- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
İnşallah gerçekten maddi olarak çok zor insan mecbur düşünüyor maddi açıdanİnşallah 1 tane yeter ya 2. Yi kim bekleyecek. Bı xe Rahim dinlendirme ücretiİnşallah gerek kalmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gerçekten maddi olarak çok zor insan mecbur düşünüyor maddi açıdanİnşallah 1 tane yeter ya 2. Yi kim bekleyecek. Bı xe Rahim dinlendirme ücretiİnşallah gerek kalmaz
Kizlar meraba ben geldim .
Kizlar meraba ben geldim .
Sabah saat 8:45 gibi transferim oldu çok şükür güzel geçti .
45 dk dinlendikten sonra eve geldim şuan evde uzanıyorum ara sıra ağrılarım oluyo çok normalmiş dedi doktor 12 gün sonra sonucu belli olur dedi 3 tane kaliteli embriyo dondurdum ve geri gelenlerde iyi sağlıkli olursa onlarida donduracagim .
Guzeldi elhamdülillah baklaim hayriki sonuçlar alalım darısı buradaki güzel annelere gelsin![]()
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun kuzum
Darısı başımıza inşallah
Nasıl oldu ? Anestezili mi? İzledin mi?
Gerginlik oldu mu? Ne hissettin?
Çok soru sordum ama merak ediyorum.
Çok geçmiş olsun kardesimMerhaba , bende ilaçlar bulantı yapmadı sadece halsizlik yaptı. Bugün opunun 3. Günü hakla hastanedeyim. Haftaya salıya kadar yatış verdi. Karında asit birikimi var. En zor günlerin ctesi pazar ptsi olacak karnın çok şişecek dedi. Serum takviyesi ve ilaçlarla yatıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba , bende ilaçlar bulantı yapmadı sadece halsizlik yaptı. Bugün opunun 3. Günü hakla hastanedeyim. Haftaya salıya kadar yatış verdi. Karında asit birikimi var. En zor günlerin ctesi pazar ptsi olacak karnın çok şişecek dedi. Serum takviyesi ve ilaçlarla yatıyorum.
Çok heyecanlı yaTeşekkür ederim canim
İnsaAllah en hayırlısı olsun.
Hayır anestezi olmadan biraz Ağridi ama okadaf yumurta toplama gibi sancı çekmedim iyi geçti . Evet muayene ekranında izledim.
Doktorum kateter yardımıyla embriyo bırakırken gördüm çok tuhaf oldum. Bebislerimi yanıma aldım gibi .sonra dinlenme musahade odasına götürdüler 45 dk dinlendim sonra arabaya atlayıp eve geldim şimdi uzanıyorum kahvaltı yaptım dinleniyorum bukadar tekrar ilaç yazdı doktor 12 gün boyunca kullan sonra kan testi dediinşallah hayirli haberler alırız
Olur canım inşallahKızlar hastaneden aradılar. 6tane toplanmıştı.
3 tanesi işlem görmüş
1 tanesi döllenmiş
2 tanesini yarına kadar takip edeceklermiş.
Progesteron değerim iyiymiş, şayet embriyo olursa taze transfer olacak.
Dua edin lütfen, en azından bir tanecik kaliteli embriyom olsun![]()
Senin hala 13 tane devam ediyor di mi tatlım.Olur canım inşallah
Bende yarın gideceğim kontrole.
Bugün 5. Gün aramadilar da heyecandan ölçek burda![]()
Aramadilar ki napio yavrucaklarim merak ediyorum . Çocuklarını kreşe verip haber alamamış anne gibi hissediyorumSenin hala 13 tane devam ediyor di mi tatlım.
Hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel inşallah![]()
Kız 13 taneler birbirlerine sahip çıkarlar hiç merak etme senAramadilar ki napio yavrucaklarim merak ediyorum . Çocuklarını kreşe verip haber alamamış anne gibi hissediyorum![]()
Rutin muaynemi neden çağırdı acaba bende merak ettim çıkınca yaz olurmu canımBen Oldum aksam sende olacaksın
Bu arada Dr yarın muayneye çağırdı çok heyecanlı![]()
Evet seninde az kaldı doktordan çıkınca yumurtalarının bilgisi ni yaz buraya tmm inşallah güzel haberler le gelirsinAynen bende haftaya opu olurum diye tahmin ediyorum bakalım![]()
Bende yoktu cetrodite iğneden sonra başladı olmayaİlaçlardandır diye düşünüyorum bende olmadı çünkü
Taze transfer dedi bana o yüzden mrk ettimDoktor bakacak kişiye göre değişiyor genede 1 yada 2 adet dönemi geçiriyorlar doktorlar
2 adetmiİnşallah 1 tane yeter ya 2. Yi kim bekleyecek. Bı xe Rahim dinlendirme ücretiİnşallah gerek kalmaz
Olsun tatlım ya 2 tane varmış bak ne güzel ya ben napayım kuzum4 yumurta kalmış2 si dondurulmuş. 2 si takip edilecek.