Canımm10. Günümdü bugün. Sabah yumurta yerken kustum, midem aşırı bulandı. Bel ağrım zaten devam ediyordu. Her an adet olacakmış gibi hissediyordum. Hemen gittim kan verdim, acil istek kanı istediler yani erken çıkacaktı. İş yerine geri döndüm ama hayatımda bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum
heycandan mide bulantım daha da arttı. Lavaboya gidip oturdum ağladım, duygu boşalması yaşadım, ağlamamı susturamadım resmen
hemşireleri aradım, ben bakmayacağım sonuca, çıkınca siz beni arayın lütfen dedim, tamam bizde çok heyecanlıyız dediler sağ olsunlar. Sakinleştirmeye çalıştılar. Tekrar lababoya gittim, aynada kendime bakarak sen elinden gelenin en fazlasını yaptın gerisini Allah' a bırak dedm
aradan bir 15 dakika geçti aradılar. Elim titreyerek açtım telefonu. Ve direk gözün aydın hayırlı olsun dediler
beni bir ağlama tuttu konuşamadım. Değerim kaç diyebildim sadece 163, 2
değerim güzel ve yüksek çoğul gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar bakalım dediler. İnşallah güzelce artarak ilerler
hisleriniz doğru çıktı. Sonuç güzelce devam eder ya da etmez bilemiyorum ama şu yaşadığım o an ki mutluluğu sevinç gözyaşını Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah
dualarım hep sizinle. Siz de bana devam etsin her şey yolunda gider inşallah kat ve kat artar değerim
![]()
Aminn inşallah kuzumm, hepimiz bebeklerimize kavuşalım kimsenin eli boş kalmasın inşallah..Canım sağlıkla kucağına al inşallah![]()