Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Galiba şuan caglunal , ,nilozgul, bysggns, hayaletperes galiba bizler kalmışız diğerleri hepsi pozitif sonuç almış 🤲🥰 inşallah bizleri de sonuclari hayirli olur .hepimiz Ekim anneleri oluruz 🤲🤲 rabbim bu çabalarımızı boşa götürmesin 🤲

Galiba şuan caglunal , ,nilozgul, bysggns, hayaletperes galiba bizler kalmışız diğerleri hepsi pozitif sonuç almış 🤲🥰 inşallah bizleri de sonuclari hayirli olur .hepimiz Ekim anneleri oluruz 🤲🤲 rabbim bu çabalarımızı boşa götürmesin 🤲
İnşallah canım 🙏🧿bende böle umud ediyorum herşey den önemlisi sağlık tabiki Allah dualarımızı kabul etsin 🙏🥰

Bende varım 😊

Rabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun bir arkadaşımızın niyetine okuyalım birbirimize dua edelim inşallah rabbimde bir kardeşimize dua ederken bizlerin de dualarımızı kabul eyler.🤲

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunabillir

Rabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun bir arkadaşımızın niyetine okuyalım birbirimize dua edelim inşallah rabbimde bir kardeşimize dua ederken bizlerin de dualarımızı kabul eyler.🤲

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunabillir
Sürekli dua ediyorum inanki çoğunluğa uyarım ben yavrum arkadaşlarda tmm derse varım bende

Amin canım rabbim sesimizi duyar inşallah yaza kucaklarımızda bebişlerle dolaşırız🤱🤱🤱

1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.

Bende varımmmm🙋🏼‍♀️

Gerçekten mi benim dünden beri sabah ve akşama doğru bel sırtım ve kasık ağrılarım oluyo bende anlamıyorum ya ne olur bari bana motive olun vallahi hem beklemek hemde herhangi birşey olmadığındanda üzülüyorum daha yerleşme kanaması olmadi
Benimde bugünle beraber transfer sonrası 3. Günün oldu nezaman erken testi yapayım 😔
Tatlımmmm çok erken daha hem herkeste yerleşme kanaması olmuyor . Belirti arama hiç gerçi söylemesi kolay da ...
Çok erken test yapıp kendini de üzme .

1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.

Ben de varım nasıl yapacağız organizasyonu yapalım hemen🤲

Bende kendim için çekicemmi peki yoksa sıradaki arkadaşa gelince mi başlıcam

Back
X