Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

M Merveecn nerelerdesin ?
Dualarımız seninle kuzum, 🥰
Transfer sürecini bize de anlat heyecanla bekliyoruz 🥰
Kizlar meraba ben geldim .🤲🤗
Sabah saat 8:45 gibi transferim oldu çok şükür güzel geçti .
45 dk dinlendikten sonra eve geldim şuan evde uzanıyorum ara sıra ağrılarım oluyo çok normalmiş dedi doktor 12 gün sonra sonucu belli olur dedi 3 tane kaliteli embriyo dondurdum ve geri gelenlerde iyi sağlıkli olursa onlarida donduracagim .
Guzeldi elhamdülillah baklaim hayriki sonuçlar alalım darısı buradaki güzel annelere gelsin 🤲🤗🥰😍😍♥️

Kizlar meraba ben geldim .🤲🤗
Sabah saat 8:45 gibi transferim oldu çok şükür güzel geçti .
45 dk dinlendikten sonra eve geldim şuan evde uzanıyorum ara sıra ağrılarım oluyo çok normalmiş dedi doktor 12 gün sonra sonucu belli olur dedi 3 tane kaliteli embriyo dondurdum ve geri gelenlerde iyi sağlıkli olursa onlarida donduracagim .
Guzeldi elhamdülillah baklaim hayriki sonuçlar alalım darısı buradaki güzel annelere gelsin 🤲🤗🥰😍😍♥️

Çok geçmiş olsun kuzum ❣️
Darısı başımıza inşallah ❣️
Nasıl oldu ? Anestezili mi? İzledin mi?
Gerginlik oldu mu? Ne hissettin?
Çok soru sordum ama merak ediyorum.

Merhaba , bende ilaçlar bulantı yapmadı sadece halsizlik yaptı. Bugün opunun 3. Günü hakla hastanedeyim. Haftaya salıya kadar yatış verdi. Karında asit birikimi var. En zor günlerin ctesi pazar ptsi olacak karnın çok şişecek dedi. Serum takviyesi ve ilaçlarla yatıyorum.

Çok geçmiş olsun kuzum ❣️
Darısı başımıza inşallah ❣️
Nasıl oldu ? Anestezili mi? İzledin mi?
Gerginlik oldu mu? Ne hissettin?
Çok soru sordum ama merak ediyorum.
Teşekkür ederim canim 🤗
İnsaAllah en hayırlısı olsun.
Hayır anestezi olmadan biraz Ağridi ama okadaf yumurta toplama gibi sancı çekmedim iyi geçti . Evet muayene ekranında izledim.
Doktorum kateter yardımıyla embriyo bırakırken gördüm çok tuhaf oldum. Bebislerimi yanıma aldım gibi .sonra dinlenme musahade odasına götürdüler 45 dk dinlendim sonra arabaya atlayıp eve geldim şimdi uzanıyorum kahvaltı yaptım dinleniyorum bukadar tekrar ilaç yazdı doktor 12 gün boyunca kullan sonra kan testi dedi 🤗♥️😍🥰 inşallah hayirli haberler alırız

Merhaba , bende ilaçlar bulantı yapmadı sadece halsizlik yaptı. Bugün opunun 3. Günü hakla hastanedeyim. Haftaya salıya kadar yatış verdi. Karında asit birikimi var. En zor günlerin ctesi pazar ptsi olacak karnın çok şişecek dedi. Serum takviyesi ve ilaçlarla yatıyorum.
Çok geçmiş olsun kardesim 🥰😍♥️ Rabbim sanada şifa versin

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah hızlıca geçer gider .
Kavuşursun bebislerine

Teşekkür ederim canim 🤗
İnsaAllah en hayırlısı olsun.
Hayır anestezi olmadan biraz Ağridi ama okadaf yumurta toplama gibi sancı çekmedim iyi geçti . Evet muayene ekranında izledim.
Doktorum kateter yardımıyla embriyo bırakırken gördüm çok tuhaf oldum. Bebislerimi yanıma aldım gibi .sonra dinlenme musahade odasına götürdüler 45 dk dinlendim sonra arabaya atlayıp eve geldim şimdi uzanıyorum kahvaltı yaptım dinleniyorum bukadar tekrar ilaç yazdı doktor 12 gün boyunca kullan sonra kan testi dedi 🤗♥️😍🥰 inşallah hayirli haberler alırız
Çok heyecanlı ya 🥰🥰🥰
12 gün boyunca yatacak mısın 🥰
Allah'ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🧿🧿

Kızlar hastaneden aradılar. 6tane toplanmıştı.
3 tanesi işlem görmüş
1 tanesi döllenmiş 😥
2 tanesini yarına kadar takip edeceklermiş.
Progesteron değerim iyiymiş, şayet embriyo olursa taze transfer olacak.
Dua edin lütfen, en azından bir tanecik kaliteli embriyom olsun 😥🤲

Kızlar hastaneden aradılar. 6tane toplanmıştı.
3 tanesi işlem görmüş
1 tanesi döllenmiş 😥
2 tanesini yarına kadar takip edeceklermiş.
Progesteron değerim iyiymiş, şayet embriyo olursa taze transfer olacak.
Dua edin lütfen, en azından bir tanecik kaliteli embriyom olsun 😥🤲
Olur canım inşallah 🥰
Bende yarın gideceğim kontrole.
Bugün 5. Gün aramadilar da heyecandan ölçek burda 🥰

Ben Oldum aksam sende olacaksın 🥰🥰🥰🥰

Bu arada Dr yarın muayneye çağırdı çok heyecanlı 🥰🥰🥰🥰
Rutin muaynemi neden çağırdı acaba bende merak ettim çıkınca yaz olurmu canım😊benide doktorum aradı gece 12 de çatlatma iğnesi vurulcam cuma sabah 9 da opum var Allah ın izniyle 🙏ben senden duyuyorum kafama takıldı tatlım yaa adetliyken mi transfer oluyor bebek kanama olması şartmıki taze transfer olucak benim

Back
X