- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
İnşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber verYarın için çok heyecanlıyım ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber verYarın için çok heyecanlıyım ya![]()
Tabiki insaAllah elimde tesbihim duam dilimde kunfeyekun çekiyorum .Rabbim ol derse oluverir İnşallahİnşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber ver![]()
Ben biraz korkuyorum düşük rakam söylerler ok düşerse naparım diyeYarın için çok heyecanlıyım ya![]()
Canım benimde adetim bitsede bende başlasam ya inşallah canım bol bol dua okuyalımTabiki insaAllah elimde tesbihim duam dilimde kunfeyekun çekiyorum .Rabbim ol derse oluverir İnşallah
Canım sende pco yok muydu pcolarda yumurta baya oluyor düşüceğini zannetmiyorumBen biraz korkuyorum düşük rakam söylerler ok düşerse naparım diye![]()
Ama tüp bebek regl 3. Günü baslaniyor neden ki bitsin diyon .inşallah en hayırlısı olsun hakkında tabiki burdaki bütün arkadaşlarima dua ediyorumCanım benimde adetim bitsede bende başlasam ya inşallah canım bol bol dua okuyalım![]()
İnşallah canım çıkar çıkmaz yaz mutlakaİnşallah değecek canım kalbini ferah tut. Benim yanımda eşim olucak sadece ben işlerimi ona bırakmak istemedim. Evimi dağıtmasın yeter bana zaten ben kendim herşeyi mi yapıp gidicem gelince rahat etmek için hem zaten onun yaptığı iş içime sinmez benim. İyi oluyor böle pek düşünmüyorum hem hemde temizlik yaptıkça psikolojimi daha iyi hissediyorum motive oluyorum bu şekilde yarın sabah 8 buçukta randevum benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize inşallah![]()
İnşallah canım yazıcam tabiki sende hayırlı haberler le gel inşallahİnşallah canım çıkar çıkmaz yaz mutlakagüzel haberlerle gel inşallah
Ben ilk denememı aret te yaptım tuttu 17 haftalkken kaybettm, suan 2.deneme yi yine aynı klinikte ozan hoca var onda yapıyrm.aret hocanın cok hastası vr kalabalk bu sefer terch etmedimYaa sevindimAret kamer de dimi ne durumdasınız memnun musunuz
![]()
24tu işte 13 kaldı cumartesi yarına kaç kalır şuan hem heyecanlı hem stresliyimCanım sende pco yok muydu pcolarda yumurta baya oluyor düşüceğini zannetmiyorum
Çok geçmiş olsunBen ilk denememı aret te yaptım tuttu 17 haftalkken kaybettm, suan 2.deneme yi yine aynı klinikte ozan hoca var onda yapıyrm.aret hocanın cok hastası vr kalabalk bu sefer terch etmedim
Daha aramadilar Günaydınlar kızlarİnşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber ver![]()
Allahım hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı inşallah sende mutlu haber alırsın inşallah canımDaha aramadilar Günaydınlar kızlarlütfen dua edelim Rabbim hayırlı haberler getire
Günaydın canım sabah aradı doktorun asistanı 11 de gidicem hazırlanıyorum canım çıkınca yazıcam hemen
İnşallah kalmıştır canım bugün haber bizlere24tu işte 13 kaldı cumartesi yarına kaç kalır şuan hem heyecanlı hem stresliyim![]()
İnşallah canım aralar seni çok heyecanlıDaha aramadilar Günaydınlar kızlarlütfen dua edelim Rabbim hayırlı haberler getire
Şuan heyecandan kalbim duracak . Arasalar bıİnşallah kalmıştır canım bugün haber bizlere![]()
Sakin ol canım inşallah hayırlı haber vericeksinŞuan heyecandan kalbim duracak . Arasalar bı![]()