- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Doğum günün kutlu olsunAmin canım çok çok çok amiiiin
Bugün doğum günüm bana sürpriz yaptı bebeler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günün kutlu olsunAmin canım çok çok çok amiiiin
Bugün doğum günüm bana sürpriz yaptı bebeler![]()
Eve yeni geldim hastane sehir disinda oldugu icin artık dinlencem.ilk tedavimde cok az ilacım vardi. Burda herkes bi suru ilac sayiyo, benim niye azcık ilacım var diyodum. Artik benimde bi ton ilacım var ilki dusuk oldugu icin.
Evet Progesteron değerin içindir sonra tekrar bakıcaklar özel yaptır elinde bulunsun canım yada doktoruna ulaşmayı dene istersenEve yeni geldim hastane sehir disinda oldugu icin artık dinlencem.ilk tedavimde cok az ilacım vardi. Burda herkes bi suru ilac sayiyo, benim niye azcık ilacım var diyodum. Artik benimde bi ton ilacım var ilki dusuk oldugu icin.
Bide transfer sonrasi kan vermemi istediler. Benim kafa leyla unutmusum yari yolda aklima geldi. Geri donemezdim. Telefonla ulasmakta zor yogunluktan acmiyolar. Aradim bi kac kere acmadilar. Burda acilde yaptirsam olurmu dicektim. Progesteron hormonu icin istediler heralde![]()
İyiyim çok şükür canin ben bugün gidip kan verdim
Canım sen kan verdin mi ? Çıktı miEve yeni geldim hastane sehir disinda oldugu icin artık dinlencem.ilk tedavimde cok az ilacım vardi. Burda herkes bi suru ilac sayiyo, benim niye azcık ilacım var diyodum. Artik benimde bi ton ilacım var ilki dusuk oldugu icin.
Bide transfer sonrasi kan vermemi istediler. Benim kafa leyla unutmusum yari yolda aklima geldi. Geri donemezdim. Telefonla ulasmakta zor yogunluktan acmiyolar. Aradim bi kac kere acmadilar. Burda acilde yaptirsam olurmu dicektim. Progesteron hormonu icin istediler heralde![]()
Çook sevindim hayırlısı olsun inşallah değerlerin artarak devam eder transfer tarihin neydi kuzum senin ekimin kaçıİyiyim çok şükür canin ben bugün gidip kan verdim
Değerim 10.6 çıktı pazartesi günü tekrar vereceğim
İnsaAllah artar insaAlah dua ediyorum ki artsın erken verdim bugün 9. GünÇook sevindim hayırlısı olsun inşallah değerlerin artarak devam eder transfer tarihin neydi kuzum senin ekimin kaçı
Amin canımİnsaAllah artar insaAlah dua ediyorum ki artsın erken verdim bugün 9. Gün
Ekim 11 de ver dedi doktor
5. Gün embriyosu transfer edildi şuan 9. Gün kan değeri 10.6 çıktı![]()
Mesai bittigi icin arayada haftasonu girdigi icin ulasamicam artikEvet Progesteron değerin içindir sonra tekrar bakıcaklar özel yaptır elinde bulunsun canım yada doktoruna ulaşmayı dene istersen
Yok vermedim. Seninde degerin katlanarak artsin insallah hayirli olsunCanım sen kan verdin mi ? Çıktı mi
İnsaAllah canım insaAllah Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallahMesai bittigi icin arayada haftasonu girdigi icin ulasamicam artik
Yok vermedim. Seninde degerin katlanarak artsin insallah hayirli olsun![]()
Bende okudum canım
Canım çok sevindimmmm umarım 2ye katlar hayırlı olsunİyiyim çok şükür canin ben bugün gidip kan verdim
Değerim 10.6 çıktı pazartesi günü tekrar vereceğim
Canım değer düşük çıkmış birine sordum diyo kimyal gebelik olabilirCanım çok sevindimmmm umarım 2ye katlar hayırlı olsun![]()
Canım korkutmak istemem ama banada düşük geldi gerçi daha çok erken stres yapma belki sonradan hızlı yükselir doktora ne zaman gitceksinCanım değer düşük çıkmış birine sordum diyo kimyal gebelik olabilirçok korkuyorum ya acaba gününden erken verdiğim için olabilir mi ??
Salı günü gidecem ozamanda kadar zaten artarsa artar çünkü daha günüm değil geçte döllenmiş olabilir dimiCanım korkutmak istemem ama banada düşük geldi gerçi daha çok erken stres yapma belki sonradan hızlı yükselir doktora ne zaman gitceksin
Olabilir tabiki kimisinin geç yükseliyor değerleri hiç takılma bunlara bence doktora gidene kadar artık test yapma zaten az kalmış dua et bol bol stresten uzak durmaya çalışSalı günü gidecem ozamanda kadar zaten artarsa artar çünkü daha günüm değil geçte döllenmiş olabilir dimi![]()
İçim çok rahat endişe yapmıyorum benim gibi yaşayanlar varmış rabbim neylerse güzel eyler herşeyin hayırlısı insaAllahOlabilir tabiki kimisinin geç yükseliyor değerleri hiç takılma bunlara bence doktora gidene kadar artık test yapma zaten az kalmış dua et bol bol stresten uzak durmaya çalış![]()
Hiç merak etme yükselecek inşallah, ben çok inanıyorum oldu Seninİçim çok rahat endişe yapmıyorum benim gibi yaşayanlar varmış rabbim neylerse güzel eyler herşeyin hayırlısı insaAllah![]()