Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kuzum nasıl geçti ya canım bana bildirim gelmiyor M Merveecn yorumunu görmesem atlıcam seni 🤔neyseki gördüm kusura bakma olurmu nasılsın dinleniyor musun bu arada birazdan başlıycam okucam senin için Allah pozitif haberlerinide bizlere vermeyi nasip etsin inşallah 🙏🌸
Eve yeni geldim hastane sehir disinda oldugu icin artık dinlencem.ilk tedavimde cok az ilacım vardi. Burda herkes bi suru ilac sayiyo, benim niye azcık ilacım var diyodum. Artik benimde bi ton ilacım var ilki dusuk oldugu icin.
Bide transfer sonrasi kan vermemi istediler. Benim kafa leyla unutmusum yari yolda aklima geldi. Geri donemezdim. Telefonla ulasmakta zor yogunluktan acmiyolar. Aradim bi kac kere acmadilar. Burda acilde yaptirsam olurmu dicektim. Progesteron hormonu icin istediler heralde 🙈🤦‍♀️

Eve yeni geldim hastane sehir disinda oldugu icin artık dinlencem.ilk tedavimde cok az ilacım vardi. Burda herkes bi suru ilac sayiyo, benim niye azcık ilacım var diyodum. Artik benimde bi ton ilacım var ilki dusuk oldugu icin.
Bide transfer sonrasi kan vermemi istediler. Benim kafa leyla unutmusum yari yolda aklima geldi. Geri donemezdim. Telefonla ulasmakta zor yogunluktan acmiyolar. Aradim bi kac kere acmadilar. Burda acilde yaptirsam olurmu dicektim. Progesteron hormonu icin istediler heralde 🙈🤦‍♀️
Evet Progesteron değerin içindir sonra tekrar bakıcaklar özel yaptır elinde bulunsun canım yada doktoruna ulaşmayı dene istersen

Kuzum nasıl geçti ya canım bana bildirim gelmiyor M Merveecn yorumunu görmesem atlıcam seni 🤔neyseki gördüm kusura bakma olurmu nasılsın dinleniyor musun bu arada birazdan başlıycam okucam senin için Allah pozitif haberlerinide bizlere vermeyi nasip etsin inşallah 🙏🌸
İyiyim çok şükür canin ben bugün gidip kan verdim 🤲🤲🤗
Değerim 10.6 çıktı pazartesi günü tekrar vereceğim

Canım sen kan verdin mi ? Çıktı mi

Çook sevindim hayırlısı olsun inşallah değerlerin artarak devam eder transfer tarihin neydi kuzum senin ekimin kaçı
İnsaAllah artar insaAlah dua ediyorum ki artsın erken verdim bugün 9. Gün
Ekim 11 de ver dedi doktor
5. Gün embriyosu transfer edildi şuan 9. Gün kan değeri 10.6 çıktı 🤲🤗

Canım değer düşük çıkmış birine sordum diyo kimyal gebelik olabilir 😔😔😔 çok korkuyorum ya acaba gününden erken verdiğim için olabilir mi ??
Canım korkutmak istemem ama banada düşük geldi gerçi daha çok erken stres yapma belki sonradan hızlı yükselir doktora ne zaman gitceksin

Salı günü gidecem ozamanda kadar zaten artarsa artar çünkü daha günüm değil geçte döllenmiş olabilir dimi 🤲🤲
Olabilir tabiki kimisinin geç yükseliyor değerleri hiç takılma bunlara bence doktora gidene kadar artık test yapma zaten az kalmış dua et bol bol stresten uzak durmaya çalış 🙏🌸

Olabilir tabiki kimisinin geç yükseliyor değerleri hiç takılma bunlara bence doktora gidene kadar artık test yapma zaten az kalmış dua et bol bol stresten uzak durmaya çalış 🙏🌸
İçim çok rahat endişe yapmıyorum benim gibi yaşayanlar varmış rabbim neylerse güzel eyler herşeyin hayırlısı insaAllah 🤲🤲🤲

Back
X