- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Olsun kız embriyo oldu ya bebiş donuk monuk deme yap sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kız embriyo oldu ya bebiş donuk monuk deme yap sen
Canım bugün kaçıncı gününKizlarrrrrrrrrkizladrr
Kan verdim dayanamadım çok halsizdim.
Sonuç çıktı değerim 10.6
Ama daha günüm var bu kadar çıktı
Sizce gebemiyimmmm
EzgininAnnesi
agustos72
Hayalperestttttttt
bysgns
9. GünümCanım bugün kaçıncı günün
2 gün sonra yap artarsa inşallah gebesin9. Günüm
Ay hadi gözün aydın ben de esmana başlıyorum Rabbim kabul etsin inşallahKizlar 1de transferim var. Bugun ya varis esma sirasi bende sanirim guzel tesaduf oldu. Hemde cuma vakti![]()
Gözün aydın canım benimmm ❣ inşallah katlanarak artacakKizlarrrrrrrrrkizladrr
Kan verdim dayanamadım çok halsizdim.
Sonuç çıktı değerim 10.6
Ama daha günüm var bu kadar çıktı
Sizce gebemiyimmmm
EzgininAnnesi
agustos72
Hayalperestttttttt
bysgns
Çok sevindim kuzum ya maşallah güzel yumurta sayın ayrıca 5 tane döllenmiş maşallah taze olacakmış ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallah bebişler tek tek gelicek topikteki herkezin göbüşü dolsun aminn,Sorma canım o ağrıyı karnımın ağrısını geçtim midemi kazıyorlardı sanki içerden çok fenaydı mide koruyucu düşündüm aslında sormadan kullanmak istemedim minoset Plus bile yasak dedi bana sadece parol içebilirsin dedi hemşire. Taze transfer olacakmışım oda sürpriz oldu bana şimdi hiç kullanmam artık
8 yumurta toplanmış 7 tanesi olgunmuş 5 tanesi döllenmiş. Dua edin bana da pazartesi yada salı günü transferim var dondurma yapacaktı ama tazeye karar verdi dün
Canım nasıl geçti iyi misin ? İnşallah güzel geçer dualarım seninle kardeşim rabbim burdaki herkesin duasını kabul eylesinKizlar 1de transferim var. Bugun ya varis esma sirasi bende sanirim guzel tesaduf oldu. Hemde cuma vakti![]()
İnsaAllah evet tamda günümde yapmış olacam bakalim inşallah hayırlı olacak insaAllah2 gün sonra yap artarsa inşallah gebesin
merhaba,bir gelişme varmı merak ettim.bende 43 yaşımdayımMerhaba benimde 5. gün embriyosu gelişimi 4.gün de kalmış tek embriyo ididoktoruma transfer olucam dedim oldum ama malesef negatif oldu.3.adetimde tekrar başlayacağım ama çok stresli ve yıpratıcı tekrar başlamaya manevi olarak gücüm yok .yaş 42 olunca başlamak zorundayım .inşallah bebeğin tutunur çok zor beklemek ve sonuç negatif ise birde
Amin canım çok çok çok amiiiinÇok sevindim kuzum ya maşallah güzel yumurta sayın ayrıca 5 tane döllenmiş maşallah taze olacakmış ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallah bebişler tek tek gelicek topikteki herkezin göbüşü dolsun aminn,![]()
merhaba,nasıl geçti tedavinizBen izmirdeyim canım tavmergen de yaptırcam Allah izin verirse hasan yıldız doktorum adetimi bekliyorum yarın yada diğer gün gelicek tedavim başlıcak inşallah tabiki haber veririmadet gördüğüm an yazıcam hemen
Maşallah.22 yumurtam toplandı![]()
Merhaba canım, çok güzel geçti aslında çok hızlı gelişti nasıl geçti anlamadım bile desem yeridir pazartesi günü transfer oldum bugün 4 günüm bitiyormerhaba,nasıl geçti tedaviniz![]()
allahım güzel mutlu haberlerini nasip etsin inşallahMerhaba canım, çok güzel geçti aslında çok hızlı gelişti nasıl geçti anlamadım bile desem yeridir pazartesi günü transfer oldum bugün 4 günüm bitiyortopiği ilk açtığım zaman daha adet bekliyordum şimdi test tarihimi bekliyorum
içim kıpır kıpır iyiyede kötüyede hazırladım psikolojik olarak kendimi ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi belirtilerim var belki ilaçlardandır bilmiyorum arada olan kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişliği ve bazen üşüme inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
İnşallah canım tabiki bildireceğim bende çok merak ediyorum tşk ederim dualarınız için Allah seninde kalbindekini sana nasip etsinallahım güzel mutlu haberlerini nasip etsin inşallahgelişmeleri bildir dua edicem sana
![]()
Guzel gecti sukur iyiyim. Rabbim hepimizi guzel haberler duyursunCanım nasıl geçti iyi misin ? İnşallah güzel geçer dualarım seninle kardeşim rabbim burdaki herkesin duasını kabul eylesin![]()
Kuzum nasıl geçti ya canım bana bildirim gelmiyor M Merveecn yorumunu görmesem atlıcam seniKizlar 1de transferim var. Bugun ya varis esma sirasi bende sanirim guzel tesaduf oldu. Hemde cuma vakti![]()
Az kalmış seninde canım benim hadi hayırlısı olsunPufff pazartesi Muayne. Cum cumartesi Transfer . Nasıl gecek.bu zamanHeyecan korku endişe ne ararsanız var maşallah
kabak çekirdeğine sardım bu ara
hele sizin yorumları okuyunca iyi sabrediyolar valla diyorum