3. Gün çift embriyo doğal siklus ile transfer oldum idrarda baktımKaçıncı gün embriyosuydu canım seninki kandamı baktırdın tek embriyo transferi mi oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Gün çift embriyo doğal siklus ile transfer oldum idrarda baktımKaçıncı gün embriyosuydu canım seninki kandamı baktırdın tek embriyo transferi mi oldun
4 Ekim transfer oldum doktor 14 ekim yap testi çıkar dedi pazartesi günü sabahı Allah için verirse ilk testimi yapıcam ben canımAaa sana erken demişler hem de senin 3.gün embriyosu.
Benim transferi saymazsak bugün 5.günüm. 2 ekimde transfer oldum 14 elim yazmışlar. 12 gün insan nasıl beklesin yaben hep 10 gün diye kendimi şartlamıştım.
İnşallah canımRabbimin izniyle tutacak canım hep olumlu düşün olur mu stres yapma sakın![]()
Bekle birkaç gün daha hemen stres yapma tutunmayan bebeklerde sağlık problemi oluyormuş ki daha tutunmadığı belli bile değil sakin ol stres yapma dua et3. Gün çift embriyo doğal siklus ile transfer oldum idrarda baktım
Canım doğal siklus ne demek oluyor3. Gün çift embriyo doğal siklus ile transfer oldum idrarda baktım
İlaçsız transfere hazırlık, adetin 2. Günü gidiyorsun yumurta takibi yapılıyor 7. Günde 19 mm olmuştu doktor o akşam çatlatma iğnesi vurdurdu, ondan 4 gün sonra transfer oldu toplam da adetten 13 gün sonra transfer olmuş oldumCanım doğal siklus ne demek oluyor
Canım estrafem diye bi ilaç söylüyolar onu kullanmadın mı yani? Farkı ne acaba hangisi mantıklı olanİlaçsız transfere hazırlık, adetin 2. Günü gidiyorsun yumurta takibi yapılıyor 7. Günde 19 mm olmuştu doktor o akşam çatlatma iğnesi vurdurdu, ondan 4 gün sonra transfer oldu toplam da adetten 13 gün sonra transfer olmuş oldum
Kullanmadım canım, bir önceki ay vermişti o hapı rahim kalınlığı ve istenilen tahliller istenilen değer gelmeyince transferi iptal etti önümüzde ki ay ilaçsız transfer yapıcam dedi o da bu oluyor böyle yaptıCanım estrafem diye bi ilaç söylüyolar onu kullanmadın mı yani? Farkı ne acaba hangisi mantıklı olan
Kaç yumurtan vardı opuda canım? Kaçı döllendi kaçıncı günlere gitti peki?Kullanmadım canım, bir önceki ay vermişti o hapı rahim kalınlığı ve istenilen tahliller istenilen değer gelmeyince transferi iptal etti önümüzde ki ay ilaçsız transfer yapıcam dedi o da bu oluyor böyle yaptı
5 yumurta toplandı 2 döllendi 3. Günde dondurdularKaç yumurtan vardı opuda canım? Kaçı döllendi kaçıncı günlere gitti peki?
İlk denemem. 5 ekim transfer tarihim. Merakla bekliyorum.
Hayırlı olsun.İlk denemem. 5 ekim transfer tarihim. Merakla bekliyorum.
Canım ya hiç sorma evdeyim uzanıyorum ara sıra yürüyüş yapıyorum.
Kıyamam kuzum çok geçmiş olsun neden okadar kötü oldunki ben sürekli yatmıyorum ayaklandım ama arada dinleniyorum tabiki rahime kan gitmeside önemliymiş çünkü. Doktorum da çok yormadan normale dönebilirsin dedi. Senin tek embriyoydu değilmi 5 gün embriyosuCanım ya hiç sorma evdeyim uzanıyorum ara sıra yürüyüş yapıyorum.
Çok agrimlarim var belimde sırtım agriyo buz gibi oluyo .
Karın alt tarafı göğüsler portakal gibi şişmiş
Adet sancısı gibi ara ara sancı giriyor
Çok halsizim ve dünden beri mide yanmam var
11 Ekim'de kan degerime bakacm inşallah hayırlısı olur
Ama yinede yarın verecem pazartesi günüde çünkü çok halsizim ya her yerim ağrıyo
Evet canım benim de tek embriyo , 5. Gün embriyosu ve bugün benim 9. Günü oluyoKıyamam kuzum çok geçmiş olsun neden okadar kötü oldunki ben sürekli yatmıyorum ayaklandım ama arada dinleniyorum tabiki rahime kan gitmeside önemliymiş çünkü. Doktorum da çok yormadan normale dönebilirsin dedi. Senin tek embriyoydu değilmi 5 gün embriyosu
Belirtin de var maşallahEvet canım benim de tek embriyo , 5. Gün embriyosu ve bugün benim 9. Günü oluyo
Canım sen pazartesi kan mı yaptıracaksın. Sen yaptır da sen de çıkarsa ben de cesaretlenir yaptırırım ❣Kızlar bu gün transferin 3 günü bitiyor alt karın hassasiyeti var göğüslerim hala çok şiş test günüme yaklaşıyoruz sizler nasılsınız
Pazartesi günü sabah erken gebelik testi yapcam ben sonrası gün gün tekrarlıcam sonucu erken öğrenmem daha iyi benim için hiç olmasa negatif bile olsa bir an önce psikolojimi toparlarım tedavimi devam ettiririm asla pes etmem. Tutunmayan bebeklerin çoğunlukla genetiğinde problem oluyormuş çünkü sağlıklı embriyo zaten tutunur muş ben bu şekilde motive oluyorumCanım sen pazartesi kan mı yaptıracaksın. Sen yaptır da sen de çıkarsa ben de cesaretlenir yaptırırım ❣![]()