Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 22 sini değerlendirdik eşim iş için belli bir süre yok. Bugün 25 Eylül ovulasyon pik oldu. Gebelik ihtimali varmıdır sizce ?
İhtimal her zamAn var spermler 3-5 güne kadar yaşıyor diyorlar kaldı ki forum tek ilişkiyle gebe kalanlarla dolu regl gelmeden umutsuzluğa düşmek yokk inşallah güzel haberler alırız hepimiz kuzum ilaç da fayda eder de

Teşekkür ederim benimde o civardaydı bana da 25 mg hap verdi 20 gün sonra kan baktır dedi

Tebrik ederiiim çok sevindim, hayırla sağlıkla gelsin inşallah Sat tarihin ne zamandı? Benim 28 Ağustos, aynı zamanlarda kucağımıza alırız inşallah

Gunaydin kizlar bugun benm iğnemin 10. Günu erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce degisir mi

Benim bugün 14üncü gün dahada yapmadım erkendir diye. Çok erken henüz bekleyin
Inşaallah erken diyedir cok üzuldm ben igneden sonra merakimdan 5. Günü de kaset test yaptm yine negatif cikti acaba ignemi işe yaramadi cok merak ediyorm Allah hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşaallah

Kızlar selam bugün döngümün 13. Günü 15-16 yumurtlarım ovüye başlayayım dedim bugün, böyle çıktı sanki pik olmuş da geçiyo da çatlayıp silincek gibi durmuyo munormalde daha belirgin olurdu test bozuk olabilir mi dersiniz çünkü her zamanki gibi 3 damla damlattım

Eklentiler

• B00540C2-BB12-46D1-8C1B-41AF35559D9C.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 92
  • E3C44B08-70D0-4DB6-BF26-FEC431CED179.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 72
Bu testten bende almıstım pik noktasını böyle gosteriyor bi sonraki çatlama olacak değerlendirin bence

Kıızzlaaar çok heyecanlıyım galiba olduuu bat 1 ekimdi. Geçen hafta biri erken gebelik biri kaset test olarak iki test yapmıştım sonuç negatifti. Dün akşam dayanamadım yine test yaptım. Silik çıktı gittim kan verdim beta 100,6 çıktı. Sonucu acil doktoruna gösterdim pozitif dedi bata 2 gün var dedim normal o zaman bu sonuç daha çok yeni dedi. Çok mutluyum çokk

Eklentiler

• 45971A86-3F4B-4E6F-B7D9-1E1FB4D7A71D.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 33870091-B2BC-42A4-8C6D-3E9597D23E0D.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 76
Hayırlı olsun öncelikle
Sağlıkla ilerlesin insallahh
Daha önce yaptığın testler negatif çıkmasına rağmen tekrar test yapmıssınız ya
Bişey mi hissettimiz, belirti vs var mıydı
Benimde bat 1 ekim
Regl olcakmıs gibi ağrıların oldu mu, benim bugün çok ağrım varda biraz ümidim kırıldı sanki ama bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…