Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

5. Gün embriyo 4ba kalitede bir embroyoydu güzeldi yani.Transferden sonra iki gün dinlendim diğer günler yürüyüş yaptım doktor önerdi bana güzel sağlıklı beslendim ağır iş yapmadım ve stresten uzak durdum.3.günümde kasığımda hafif batmalar oldu sadece adet sancısı gibi 10. Güne kadar ara ara oldu
Anladım canım maşallah size🧿🧿🥰 valla ben aşırı sağlıklı besleniyorum diyemicem bu sefer sağlıklı şeyler de yiyorum sağlıksız da karışık🤷🏻‍♀️ Embriyo kaliteniz güzelmiş sımsıkı tutunup kalsın annesinde minnoş😊

Teşekkürler cevabınız için 🥰 Bende ananas, havuç, her gün bir avuç kabak çekirdeği, kuru dut ve bir avuç badem yiyorum. Her sabah haşlanmış yumurta ve laktozsuz süt
Geçen sefer ben de yemiştim kabak çekirdeği, ananas ama bi faydasını görmedim canım da hiç istemiyo yemedim bu sefer😬 ama badem ceviz kuru incir nar suyu bunları tüketiyorum

Herkese merhaba 3. Gün embriyosu 11. Günde idrarda negatif çıkıp kan testinde pozitif görenler olmuş mudur?Hiç denk geldiniz mi ?

Kızlar merhaba bende 4 Eylülde transfer oldum pcos hastasıyım başkada sorunumuz yoktu .Benim 2.denememdi bu tüp bebekte ilki tutmadı.
Size umut olsun yazıyorum ..
Transferim oldu 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu bir adet .
5. Gün idrar testi yaptım ben biraz sabırsızım böyle konularda varsa da yoksada idrar testi yaparım dünyayının sonu değil sonuçta.
Beşinci gün silik çıktı .6.gün daha net oldu.7.gün test baya kırmızılaştı koyulaştı .8.gün kan verdim 110 çıktı doktorum çok iyi dedi değer iki gün sobra tekrarladım 370 oldu değerim umudum bitmişken evladım tutunmuş .Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Ayyyy çok tebrik ediyorum sizi maşallah 🧿Allah önce bu topik tepkilere sonrada isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏kuzum 5 günde belli ediyor kendini demekki biliyorum bende dayanamıcam erken test yapıcam çünkü çok sabırsızım 🤷‍♀️benim doktorum taze transfer yapcak büyük ihtimalle net bilmiyorum ama bu ay transfer olur adet sonrası 2 haftalık bir süreç demişti çünkü. Benim mrk ettiğim beşinci günün embriyosıyla olan transfer dahamı sağlıklı oluyor. 3 gün olsa mesela tutma ihtimali düşükmü oluyor

İnşallah hep birlikte burda yazarız ben de bugün 2. İgnelerimi vuracam birbimize çok dua edelim rabbim herşeyin ennhayirli olanı nasip etsin
Amin inşallah inan ki hep dua ediyorum inşallah tek tek birbirimize güzel haberler vericez 🙏

İnşallah hep birlikte burda yazarız ben de bugün 2. İgnelerimi vuracam birbimize çok dua edelim rabbim herşeyin ennhayirli olanı nasip etsin
Amin inşallah inan ki hep dua ediyorum inşallah tek tek birbirimize güzel haberler vericez
Anladım canım maşallah size🧿🧿🥰 valla ben aşırı sağlıklı besleniyorum diyemicem bu sefer sağlıklı şeyler de yiyorum sağlıksız da karışık🤷🏻‍♀️ Embriyo kaliteniz güzelmiş sımsıkı tutunup kalsın annesinde minnoş😊
Canım yürüyüş dışarıda yaptın demi mesela bir saat falan yürüdünüz mü yada evde yavaş yavaş yürüyüş mü2 günden sonra ağır haraketlerlemi devam ediyorsun hayatına yoksa normale dönüyormusun

Amin inşallah inan ki hep dua ediyorum inşallah tek tek birbirimize güzel haberler vericez

Canım yürüyüş dışarıda yaptın demi mesela bir saat falan yürüdünüz mü yada evde yavaş yavaş yürüyüş mü2 günden sonra ağır haraketlerlemi devam ediyorsun hayatına yoksa normale dönüyormusun
Hurremmsultann Hurremmsultann arkadaşa yazacaktım buraya yazdım 🤣

Ayyyy çok tebrik ediyorum sizi maşallah 🧿Allah önce bu topik tepkilere sonrada isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏kuzum 5 günde belli ediyor kendini demekki biliyorum bende dayanamıcam erken test yapıcam çünkü çok sabırsızım 🤷‍♀️benim doktorum taze transfer yapcak büyük ihtimalle net bilmiyorum ama bu ay transfer olur adet sonrası 2 haftalık bir süreç demişti çünkü. Benim mrk ettiğim beşinci günün embriyosıyla olan transfer dahamı sağlıklı oluyor. 3 gün olsa mesela tutma ihtimali düşükmü oluyor
Yok canım tutma ihtimali ve 3./5. Gün embriyosu olmasının pek alakası yok. Şöyle ki riske atılmak istenmiyor embriyo, özellikle az yumurta olduğunda ve ileri yaş gruplarında embriyonun 5. Güne ulaşamama ihtimalini düşünüp ve anne rahminin de laboratuvar ortamından daha iyi olduğu düşünülerek 3. Günde bırakılıyor..

Yok canım tutma ihtimali ve 3./5. Gün embriyosu olmasının pek alakası yok. Şöyle ki riske atılmak istenmiyor embriyo, özellikle az yumurta olduğunda ve ileri yaş gruplarında embriyonun 5. Güne ulaşamama ihtimalini düşünüp ve anne rahminin de laboratuvar ortamından daha iyi olduğu düşünülerek 3. Günde bırakılıyor..
Anladım şimdi ben 32 yaşındayım acaba riskli gruptamıyım sence bir sorum daha olacak tüp bebek tedavisinde doktor da önemli oluyor demi yoksa sadece bizimlemi alakalı bu durum doktorundan etkisi oluyordur illaki değilmi

İğnede göğüse etki ediyor iyi oldu bunu söylemen tşk ederim canım
Bu arada kafamda deli sorular var :( progestan 200 mg vajinal fitil kullanıyorum günde 3 kere. Ve doktorum yan etkisi fazla olduğu için ve daha çok etkisinin olduğunu düşündüğü için bu şekilde kullanmamı söyledi. Ama kullandığım zaman çok ileri ittirmeme rağmen bazen komple geri gelmiş oluyor. Bu da benim kafamı karıştırıyor

İkiside güzel ama 5. Gün embriyosu daha hücreli olduğu için ve kaliteli olduğu için tutma şansı daha yüksek ve 5.günde veya 6 ,7 günde en geç çıkıyor testlerde .Transfer olursan yaz bana muhakkak duacınım

Bu arada kafamda deli sorular var :KK43: progestan 200 mg vajinal fitil kullanıyorum günde 3 kere. Ve doktorum yan etkisi fazla olduğu için ve daha çok etkisinin olduğunu düşündüğü için bu şekilde kullanmamı söyledi. Ama kullandığım zaman çok ileri ittirmeme rağmen bazen komple geri gelmiş oluyor. Bu da benim kafamı karıştırıyor
Hmm bu konu önemli canım yaa doktoruna bir danış istersen çünkü onun emilmesi lazım içeride ki etkili olsun demi istersen vakit kaybetmeden doktorunla görüş

İkiside güzel ama 5. Gün embriyosu daha hücreli olduğu için ve kaliteli olduğu için tutma şansı daha yüksek ve 5.günde veya 6 ,7 günde en geç çıkıyor testlerde .Transfer olursan yaz bana muhakkak duacınım
Tmm yazıcam tabiki daha neler sorucam neler 🤣tşk ederim ilgilendiğin için🥰

Hmm bu konu önemli canım yaa doktoruna bir danış istersen çünkü onun emilmesi lazım içeride ki etkili olsun demi istersen vakit kaybetmeden doktorunla görüş
Doktorum vücudun gerekli olan kısmını aldığını geri kalanı attığını, durumun normal olduğunu söyledi ama bugün komple geldi ilaç. Benm de kafam karıştı. Doktorumla yarın detaylı görüşeceğim. Ağızdan içemem çok baş dönmesi kusma yapıyor. Vajinal aldıktan sonra da ya 15 dakika uzanman yada 15 dakika yürümen lazımmış vücut ısınla emilmesi için. Bense akşama kadar masa başı bir işteyim 😪 ve hep oturuyorum. İnşallah sorun olmaz. Siz neler kullandınız düşük riski için ve koruma sağlamak için?

Amin inşallah

Kızlar biraz önce bu zamana kadar hissetmediğim çok değişik bir vajinal kramp yaşadım. 😳 Sizde de olmuş muydu bu?? Yatarken sorun yok ama ayağa kalktığım zaman kramp şeklinde ani batmalarım oluyor rahim ve vajinamın baş kısmında hissettiğim. Bu da neyin nesiiiiii 😳😳😱😱

Back
X