Sen içini ferah tut, hiçbir sorun çıkmayacak..İnşallah tedaviye engel bişey çıkmaz az önce doktorun asistanına yazdım sonuçlarım çıkmış doktorum değerlendirince bana yazacakmış haber bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen içini ferah tut, hiçbir sorun çıkmayacak..İnşallah tedaviye engel bişey çıkmaz az önce doktorun asistanına yazdım sonuçlarım çıkmış doktorum değerlendirince bana yazacakmış haber bekliyorum
Gayet iyiymiş yarın ilaçlara başlatıcak mış sabah ilaçlarını alırsın dedi reçeteni sabah atarım dediSen içini ferah tut, hiçbir sorun çıkmayacak..![]()
Canım banada cuma günü yumurta toplama yada c.tesi de olur dediHayırlısı olsun canım güzel geçer inşallah
Merhaba canım hemen hemen aynı evet sen tek ilaçlamı başladın tedaviye bugün kaçıncı gününCanım banada cuma günü yumurta toplama yada c.tesi de olur dediaynı ilerliyoruz
Yoo doktorumun kendi polikliniği deki asistanı aldı evet ücretliBu kan tahlili ücretlimi medikal Park hastanesi mı oldun canim
Medikal Park hastanesi demisin sende ,Yoo doktorumun kendi polikliniği deki asistanı aldı evet ücretli
Benim alsancakta doktorumun özel muaynehanesine gidiyorum sadece opu ve transfer işlemi tavmergen de olucak doktorum orada yapıyormuş 2 işlemi iğnelere yarın başlıyorum inşallah ilaçları vermeden önce kan testi istedi sebebini bilmiyorumMedikal Park hastanesi demisin sende ,
Bugun 7. Günün canım gonal f ve merioral ve cedrotide iğnesi vurdum .
Yarin tekrar gelin dedi bakacağız yine
Bu kan tahlili neden isteniyor veya burda ücretlimi ???
Bubkanntesi ne için canimBenim alsancakta doktorumun özel muaynehanesine gidiyorum sadece opu ve transfer işlemi tavmergen de olucak doktorum orada yapıyormuş 2 işlemi iğnelere yarın başlıyorum inşallah ilaçları vermeden önce kan testi istedi sebebini bilmiyorumsenle aramız 1 hafta fln
Yoo doktorumun kendi polikliniği deki asistanı aldı evet ücrne kadar ücreti canım bu kan ne için ??
Hormonlarıma baktı e2 fsh vsBubkanntesi ne için canim
Büyük ihtimalle yarın ister bendenHormonlarıma baktı e2 fsh vs
Hayırlı olsun canım şimdi gördüm mesajlarını. Her doktorun tedavi yönetimi başka benden yeni hiçbir kan testi istemedi çünkü en az 6 tane kan testi yaptırdım hepsinde değerler aynı çıkıyor. Hormonlarım stabil olduğu için istemedi diye düşünüyorum. Ben de cumadan beri iğneleri vuruyorum cumartesi son kontrole gideceğim pazartesi ya da salı opu olacak.Kızlar ben muayene mi oldum hemen vajinal ultrasonda baktı rahim temiz kist yok dedi 7 8 tane folikül gördü şuan nasıl gördü bilmiyorum dediki büyüme hazır bizi bekleyen 7 8 folikül var dedi. Neyse benden kan aldı 4 tane hormon yazıyordu fsh e2 diğerlerini unuttum vajinal aşamayı geçtin dedi kan testlerinde güzel çıkarsa tedavin başlamış oluyor dedi kan sonuçlarına göre ilaçlarımı belirleyip bana WhatsApp aracılığı ile atıcakmış bende eğer sorun çıkmazsa yarın ilaçlara başlıcakmışım muhtemelen tek Bi ilaçla devam edicez dedi. Haber bekliyorum asistandan ben direk ilaç verecek sanmıştım neden böle oldu sizinde böylemi oldu yoksa benim doktorumun tedavisi bu şekilde mi lütfen yazarmısınız![]()
Hayırlı olsun canım okuyorum ama kaçırıyorum bazı mesajları. İnşallah sağlıklı bir sürü embriyon olur .Benim cuma günü Yumurta toplama var![]()
Ay iyi bak çok şükürGayet iyiymiş yarın ilaçlara başlatıcak mış sabah ilaçlarını alırsın dedi reçeteni sabah atarım dedi
Bilmiyorum hiç canımBüyük ihtimalle yarın ister benden
Evet katılıyorum her doktorun farklı tedavi süreci vardır Bi bildiği tabiki sen benden Bi tık önde gidiyor tedavin inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olurHayırlı olsun canım şimdi gördüm mesajlarını. Her doktorun tedavi yönetimi başka benden yeni hiçbir kan testi istemedi çünkü en az 6 tane kan testi yaptırdım hepsinde değerler aynı çıkıyor. Hormonlarım stabil olduğu için istemedi diye düşünüyorum. Ben de cumadan beri iğneleri vuruyorum cumartesi son kontrole gideceğim pazartesi ya da salı opu olacak.
Bu yolda mücadele veren hepimiz için dua ediyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah![]()
Amin inşallah canım hepimizin inşallahEvet katılıyorum her doktorun farklı tedavi süreci vardır Bi bildiği tabiki sen benden Bi tık önde gidiyor tedavin inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olur![]()
Amin canım amin şuan burda sanırım benimle beraber 3 kişi tedavi goruyo dimi 2 kişide sonuç bekliyo sanirimEvet katılıyorum her doktorun farklı tedavi süreci vardır Bi bildiği tabiki sen benden Bi tık önde gidiyor tedavin inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olur![]()