahsj Biz böyle uğraşırken takvimsiz tek ilişkiyle gebe kalanlara selam olsun
Allah bize de öyle olmayı nasip etsin inşallahAhahhahsj Biz böyle uğraşırken takvimsiz tek ilişkiyle gebe kalanlara selam olsun
Hayırlı olsun öncelikleKıızzlaaar çok heyecanlıyım galiba olduuubat 1 ekimdi. Geçen hafta biri erken gebelik biri kaset test olarak iki test yapmıştım sonuç negatifti. Dün akşam dayanamadım yine test yaptım. Silik çıktı gittim kan verdim beta 100,6 çıktı. Sonucu acil doktoruna gösterdim pozitif dedi bata 2 gün var dedim normal o zaman bu sonuç daha çok yeni dedi. Çok mutluyum çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?