Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Sorma canım o ağrıyı karnımın ağrısını geçtim midemi kazıyorlardı sanki içerden çok fenaydı mide koruyucu düşündüm aslında sormadan kullanmak istemedim minoset Plus bile yasak dedi bana sadece parol içebilirsin dedi hemşire. Taze transfer olacakmışım oda sürpriz oldu bana şimdi hiç kullanmam artık 🙈
8 yumurta toplanmış 7 tanesi olgunmuş 5 tanesi döllenmiş. Dua edin bana da pazartesi yada salı günü transferim var dondurma yapacaktı ama tazeye karar verdi dün
Çok sevindim kuzum ya maşallah güzel yumurta sayın ayrıca 5 tane döllenmiş maşallah taze olacakmış ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallah bebişler tek tek gelicek topikteki herkezin göbüşü dolsun aminn, 🤰🧿🥰❣️🙏🙏🙏🙏

Merhaba benimde 5. gün embriyosu gelişimi 4.gün de kalmış tek embriyo ididoktoruma transfer olucam dedim oldum ama malesef negatif oldu.3.adetimde tekrar başlayacağım ama çok stresli ve yıpratıcı tekrar başlamaya manevi olarak gücüm yok .yaş 42 olunca başlamak zorundayım .inşallah bebeğin tutunur çok zor beklemek ve sonuç negatif ise birde
merhaba,bir gelişme varmı merak ettim.bende 43 yaşımdayım

Çok sevindim kuzum ya maşallah güzel yumurta sayın ayrıca 5 tane döllenmiş maşallah taze olacakmış ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallah bebişler tek tek gelicek topikteki herkezin göbüşü dolsun aminn, 🤰🧿🥰❣️🙏🙏🙏🙏
Amin canım çok çok çok amiiiin 🤲🤲🤲
Bugün doğum günüm bana sürpriz yaptı bebeler 🙈

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olur

🤩" Dua listesi "😍

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Okundu )
5. Hayalperest ( Devam Ediyor )
6.agostos 72
7. Kardelen

merhaba,nasıl geçti tedaviniz🙏😍🧿
Merhaba canım, çok güzel geçti aslında çok hızlı gelişti nasıl geçti anlamadım bile desem yeridir pazartesi günü transfer oldum bugün 4 günüm bitiyor 😊topiği ilk açtığım zaman daha adet bekliyordum şimdi test tarihimi bekliyorum 🙈içim kıpır kıpır iyiyede kötüyede hazırladım psikolojik olarak kendimi ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi belirtilerim var belki ilaçlardandır bilmiyorum arada olan kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişliği ve bazen üşüme inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🥰

Merhaba canım, çok güzel geçti aslında çok hızlı gelişti nasıl geçti anlamadım bile desem yeridir pazartesi günü transfer oldum bugün 4 günüm bitiyor 😊topiği ilk açtığım zaman daha adet bekliyordum şimdi test tarihimi bekliyorum 🙈içim kıpır kıpır iyiyede kötüyede hazırladım psikolojik olarak kendimi ben elimden geleni yaptım gerisi takdir ilahi belirtilerim var belki ilaçlardandır bilmiyorum arada olan kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişliği ve bazen üşüme inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🥰
allahım güzel mutlu haberlerini nasip etsin inşallah🙏🌺😍🌺gelişmeleri bildir dua edicem sana🙏🙏

Kizlar 1de transferim var. Bugun ya varis esma sirasi bende sanirim guzel tesaduf oldu. Hemde cuma vakti ♥️
Kuzum nasıl geçti ya canım bana bildirim gelmiyor M Merveecn yorumunu görmesem atlıcam seni 🤔neyseki gördüm kusura bakma olurmu nasılsın dinleniyor musun bu arada birazdan başlıycam okucam senin için Allah pozitif haberlerinide bizlere vermeyi nasip etsin inşallah 🙏🌸

Back
X