- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sancaktepede sen hangi semtEvet canım İstanbul Anadolu yakası![]()
Ayyy aynı geldim ozeleBen sancaktepede sen hangi semt![]()
Merhaba canım kolay gelsin öncelikle ihtiyacı olan yazar muhakkak.bana uyan ilaçlar olsa bende isteyebilirdim ama uymuyor malesefMerhabalar yarın yurtdışına evim taşınıyor. Elimde açılmamış bir buçuk kutu progestan ampul, progestan fitil, açılmamış estrofem, 11 lutinus fitil var. İhtiyacı olan bildirirse hemen yarın ücretsiz gönderebilirm
Nasıl hissediyorsun canım valla bende aşırı baş ağrısı vardı parol almak zorunda kaldım. Kasıklarım fena adet olacak gibiiiİyi o zaman diğer iğnelerde Bi sorun olmadı çünkü baya evham yaptım ben şimdi rahatladım saol tşk ederim![]()
Canım hayırla atlat inşallah dualarımız seninleSabah 10da hastanede olacağım canım. Muhtelemen 12ye kadar bitmiş olur çünkü çatlama iğnesini dün gece 12de yapmıştım 34 36 saat arasında opu yapılıyormuş.
Bakalım ilk anestezi deneyimim olacak hayırlısıyla atlatırım inşallah ❣
Baş ağrısı akşam oluyor bende ama ağrılarım var 5 yumurtaya neden böle ağrı olur anlamıyorum ben böleysem diğer arkadaşlara Allah sabır versinNasıl hissediyorsun canım valla bende aşırı baş ağrısı vardı parol almak zorunda kaldım. Kasıklarım fena adet olacak gibiii
Bana sadece merionel iğne verdi gonal f vermedi bide bugün cetrodite verdi başka kullandığım ilaç yok vitaminler dışındaBaş ağrısı akşam oluyor bende ama ağrılarım var 5 yumurtaya neden böle ağrı olur anlamıyorum ben böleysem diğer arkadaşlara Allah sabır versinçok afedersin ama aşırı gaz var bende bunlar yan etkileri sanırım canım
Caglunal
ay sanırım canım ya bende de 12 yumurta falan varmış ya ondan ağrılarım sanırım merional nedir acaba onu merak ettim gonal f kullanırken eş zamanlı neden merional veriliyor ki
Kizlarr gunaydinlarrrrrrrr
Beni aradılar 6 tanesi gelişim sağlamış elhamdülillah çok şükür ya çok mutlu oldum ya çok duygulandım
Yarın saat 08:45 te Transferiniz yapılacaktır dediler ve idrara sıkışık olmanız gerekir dediler
Bugun gördüğüm rüya ile rabbim hayırlı sonuçlar gösterdi.
Bundan sonra içinde rabbim herşeyin en hayırlı olanı nasip etsin rabbim herkese nasip etsinsizlerin duasına çok ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum kardeşlerim güzel anne adaylarim
![]()
Aminnn aminn insaALLAH dualarınızı bekliyorumAyyy çok sevindim canım benim
Çok heyecanlı
Darısı başımıza![]()
Çok mutlu oldum canım benim rabbim pozitif haberlerinide almayı nasip etsin inşallahKizlarr gunaydinlarrrrrrrr
Beni aradılar 6 tanesi gelişim sağlamış elhamdülillah çok şükür ya çok mutlu oldum ya çok duygulandım
Yarın saat 08:45 te Transferiniz yapılacaktır dediler ve idrara sıkışık olmanız gerekir dediler
Bugun gördüğüm rüya ile rabbim hayırlı sonuçlar gösterdi.
Bundan sonra içinde rabbim herşeyin en hayırlı olanı nasip etsin rabbim herkese nasip etsinsizlerin duasına çok ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum kardeşlerim güzel anne adaylarim
![]()
İnsaAllah abla rabbim herkese nasip eylesin .Allah sizlerden razı olsun .artık ne yapmam gerekeni doktorum soyler dimi çünkü ben bilmiyorumÇok mutlu oldum canım benim rabbim pozitif haberlerinide almayı nasip etsin inşallahtaze transfer olucak demekki ne güzel bol bol dinlen beslenmene dikkat et
![]()
Allah sendende razı olsun canım benimİnsaAllah abla rabbim herkese nasip eylesin .Allah sizlerden razı olsun .artık ne yapmam gerekeni doktorum soyler dimi çünkü ben bilmiyorum
Aminn insaAllah Çok teşekkür ederim ablacım insaAllah rabbim herşeyin en hayırlısı olsunAllah sendende razı olsun canım benimdoktorun detaylı anlatır sonraki süreci dikkat etmen gereken şeyleri söyler sana kafana takılan bişey olursa burayada sorabilirsin bilen arkadaşlar cvp verirler son aşaman bu senin bitiyor artık zor kısmı hayırlısı ile bende gelebilsem bu günlere hemencecik benimde içim kıpır kıpır
![]()
Amin canımAminn insaAllah Çok teşekkür ederim ablacım insaAllah rabbim herşeyin en hayırlısı olsun![]()
Canım çıktım . Çok kolay geçti çok şükür hiçbir şey anlamadım. İşlem odasından müşahede odasına getirmişler orada gözümü açtım. 10 dk hafif sızı oldu. Şimdi şükür ağrım da yok kahvaltıya geldikbysgns canım nasılsın mrk ettim inşallah güzel geçmiştir uygun olduğun zaman haber ver olurmu tatlım
![]()