Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Tmm içmeyim hiç o zaman bende alıcam yarın ekstra vitamin desteği eczaneye gidince alıcam eşimde içmesin o zaman akşam konuşcam
Eşin içmeye devam ederse bile azaltsın kuzucum. Ama sen içme, ilerlede de hamilelikte içemeyeceksin zaten alıştırmış olursun kendini hem

Bende tam ağlamaklı oluyorum sonra hemen hayır her şey yolunda moral bozmak yok diye kendimi temkinliyorum inşallah canım inşallah bende sana bol bol dua edeceğim inşallah her şey yolunda gitsin ve 12 günlük sürecin su gibi geçsin. Ve sana kene gibi yapışıp bırakmasınlar bence erken kuzucum biraz daha ilerlesin toplamaya yakın ben çift embriyo istiyorum dersin. Doktorun da onay verirse tamamdır

Tmm bende erken olduğunu düşündüm zaten toplama zamanı konuşurum olmazsa şimdiden böyleyse bu ay heyecan dorukta geçicek sanırım tşk ederim usanmadan cvp yazdığın için çok öpüyorum sende yaz buraya her ayrıntıyı olurmu

Bende transfer zamanı izleyebilecek miyim
Evet canımm zaten uyanık oluyorsun. Monitörde tam koydukları zaman görüyorsun onları. Eğer sana doğru çevirip göstermeyeceklerini düşünüyorsan, konulmadan önce bende görmek istiyorum de
Tamam canım yazarım mutlaka

Resim attım ama yükleyemedim sanırım. Transfer zamanı ekranı çekiyorlar sana veriyorlar fotoğrafını. Vermezlerse önceden söyle ben fotoğrafını istiyorum diye bembeyaz ışıl ışıl duruyor resimde. Çok değişik bir an o anı yaşamak bile

Ya öylemi tabi ki benim bugün 5. Gün ignem vuruldu canım benim Dr. Gürkan Arıkan tüp bebek doktoru

Bu transfer zamanı mı kızlar

Ya caanim bende sizin gibiyim lütfen birlikte konuşalım bende yeniyim, bende medikal Park hastanesi tedavi başladım bugün ignemin 6. Günü vuruldu yarın muayene gideceğiz insalalh hepinizin duasına ve hepimizin duasını rabbim kabul eylesin ne emekle ne umutla gidiyoruz insalah Rabbim bize sağ salim sağlıklı hayırlı bebekler nasıl etsin . Bende ikiz bebek istiyorum ama Dr laf hep riskli diyorlar ama ben biri tutmazsa diğeri tutsun diye diyorum yinede ikizlerim olsun diyorum biri erkek diğer kız diliyorum hayirlisiyla istiyorum

Tmm söylerim muhakkak

Ben okudum yazını gerçekten duygulandım bende ikiz istiyorum bende çabalıyorum . Eşim bile iğne vururken kadın alt tarafjm ara sıra sancı giriyir ve sert olmuş orası size mi medikal Park hastanesindesijiz

Su içmek iyimdir iğne vurulmada neler yemeliyim neler yapmalıyım banada yardımcı olurmusunuz

Senin de tedavin hayırlı olsun canım tez zaman da güzel sonuçlar alırsın inşallah evet çoğul gebelik her zaman risk taşır, en önemlisi de erken doğum riski, düşük riski vs. Ama bende bir erkek bir kız ikizim olsun çok istiyorum nasip bir de çift embriyo transferin de evet hamile kalma oranın biraz daha artmış oluyor. O artışa bile değer diye düşünüyorum

Ben okudum yazını gerçekten duygulandım bende ikiz istiyorum bende çabalıyorum . Eşim bile iğne vururken kadın alt tarafjm ara sıra sancı giriyir ve sert olmuş orası size mi medikal Park hastanesindesijiz
Yok hayır benim tedavi sürecim Devlet Hastanesi'nde oluyor, ilk bu şekilde ilerlemek istedim. Umarım ilk ve son olur da tutar

Su içmek iyimdir iğne vurulmada neler yemeliyim neler yapmalıyım banada yardımcı olurmusunuz
Tabii ki canım bol bol su iç
Tedavi sürecinde ki aşamaları bir önceki msjlarımda detaylı yazdım kuzum bir oku istersen. Ama eğer bulamazsan tekrardan yazarım. Beslenme olarak detaylı yazdım

Yani iyi birşey mi ? Amin inşallah rabbim utandirmasin rabbim kucagimjzi boş birakmasin bende yeniyim pek bilgim yok bunu Dr ne zaman diyeceğiz şuan benim asamam yumurta büyütme iğnesi yarın kontrol var ne olacak adımlar neler bilmiyorum bana biraz anlatirmisin ne yapmam lazım ne yemem lazım Dr ne sormam lazim

Evet bitti çok şükür. Aslında şu anda en zor olan bekleme aşamasındayım bugün 8. Günüm
Şuan ezan okunuyor rabbim emeklerini boşa goturmesin beklediğine degesin rabbim bir bebekle taçlandırsin evini hayatını huzurunuzu evinizi rabbim gönlüne göre versin kardeşim sabır et beklemek güzeldir salavat çek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…