Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Yoo doktorumun kendi polikliniği deki asistanı aldı evet ücretli
Medikal Park hastanesi demisin sende ,
Bugun 7. Günün canım gonal f ve merioral ve cedrotide iğnesi vurdum .
Yarin tekrar gelin dedi bakacağız yine
Bu kan tahlili neden isteniyor veya burda ücretlimi ???

Medikal Park hastanesi demisin sende ,
Bugun 7. Günün canım gonal f ve merioral ve cedrotide iğnesi vurdum .
Yarin tekrar gelin dedi bakacağız yine
Bu kan tahlili neden isteniyor veya burda ücretlimi ???
Benim alsancakta doktorumun özel muaynehanesine gidiyorum sadece opu ve transfer işlemi tavmergen de olucak doktorum orada yapıyormuş 2 işlemi iğnelere yarın başlıyorum inşallah ilaçları vermeden önce kan testi istedi sebebini bilmiyorum 🤷‍♀️senle aramız 1 hafta fln

Benim alsancakta doktorumun özel muaynehanesine gidiyorum sadece opu ve transfer işlemi tavmergen de olucak doktorum orada yapıyormuş 2 işlemi iğnelere yarın başlıyorum inşallah ilaçları vermeden önce kan testi istedi sebebini bilmiyorum 🤷‍♀️senle aramız 1 hafta fln
Bubkanntesi ne için canim

Kızlar ben muayene mi oldum hemen vajinal ultrasonda baktı rahim temiz kist yok dedi 7 8 tane folikül gördü şuan nasıl gördü bilmiyorum dediki büyüme hazır bizi bekleyen 7 8 folikül var dedi. Neyse benden kan aldı 4 tane hormon yazıyordu fsh e2 diğerlerini unuttum vajinal aşamayı geçtin dedi kan testlerinde güzel çıkarsa tedavin başlamış oluyor dedi kan sonuçlarına göre ilaçlarımı belirleyip bana WhatsApp aracılığı ile atıcakmış bende eğer sorun çıkmazsa yarın ilaçlara başlıcakmışım muhtemelen tek Bi ilaçla devam edicez dedi. Haber bekliyorum asistandan ben direk ilaç verecek sanmıştım neden böle oldu sizinde böylemi oldu yoksa benim doktorumun tedavisi bu şekilde mi lütfen yazarmısınız🙏
Hayırlı olsun canım şimdi gördüm mesajlarını. Her doktorun tedavi yönetimi başka benden yeni hiçbir kan testi istemedi çünkü en az 6 tane kan testi yaptırdım hepsinde değerler aynı çıkıyor. Hormonlarım stabil olduğu için istemedi diye düşünüyorum. Ben de cumadan beri iğneleri vuruyorum cumartesi son kontrole gideceğim pazartesi ya da salı opu olacak.
Bu yolda mücadele veren hepimiz için dua ediyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🙏

Hayırlı olsun canım şimdi gördüm mesajlarını. Her doktorun tedavi yönetimi başka benden yeni hiçbir kan testi istemedi çünkü en az 6 tane kan testi yaptırdım hepsinde değerler aynı çıkıyor. Hormonlarım stabil olduğu için istemedi diye düşünüyorum. Ben de cumadan beri iğneleri vuruyorum cumartesi son kontrole gideceğim pazartesi ya da salı opu olacak.
Bu yolda mücadele veren hepimiz için dua ediyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🙏
Evet katılıyorum her doktorun farklı tedavi süreci vardır Bi bildiği tabiki sen benden Bi tık önde gidiyor tedavin inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olur 🥰

Evet katılıyorum her doktorun farklı tedavi süreci vardır Bi bildiği tabiki sen benden Bi tık önde gidiyor tedavin inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olur 🥰
Amin inşallah canım hepimizin inşallah 🙏
Çok stresli bir süreç inşallah hayırlısı ile sonuçlanır. İlaçlara başladığında da yaz mutlaka. Etiketleme yapmayınca kaçırıyorum canım

Amin canım amin şuan burda sanırım benimle beraber 3 kişi tedavi goruyo dimi 2 kişide sonuç bekliyo sanirim

Back
X