Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Tamam abla çok teşekkür ederim insalah abla benimde devam eder çok istiyorum abla 🤲🤲🤲😔
Kıyamam ben sana yaa inşallah canım bak az kaldı senin transferin kalbini ferah tut tamammı bol bol su iç arkadaşın da dediği gibi avokado çok iyimiş ye bol bol beslenmene dikkat et burayada yaz gidişatı olurmu🥰

Kıyamam ben sana yaa inşallah canım bak az kaldı senin transferin kalbini ferah tut tamammı bol bol su iç arkadaşın da dediği gibi avokado çok iyimiş ye bol bol beslenmene dikkat et burayada yaz gidişatı olurmu🥰
İnsaAllah abla hayırla bekliyorum yarın hayırlı haberler verirler İnsaAllah

Yok canım ben opudan 2 gün sonra fenalaştım . Ohss denen şeyi geçirdim ondan. Yoksa öyle birşey olmuyor. Sonda da takılmıyor😊
Canım sana bir şey soracağım benden opu için kan testleri istediler . Normalde bugün yaptırmam gerektiğini söylediler fakat bugün pazar olduğu doktor olmadığı için 1.500 lira çıkıyor yarın gelirsen 400 lira çıkar ücret dediler . Yarın yaptırın dediler ama acaba sorun olur mu ? Sonuçlar 2 saate çıkar dediler opu salı olacak . Sorun olur mu. Neden 2 gün öncesinden istediler anlamadığım için tedirgin oluyorum ama arada da 1.100 lira fiyat farkı var

Kzilar benim elimde tüp bebek ilaclarim kaldı yeni başlayan yada bakın bu ilaçlar size oluyorsa gönderebilirim isteyenler doktoruna danışıp gonderebilirim

Eklentiler

• IMG_20210926_180316.webp
    IMG_20210926_180316.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210926_180315.webp
    IMG_20210926_180315.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20210926_180311.webp
    IMG_20210926_180311.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210926_180306.webp
    IMG_20210926_180306.webp
    61 KB · Görüntüleme: 48
Yumurta Toplama sonrası 3. Gün oldu. Hâlâ ağrı var 😔 Normal mi acaba? Ben geçer diye düşündüm ağrı kesici de içmek istemedim.

Yumurta Toplama sonrası 3. Gün oldu. Hâlâ ağrı var 😔 Normal mi acaba? Ben geçer diye düşündüm ağrı kesici de içmek istemedim.
Çok normal canım bende cuma günü oldu benimde 3. Günüm çok normal bende çok ağrı sancı olmadığı müddetçe bende parol yemedim çok fazla olursa bir tane at birşey olmaz hiç korkma çok normal kanallar kendini topluyo yumurtalık yenileniyo

Çok normal canım bende cuma günü oldu benimde 3. Günüm çok normal bende çok ağrı sancı olmadığı müddetçe bende parol yemedim çok fazla olursa bir tane at birşey olmaz hiç korkma çok normal kanallar kendini topluyo yumurtalık yenileniyo
Yarın iş olmasa sorun değil de iş var. Aynı ilerliyoruz o zaman benimde Cuma Toplandı. Yarın 3. gün çok Heyecanlıyım 🥰🥰🥰

Yarın iş olmasa sorun değil de iş var. Aynı ilerliyoruz o zaman benimde Cuma Toplandı. Yarın 3. gün çok Heyecanlıyım 🥰🥰🥰
Evet canim birlikte ilerliyoruz inslaah hayırlı haberler alırız yarın bende çok heyecanlıyım yarın ne diyecekler düşün ses kaydı bile aldık eşim evde değil aradıklarında eşime atmak için 🥰🙈😍🤲 YA SEMİ C.C esmasini çek canim yarın ola hayır ola

Valla ben Histerkopi mi ne polip ameliyatı oldum. O ameliyat öncesi verilen dilalti suni sancı imiş rahim açılsın diye. Ben o ağrının üstüne tanımam. Onu yaşadıktan sonra şimdiye ağrı demiyorum 😂
Ah ah kadınlar vallahi neler çekiyor umarım çektiklerimizin karşılığı alırız🤲🤲

Back
X