Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kizlarr gunaydinlarrrrrrrr
Beni aradılar 6 tanesi gelişim sağlamış elhamdülillah çok şükür ya çok mutlu oldum ya çok duygulandım
Yarın saat 08:45 te Transferiniz yapılacaktır dediler ve idrara sıkışık olmanız gerekir dediler 🤲🤲🤲
Bugun gördüğüm rüya ile rabbim hayırlı sonuçlar gösterdi.
Bundan sonra içinde rabbim herşeyin en hayırlı olanı nasip etsin rabbim herkese nasip etsin 🤲🤲🤲 sizlerin duasına çok ihtiyacım var dualarınızı bekliyorum kardeşlerim güzel anne adaylarim 🤲🌼🥰🧿😍
Çol sevindim ne güzel transfer oluyorsun inşallah pozitif haberini alırız🥰🤲

Canım çıktım . Çok kolay geçti çok şükür hiçbir şey anlamadım. İşlem odasından müşahede odasına getirmişler orada gözümü açtım. 10 dk hafif sızı oldu. Şimdi şükür ağrım da yok kahvaltıya geldik 🤣
6 tane yumurta toplanmış. Yarın haber vereceklermiş
Ohh kurtuldun inşallah güzel haberlerini alırız🤲

Canım çıktım . Çok kolay geçti çok şükür hiçbir şey anlamadım. İşlem odasından müşahede odasına getirmişler orada gözümü açtım. 10 dk hafif sızı oldu. Şimdi şükür ağrım da yok kahvaltıya geldik 🤣
Maşallah sana insalalh güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı burdaki isteynelerin hepsine olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallah 😃🤲 dualarım hepinize

Ohh kurtuldun inşallah güzel haberlerini alırız🤲
İnşallah 🙏 en çok korktuğum kısımdı ama şükür çok kolay geçti korktuğuma, stres olduğuma değmedi. İnşallah gerisi de böyle kolay ve güzel geçer . Sıra sizde 💃 darısı başınıza kolayca atlatın İnşallah Caglunal Caglunal ile

Maşallah sana insalalh güzel haberlerini bekliyoruz canım darısı burdaki isteynelerin hepsine olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallah 😃🤲 dualarım hepinize
Tatlımnmmm sağ ol ❣
Transferin yarınmış. Ohh maşallah çok güzel gidiyorsun inşallah 10 gün sonra parti var 😘💃

Çok güzel 🧿çok sevindim🥰yarın hayırlı haberler alırsın inşallah 💖mrkla bekliyorum 🌸

Kızlar bende az önce muayene oldum yumurtalarım büyümüşler 18mm civarı olmuşlar 18 mm den küçüklerde var cuma günü opu olcak Allah nasip ederse bugün ovitrelle çatlatma iğnesi verdi bana kan aldı yine kan sonucuna göre benden haber bekle dedi herşey yolunda gidiyor Allahıma hamd olsun sizlerde durumlar nasıl 🥰

Back
X