Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Ben yasak olduğunu duymuştum ama net bilgim olmadığınıda belirttim. Benim doktorum bu konuda soru sormadı konuyu hiç açmadı herkesin doktoru ve her doktorun öngörürüsü farklıdır. En güzeli arkadaşın bu konuyu doktoruyla görüşmesi yorumunuz için tşk ederim
Benim doktorum da aşı olursan tedavi 2 ay ertelenir dedi ve aşı olmamı istemedi. Evet hamilelere aşı olmak yasak değil ama biz ayrı bir tedavi görüyoruz, bir sürü ilaç kullanıyoruz. Nasıl bir etkileşime gireceği belli olmayacağı için şuan için uygun bulmadılar. İleride ne olur bilemem 🤷🏼‍♀️

Ben kızmadım yanlış algıladınız sanırım yada ölemi hissettirdim bilemiyorum size😊tabiki haklısın bilgi kirliliği var ortada en iyisini doktorlar bilir bende net bilgim yok diye yazmıştım zaten açıklama yaptım size sadece bata az kaldı sonuçta benmi hassasım bilemedim şimdi 🤣🤣neyse güzel dualarınıza ihtiyacımız var dimi Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏🥰
Ayy canım benim herşey çok güzel olur inşallah 🥰🙏Yazı dili bazen böyle anlaşılabiliyor ☺️

Teşekkür ederim canım benimm inşallah hepimizin 🙏🏻🥰 valla benim ilk 21 yumurta sayıldı bunlardan 12 si toplandığı için opu işlemimden sonra baya ağrım oldu. Transfer sonrası ilk 2 gün kasık ağrısı ve batmalarım vardı. Bugün aşırı bel ağrım ve kabızlık oluştu :KK43: bir de karnımda gerginlik ve biraz şişlil mevcut
Tabi şuan çok erken bunlar ilaç kaynaklı etkilerdir.
Baya yumurtan olmuş ne güzel maşallah ondandır ağrın genelde çok yumurta toplanınca ağrı oluyormuş bende çok okudum burda araştırdım baya Bi kabızlık şişkinlik çoğunu yaşamışlar bencede ilaç kaynaklıdır şu anda peki göğüs hassasiyeti varmı tatlım

Ya gerçekten mi kaç gün sonra beta gidip verip bekliyoruz rabbim inşallah olumlu çıkar inslalah ben hamileyim dersin kardeşim insalahh
Yok kızz daha beta değil 😊adetiime 4 gün kaldı ilaçlara başlıycam kuzum inşallah o günlerde gelecek daha yolun çok başındayım anlıcağın🥰

Benim doktorum da aşı olursan tedavi 2 ay ertelenir dedi ve aşı olmamı istemedi. Evet hamilelere aşı olmak yasak değil ama biz ayrı bir tedavi görüyoruz, bir sürü ilaç kullanıyoruz. Nasıl bir etkileşime gireceği belli olmayacağı için şuan için uygun bulmadılar. İleride ne olur bilemem 🤷🏼‍♀️
Benimde duyumlarım bu yöndeydi canım evet bizim tedavimiz farklı doktorumuz ne derse o çünkü tedavimiz bu şekilde ilerliyor en doğrusunu onlar bilir aşıda sonuçta bir antikor bizim bu aşamada vücudumuza antikor almamız iyi değil diye düşünüyorum

Baya yumurtan olmuş ne güzel maşallah ondandır ağrın genelde çok yumurta toplanınca ağrı oluyormuş bende çok okudum burda araştırdım baya Bi kabızlık şişkinlik çoğunu yaşamışlar bencede ilaç kaynaklıdır şu anda peki göğüs hassasiyeti varmı tatlım
Evet canım var ama çatlatma iğnesinden sonra o hassasiyet henüz hiç gitmedi. Devam etmekte 🤷🏼‍♀️

Kızlar merhaba bende 4 Eylülde transfer oldum pcos hastasıyım başkada sorunumuz yoktu .Benim 2.denememdi bu tüp bebekte ilki tutmadı.
Size umut olsun yazıyorum ..
Transferim oldu 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu bir adet .
5. Gün idrar testi yaptım ben biraz sabırsızım böyle konularda varsa da yoksada idrar testi yaparım dünyayının sonu değil sonuçta.
Beşinci gün silik çıktı .6.gün daha net oldu.7.gün test baya kırmızılaştı koyulaştı .8.gün kan verdim 110 çıktı doktorum çok iyi dedi değer iki gün sobra tekrarladım 370 oldu değerim umudum bitmişken evladım tutunmuş .Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Benimde duyumlarım bu yöndeydi canım evet bizim tedavimiz farklı doktorumuz ne derse o çünkü tedavimiz bu şekilde ilerliyor en doğrusunu onlar bilir aşıda sonuçta bir antikor bizim bu aşamada vücudumuza antikor almamız iyi değil diye

Kızlar merhaba bende 4 Eylülde transfer oldum pcos hastasıyım başkada sorunumuz yoktu .Benim 2.denememdi bu tüp bebekte ilki tutmadı.
5. Gün idrar testi yaptım ben biraz sabırsızım böyle konularda varsa da yoksada idrar testi yaparım dünyayının sonu değil sonuçta.
Beşinci gün silik çıktı .6.gün daha net oldu.7.gün test baya kırmızılaştı koyulaştı .8.gün kan verdim 110 çıktı doktorum çok iyi dedi değer iki gün sobra tekrarladım 370 oldu değerim umudum bitmişken evladım tutunmuş .Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Öncekikle hayırlu uğurlu olsun 🤭 çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına 🙏🏻 transfer sonrası beslenme konusunda ekstra dikkat ettiğiniz bir şeyler oldu mu?

Sağlıcakla kucağınıza almanız dileklerimizle 🥰 Bende pcos um ama eşimde de sprem değerleri düşük. Bu süreçte eşiniz için ekstra birşey kullandınız mı? Ve hangi hastanede tedavi oldunuz?

Merhaba evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim🤲🏼🥰🥰🧿 hamd olsun rabbim verdi 🤲🏼 Embriyonuzun kalitesi nasıldı acaba? Belirti olarak her hangi birşey yaşadın mı ? Bir de nelere dikkat ettin? Yatıp dinlendin mi yoksa daha aktif miydin?

Sağlıcakla kucağınıza almanız dileklerimizle 🥰 Bende pcos um ama eşimde de sprem değerleri düşük. Bu süreçte eşiniz için ekstra birşey kullandınız mı? Ve hangi hastanede tedavi oldunuz?
Yok eşinde bir sıkıntı yok bişey kullanmadık o yüzden .Adana başkent hastanesi tedavi oldum

Merhaba evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindim🤲🏼🥰🥰🧿 hamd olsun rabbim verdi 🤲🏼 Embriyonuzun kalitesi nasıldı acaba? Belirti olarak her hangi birşey yaşadın mı ? Bir de nelere dikkat ettin? Yatıp dinlendin mi yoksa daha aktif miydin?
5. Gün embriyo 4ba kalitede bir embroyoydu güzeldi yani.Transferden sonra iki gün dinlendim diğer günler yürüyüş yaptım doktor önerdi bana güzel sağlıklı beslendim ağır iş yapmadım ve stresten uzak durdum.3.günümde kasığımda hafif batmalar oldu sadece adet sancısı gibi 10. Güne kadar ara ara oldu

Öncekikle hayırlu uğurlu olsun 🤭 çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına 🙏🏻 transfer sonrası beslenme konusunda ekstra dikkat ettiğiniz bir şeyler oldu mu?
Havuç suyu ,süt,meyve,tavuk ,fındık,ceviz badem kefir yedim içtim.Dğzenli olarak öğünlerimi yedim .Yürüyüş bide yaptık arada

Havuç suyu ,süt,meyve,tavuk ,fındık,ceviz badem kefir yedim içtim.Dğzenli olarak öğünlerimi yedim .Yürüyüş bide yaptık arada
Teşekkürler cevabınız için 🥰 Bende ananas, havuç, her gün bir avuç kabak çekirdeği, kuru dut ve bir avuç badem yiyorum. Her sabah haşlanmış yumurta ve laktozsuz süt

Teşekkürler cevabınız için 🥰 Bende ananas, havuç, her gün bir avuç kabak çekirdeği, kuru dut ve bir avuç badem yiyorum. Her sabah haşlanmış yumurta ve laktozsuz süt
Benim iki embriyo transfer edildi birinci kalite 3.gün embriyosu, inşallah Allah emeklerimizin karşılığını verir hepimizin 🙏🏻 biz elimizden geleni yapalım da. Gerisi nasip

Back
X