Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Banada yaptıalr antibiyotik falan yazdı cetrodie yazdı öyle yani ama yürürken baya batıyor karnım
Canım banada aynı antibiyotik verdi, 3 gün kullanmam için cetrodie yazdı bi de 10gün kullanmam için kan cıvıltıcı.. ama bolca dinlen dinlenince hafifliyor ve en önemlisi bolcaaa SUUU mutlaka günde 4lt. Beni su kurtardı

Pazartesi günü sabah erken gebelik testi yapcam ben sonrası gün gün tekrarlıcam sonucu erken öğrenmem daha iyi benim için hiç olmasa negatif bile olsa bir an önce psikolojimi toparlarım tedavimi devam ettiririm asla pes etmem. Tutunmayan bebeklerin çoğunlukla genetiğinde problem oluyormuş çünkü sağlıklı embriyo zaten tutunur muş ben bu şekilde motive oluyorum 🤷‍♀️pazartesi 7 gün oluyor transfer sonrası genelde çoğunluk 7 gün hafif silikte olsa pozitif görmüş şansımı denicem canım ama bu benim düşüncem tabi eğer sonuca göre aşırı stres yapcanı düşünüyorsan bekle biraz daha istersen
Kesinlikle doğru diyorsun . Zaten senin donmuşların var . İnşallah olur ama hiç olmazsa bir daha aynı iğneleri kullanmadan sadece transfer olabileceksin. İnşallah hiç gerek kalmaz 🤲ben öğretmenim dondurulmuş embriyom da yok şu an izindeyim ama dönmek zorundayım eğer olmazsa bir daha yaza kadar tekrar başlayamam tedaviye. O yüzden çok daha geriliyorum aslında ha 10.gün ha 12.güm yıkımım aynı olacak.

dwarfangel dwarfangel canım sende bugün opu olucaktın nasıl geçti ağrın var mı benim baya ağrım var
Benim de ağrım var canım ama midemde de feci bir ağrı var ilaçlar dokundu heralde Ağlayarak uyanmışım aslında rahat girdiğimi sanıyordum sanmakla yetinmişim galiba. Genel olarak iyi geçti dedi doktorum şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum arayacaklarmış. Senin nasıl geçti

Kesinlikle doğru diyorsun . Zaten senin donmuşların var . İnşallah olur ama hiç olmazsa bir daha aynı iğneleri kullanmadan sadece transfer olabileceksin. İnşallah hiç gerek kalmaz 🤲ben öğretmenim dondurulmuş embriyom da yok şu an izindeyim ama dönmek zorundayım eğer olmazsa bir daha yaza kadar tekrar başlayamam tedaviye. O yüzden çok daha geriliyorum aslında ha 10.gün ha 12.güm yıkımım aynı olacak.
Neden yıkım olsun kuzum yaa belki mucizen seninle inşallah öyledir de🙏benim bir tane donmuş embriyom var evet çok haklısın dediğin gibi tutmazsa bile direk transfer şansım var ama olmucağı varsa ister 10 olsun yine olmaz benim evet biraz hazırda embriyom olduğu için rahatlığım var nasip kader birazda gerçekten test gününe odaklan güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben🥰🙏🤰

Back
X