- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Allah kabul etsin kuzumHergun birine bu esmayi okuyalım 1. Numara çağla va ona bugün 707 cektim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin kuzumHergun birine bu esmayi okuyalım 1. Numara çağla va ona bugün 707 cektim
Ver listedeki kişiye göre herkes aynı anda listedeki kişiye okusun
Tamamdır bugün bende okurum. Okumaya başladımVer listedeki kişiye göre herkes aynı anda listedeki kişiye okusun
Rabbim kabul eylesin bu bitsin başka dua listesine geçerizTamamdır bugün bende okurum. Okumaya başladım![]()
İnsaAllah hakkında hayırlısı olsun kardesim rabbim ne duan varsa versinKardelen060492 canım dr. Den çıktım yumoşlar büyüyor ama fazla yumurtam oluştuğu için mide bulantısı olucak dedi çarşamba yada perşembe opu olacak nasip olursa inşallah
![]()
Aminnnn canım benim allah razı olsun hayırlı vakitlerde rabbimim izni ile inşallahİnsaAllah hakkında hayırlısı olsun kardesim rabbim ne duan varsa versinhayırlı haberlerle gel insaAllah
bu Ayda herkesin anne olacağını hissediyorum insaAllah rabbim dualarimizi duyar
TM canım bende yarın sıradaki arkadaşa okuyumVer listedeki kişiye göre herkes aynı anda listedeki kişiye okusun
Çok sevindim maşallah canım seninde yaklaştı. Opuyu da atlayınca bişey kalmıyor inşallahKardelen060492 canım dr. Den çıktım yumoşlar büyüyor ama fazla yumurtam oluştuğu için mide bulantısı olucak dedi çarşamba yada perşembe opu olacak nasip olursa inşallah
![]()
İnşallah canım hayırlısı ile atlatırızÇok sevindim maşallah canım seninde yaklaştı. Opuyu da atlayınca bişey kalmıyor inşallah![]()
Hadi inşallah rabbim seninle beraber olsun Duamlarim seninle , inşallah güzel geçer ,Caglunal M Merveecn
Hayalperestttttttt
Kardelen060492 kızlar geldim hastaneye 11de giriş yapacağım transfer için. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Caglunal için okumaya başladım da bitiremedim dönüş yolunda tamamlarım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin
![]()
Dua topiclerinde okuyorum ben ama burdada birbirimize okuyalım tabiRabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun bir arkadaşımızın niyetine okuyalım birbirimize dua edelim inşallah rabbimde bir kardeşimize dua ederken bizlerin de dualarımızı kabul eyler.![]()
Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunabillir
Canımm hayırla gir çık sıkı sıkı tutunsun sana inşallah canım benimCaglunal M Merveecn
Hayalperestttttttt
Kardelen060492 kızlar geldim hastaneye 11de giriş yapacağım transfer için. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Caglunal için okumaya başladım da bitiremedim dönüş yolunda tamamlarım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin
![]()
Kuzum banada dedi mide bulantısı mide ağrısı kasık ağrısı doluluk olabilir dedi benimde pazartesi inş opu bugün çatlatma iğnelerini verdiKardelen060492 canım dr. Den çıktım yumoşlar büyüyor ama fazla yumurtam oluştuğu için mide bulantısı olucak dedi çarşamba yada perşembe opu olacak nasip olursa inşallah
![]()
Bu covid testi insanı ayrı bi strese sokuyo. Benimde 15 yumurtam toplanmistıKızlarrr doktordan çıktımm şimdii gonal f le merional ı kesti doktorum 3 tane çatlatma iğnesi verdi akşam 10da vurcam hepsini pazartesi 9da opu olcm inş15 yumurta varmış 6tanesinin boyutu 17-18mm geri kalanlar 14-15mm. Ağrıların çok normal dedii. Çok heycanlandım. Covid testi verdim estradiol verdim. İnşallah covid testi negatif çıkar ondan çok korkuyroum
![]()
Hayalperestttttttt
Caglunal M Merveecn
EzgininAnnesi
Dualarımız seninle canım bebişin sımsıkı tutunsun sanaCaglunal M Merveecn
Hayalperestttttttt
![]()
Ayy ne güzel kurtuldun iğnelerden sağ salim geçsin opun inşallahKuzum banada dedi mide bulantısı mide ağrısı kasık ağrısı doluluk olabilir dedi benimde pazartesi inş opu bugün çatlatma iğnelerini verdi![]()