- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AaaaKızlar opu oldum uyanınca baya ağrım oldu halende devam ediyor herkes mi böyle acaba
Çok geçmiş olsun kuzum nasıl geçti benim çok ağrım olmadı kişiden kişiye değişiyor sanırımKızlar opu oldum uyanınca baya ağrım oldu halende devam ediyor herkes mi böyle acaba
Tatlım doktora Bi sorsana sorun neymiş neden bu kadar ağrın olduki kaç yumurtan toplandıdwarfangel canım sende bugün opu olucaktın nasıl geçti ağrın var mı benim baya ağrım var
Canım doktor normal dedi 25 yumurta toplandı o yüzden dediTatlım doktora Bi sorsana sorun neymiş neden bu kadar ağrın olduki kaç yumurtan toplandı
Canım olduu hemde çokk serumla ağrı kesici falan yaptılar öyle rahatladım hastaneden çıkarken ağrı kesici falan yazdılar ama 4gün boyunca çektimKardelen060492 canım seninde baya yumurtan toplanmıştı çıkınca ağrın oldu mu
Baya çokmuş aynen olabilir canım ya dikkat et üşütme kuzumCanım doktor normal dedi 25 yumurta toplandı o yüzden dedi
Canım normal. Bende de aynısı oldu 24 adette. Parol iğne olmadın mı çıkışta. Sakın rahatlayıp iş filan yapma ertesi 2 gün biraz daha artıyor. Benim öyle oldu. Çok geçmiş olsunCanım doktor normal dedi 25 yumurta toplandı o yüzden dedi
Banada yaptıalr antibiyotik falan yazdı cetrodie yazdı öyle yani ama yürürken baya batıyor karnımCanım olduu hemde çokk serumla ağrı kesici falan yaptılar öyle rahatladım hastaneden çıkarken ağrı kesici falan yazdılar ama 4gün boyunca çektim
Sağol canımmmBaya çokmuş aynen olabilir canım ya dikkat et üşütme kuzum
Çok canım yazdı yatarken içim dedim yatıyorum valla iş yapacak hiç halim yok çok sağolCanım normal. Bende de aynısı oldu 24 adette. Parol iğne olmadın mı çıkışta. Sakın rahatlayıp iş filan yapma ertesi 2 gün biraz daha artıyor. Benim öyle oldu. Çok geçmiş olsun![]()
Bak sana demiştim bende öyleydim.cok ağrım oldu uyanınca ağlaya ağlaya uyandım yaKızlar opu oldum uyanınca baya ağrım oldu halende devam ediyor herkes mi böyle acaba
İnsaAllah bekliyorum bakalım Allah büyükBelirtin de var maşallah
Canım banada aynı antibiyotik verdi, 3 gün kullanmam için cetrodie yazdı bi de 10gün kullanmam için kan cıvıltıcı.. ama bolca dinlen dinlenince hafifliyor ve en önemlisi bolcaaa SUUU mutlaka günde 4lt. Beni su kurtardıBanada yaptıalr antibiyotik falan yazdı cetrodie yazdı öyle yani ama yürürken baya batıyor karnım
Canım banada aynı antibiyotik verdi, 3 gün kullanmam için cetrodie yazdı bi de 10gün kullanmam için kan cıvıltıcı.. ama bolca dinlen dinlenince hafifliyor ve en önemlisi bolcaaa SUUU mutlaka günde 4lt. Beni su kurtardı
Kesinlikle doğru diyorsun . Zaten senin donmuşların var . İnşallah olur ama hiç olmazsa bir daha aynı iğneleri kullanmadan sadece transfer olabileceksin. İnşallah hiç gerek kalmazPazartesi günü sabah erken gebelik testi yapcam ben sonrası gün gün tekrarlıcam sonucu erken öğrenmem daha iyi benim için hiç olmasa negatif bile olsa bir an önce psikolojimi toparlarım tedavimi devam ettiririm asla pes etmem. Tutunmayan bebeklerin çoğunlukla genetiğinde problem oluyormuş çünkü sağlıklı embriyo zaten tutunur muş ben bu şekilde motive oluyorumpazartesi 7 gün oluyor transfer sonrası genelde çoğunluk 7 gün hafif silikte olsa pozitif görmüş şansımı denicem canım ama bu benim düşüncem tabi eğer sonuca göre aşırı stres yapcanı düşünüyorsan bekle biraz daha istersen
Benim de ağrım var canım ama midemde de feci bir ağrı var ilaçlar dokundu heralde Ağlayarak uyanmışım aslında rahat girdiğimi sanıyordum sanmakla yetinmişim galiba. Genel olarak iyi geçti dedi doktorum şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum arayacaklarmış. Senin nasıl geçtidwarfangel canım sende bugün opu olucaktın nasıl geçti ağrın var mı benim baya ağrım var
Merhaba bu ilaç iğne ile ne kadar yumurtan oluştu aceba. Bana da aynısını verdiler çünkü.kuzum bende hiç bilmiyorum yaa sana meriofert diye bi ilaç vermedimi ya bana verdi ya o ne acaba ne için
Neden yıkım olsun kuzum yaa belki mucizen seninle inşallah öyledir deKesinlikle doğru diyorsun . Zaten senin donmuşların var . İnşallah olur ama hiç olmazsa bir daha aynı iğneleri kullanmadan sadece transfer olabileceksin. İnşallah hiç gerek kalmazben öğretmenim dondurulmuş embriyom da yok şu an izindeyim ama dönmek zorundayım eğer olmazsa bir daha yaza kadar tekrar başlayamam tedaviye. O yüzden çok daha geriliyorum aslında ha 10.gün ha 12.güm yıkımım aynı olacak.